-41-

827 45 13
                                    

NIALL'S P.O.V.

"Wacht Liam en Sarah die foute dinge hebben gedaan?". Mijn mond valt open. "Wist je dat niet? Liam en Sarah hebben al lang een plan om jou en Esmee uit elkaar te halen. Sarah is verliefd op jou en Liam op Esmee". Godverdomme nee! Waarom heeft Sarah hier toch altijd wat mee te maken! Als ze verliefd op me is, waarom zou ze dit dan in godsnaam verzinnen? "Waarom zouden ze dat doen? Ik bedoel Liam is een van mijn beste vrienden?". "Weet ik veel, hij heeft mij nooit iets verteld hier over. Ik weet alleen dat ze vaker foute dingen hebben gedaan. Maar volgens mij zijn ze geen vrienden meer". "Hoe weet je dat?". "Nou liam had mij alles hier over verteld, wat ze van plan waren en Liam was zo boos op Sarah geworden uiteindelijk dat hij hee gezegd dat hij haar nooit meer wilde zien". "Jij wist wat ze van plan waren?! Waarom heet niemand dit mij verteld?". Eigenlijk wist ik wel een beetje wat ze van plan waren maar niet zeker. Nu weet ik dat Sarah dus alles heeft gedaan om Esmee en mij uit elkaar te halen. Waarschijnlijk moest Liam daarom ook zeggen dat zij gezoend hadden.

Ik kijk Harry aan maar hij zegt niks terug want Esmee en Liam komen binnen lopen. Moet Liam nu huilen? Esmee komt meteen naar me toe en omhelst me. Ik weet niks uit mijn mond te brengen. Gewoon helemaal niks. Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen.

"Waarom doe je ons dit aan?", weet ik uiteindelijk uit mijn mond te krijgen, kijkend naar Liam. "I-ik weet het niet Niall maar het spijt me zo erg. Ik heb net alles aan Esmee uitgelegd. Alles van waarom we dit gedaan hebben en dat ik Sarah nooit meer wil zien. Ze is geween een psychisch gestoord kind dat niet kan accepteren dat jij haar niet leuk vind en niemand anders geluk kan wensen", zegt hij. Het enige wat ik kan doen is knikken. Ik wil Liam best geloven maar ik weet het niet zeker.
Esmee staat nog steeds in mijn armen. Ze zegt niks. Ze heeft haar ogen dicht.

Na een tijdje gaat de deurbel alweer. "Wie kan dat nou weer zijn?", vraagt Louis die weer naar de deur loopt. "Ik zou het niet weten", zegt Harry die op de bank zit.

"Meen je deze nou sirieus! Sarah what the fuck doe jij nou hier!? Hoe weet je überhaupt waar ik woon?", roept Louis door de gang. Are you fucking kidding me?! Wat doet Sarah nou weer hier. Ze wil ook echt alleen maar alles verzieken. Esmee kijkt op als ze Louis hoort roepen. "Is Sarah hier?", vraagt ze zacht. "Ja maar ik zorg er voor dat ze niks doet. Ik moet haar nu echt duidelijk maken dat ze echt een probleem in haar hoofd heeft", stel ik haar gerust. Ze kijkt me aan en knikt. Ik geef haar een kus op haar voorhoofd waardoor er een kleine glimlach op haar gezicht verschijnt. Ik hou van haar glimlach. Haar perfecte ogen en haar perfecte gezicht. Ze is gewoon prachtig, ookal moest ze net huilen, ze is altijd mooi.

"Niall? Kan ik even met je prate ?", vraagt ze. Ik kijk haar boos aan maar loop uit eindelijk mee met haar naar de keuken. "Ik ben zo weer terug Es het komt goed dat beloof ik je", zeg ik en ik geef haar een kus op haar mond.

SARAH'S P.O.V.

Hoe moet ik dat nou allemaal in godsnaam gaan vertellen aan Niall. Ik weet dat Liam waarschijnlijk alles al tegen Esmee heeft verteld maar dan nog. Ik moet vertellen waarom ik dit heb gedaan, waarom ik zo'n dom kind ben.

"Nou ga je nog praten, of hoe zit dat?", vraagt hij geïriteerd. "Het spijt me echt heel erg Niall. Echt echt echt heel erg. Ik weet niet waarom ik zo'n fucked up dom kind ben en waarom ik dit gedaan heb. Het spijt me echt voor alles wat ik jou en Esmee heb aangedaan", flap ik eruit. Niall kijkt me aan met veel ongeloof. "Hoe weet ik nou of je de waarheid spreekt ik bedoel je hebt ons een dreigbrief gestuurd! Ben je helemaal gek in je hoofd ofzo.? Dat doe je niet zomaar Sarah", zegt hij. Ik kijk hem aan en dan naar de grond. Ik weet gewoon niet hoe ik hier op moet antwoorden, alles wat hij zegt is waar, het klopt allemaal. Ik heb een dreigbrief gestuurd en ja ik ben gek in mijn hoofd, maar daar heb ik een reden voor. Het probleem is dat Niall niet weet wat het probleem is en dat wil ik hem ook wel vertellen maar straks denkt hij weer dat ik uit mijn nek loop te lullen. "Je kan wel zeggen dat het je spijt maar nou weet ik nog steeds niet waarom je dit allemaal hebt gedaan!", zegt hij.

"Mijn hele leven ben ik al een mislukkeling. Ik hou van je Niall en het enige wat ik wilde is een beetje aandacht. Gewoon ooit een keer afspreken dat is al genoeg. Maar nadat je verhuisd was met je moeder heb je me achter gelaten, alleen. Je had niet eens verteld waar naartoe je ging verhuizen. Toen ik Liam ontmoette zat ik bij hem in de klas, ik hoorde van hem dat jullie hele goede vrienden waren. Toen ik vroeg waar jij woonde zei hij dat je gewoon nog hier in Dublin woonde. Ik dacht dat je helemaal ergens anders naartoe was verhuisd. Ik miste je heel erg Niall, echt. Ik ging stuk van binnen. Mijn hart brak toen je me afwees en me gewoon negeerde op school. Mijn moeder is overleden en ze heeft me achter gelaten met mijn vader. Mijn vader is een hel, ik heb geen privacy en hij is gewoon zo plakkerig. Ik word altijd alleen gelaten Niall, altijd. Ik blijf altijd alleen achter. Ik wil gewoon iemand hebben die me leuk vind om wie ik ben. De echte ik. En die echte ik is weg, die is verbrand uit mijn leven. Ik ben mezelf niet meer Niall en ik weet ook gewoon niet meer hoe ik dat ooit moet worden". De woorden stromen uit mijn mond. Een opluchtende zucht verlaat mijn mond. Niall kijkt me aan met nu een meer geloofwaardigere blik.

"Ik wil je best vergeven Sarah maar dat wil niet zeggen dat ik nu met je om wil gaan. Je hebt Esmee echt bang en verdrietig gemaakt hiermee. Je doet haar pijn en daarmee doe je mij ook heel erg pijn", zegt hij. "Dat snap ik Niall en ik zal jullie ook nooit meer lastig vallen". Ik wil weg hier. Ik wil ze met rust laten en gewoon weg gaan. Ze zullen me toch nooit meer aardig vinden na alles wat ik allemaal heb gedaan. "Goedzo", is het enige wat hij zegt.

ESMEE'S P.O.V.

Ik lig op de bank naast Harry. Liam en Louis zitten en de twee stoelen tegenover de bank. Niemand praat, het is stil. Je hoort soms een beetje geroezemoes uit de keuken maar ik kan niet verstaan wat ze zeggen.

"Wil iemand nog wat drinken?", vraagt Louis. Ik knik, Harry en Liam knikken ook en Louis loopt naar de keuken. "Wtf bitch heb je met Niall gedaan!!", hoor ik Louis heel kwaar roepen. "Hij is buiten bewust zijn dat zie je toch!", roept Sarah terug en ze loopt ze keuken uit. Louis rent achter haar aan en grijpt haar bij haar arm. "Wat is jou probleem?! Ik ga je aangeven bij de politie!". Voor dat ik het weet raakt Louis vuist haar gezicht. "Je gaat toch geen meisje slaan?", roept Sarah. "Ja toch wel jij bent fucking gestoord man! rot op uit mijn huis. Je kunt de politie vandaag of morgen wel op je stoep verwachten!". Louis duwt Sarah het huis uit en hij rent snel terug naar de keuken.

"Wat is er met Niall?", vraag ik slaperig aan Harry.

First love.Where stories live. Discover now