-15-

1K 59 4
                                    

Ik kan die nacht echt niet slapen, ik heb een vreselijke nachtmerrie.

Ik voel mijn hard kloppen in mijn keel, hoe moet ik nou in godsnaam dit huis uit komen. Ik hoor voetstappen achter me. "Hallo Esmee, gaat alles goed?", vraagt Niall op een gemene toon en hij kijkt me dreigend aan. "Niall, wat is er mis met je?", vraag ik. "Helemaal niks hoor alles gaat prima het enige wat er nog in de weg staat ben jij". Ik zie in het schemering in het huis dat hij een glimmend ding uit zijn broekzak haalt. 'Niall wat is dat", vraag ik bang. "Ow ik weet niet misschien is het wel een mes ofzo, waarmee ik je mee kan snijden". Hij komt dichter naar me toe. "Niall, alsjeblieft kijk me aan. Dit ben jij niet. Dit is iemand anders, ik ben je vriendin, Esmee. Je kent me toch nog wel?". Ik ben zo bang. Ik had echt nooit verwacht dat Niall zo kon zijn.

Ik denk na over een uitweg. Ik zie een deur achter hem die lijd naar de tuin. Ik moet toch op een of andere manier buiten zien te komen. "Niall luister naar me, je wil dit niet, je bent bang, je bent bang dat ik weg ga en zo ga je dat echt niet oplossen. Ik hou van je en jij ook van mij dat weet je, je wil het alleen niet geloven. Kom alsjeblieft tot jezelf Niall", ik kijk hem aan. "Wie denk je wel niet dat je bent?", roept hij. "Zomaar even dit gaan zeggen, je moet wel gek in je hoofd zijn. Ik heb nooit van je gehouden, ik heb je nooit leuk gevonden helemaal nooit", hij kijkt me boos aan. Ik zie geen andere weg dan langs hem. Hoe kan ik ooit langs hem komen zonder dat hij me pijn doet.

Niall komt langzaam maar me toe lopen, met het mes gericht op mij. "Je gaat er aan!", roept hij.

Ik word wakker. Waarom droom ik dit toch altijd. Ik besluit even naar de badkamer te lopen en wat te drinken. Als ik weer terug in mijn bed lig slaap ik en droom ik niet meer. In iedergeval dat denk ik.

Als ik wakker word is het tien uur, ik besluit Niall te bellen over wat ik droomde.

"Heey Niall".

"Heey lieverd, gaat alles goed?.

"Ja en nee, ik moet je wat vertellen".

"Ow, wat dan?".

"Nou het klinkt misschien een beetje dom maar ik heb de hele tijd nachtmerrie's over dat jij me gaat verlaten enzo en ik wilde gewoon even zeggen dat ik je niet kwijt wil en ik heel weg veel van je hou".

"Awh lieverd toch, ik ben hier en ik zal ook altijd bij je blijven en van je houden".

"Dat weet ik maar dan nog".

"Zal ik vanmiddag langs komen, dan kunnen we iets leuks gaan doen".

"Ja is goed?".

"Oke, is het goed als ik rond 2 uur kom?".

"Ja hoor dat is prima".

"Oke, doei lieverd".

"Doei schatje".

Ik hang de telefoon op en ga naar boven om me om te kleden. Ik doe mijn haren in een knot en doe iets makkelijks aan. Met kleren aan doen moet ik wel oppassen want mijn pols zit in het gips.

___________________________

Heey dit was weer een stukje het is heel kort had echt geen inspiratie soryy!!:)

Maar hoop toch dat jullie het toch leuk vonden:)

Like, comment, vote :)

Xxxx IrwinsBandana_

First love.Where stories live. Discover now