-35-

899 49 9
                                    

Als Niall ligt te slapen trek ik mijn pyjama aan en poets in mijn tanden. Niall ligt nog in bed zonder kleren maar ik wil hem niet wakker maken want hij ziet er zo schsttig uit als hij helemaal in de dekens ligt gekropen. Ik kruip naast hem in bed en val al snel in slaap.

Ik schrik wakker en ga rechtop in bed zitten. Waar ben ik? De kamer is donker maar als ik opsta wordt er een soort pas voor me verlicht dat lijdt naar een kist aan het einde van het gangpad. Ik loop er langzaam naartoe. De tranen lopen over mijn wangen als ik zie dat Niall in de kist ligt. Warmarom? Wie heeft dit gedaan? "Daar ligt hij dan hé", hoor ik iemand zeggen. De stem klinkt bekend maar ik weet maar niet van wie de stem is. "Wa...wat heb je met Niall gedaan?", stotter ik. "Weet ik niet. Misschien moet je zelf maar kijken", grijnst de man. Ik loop dichter naar Niall toe. In zijn gezicht zitten sneeien en een grote bloedvlek bedekt zijn borst. Waarom moet dit nou? Niall heeft dit nooit verdient. Er rollen meer en meer tranen over mijn wangen. "Waarom heb je dit gedaan stomme klootzak!", schreeuw ik tegen de man. Maar tot mijn verbazing is de man weg. Waar kan hij toch zijn? Ik loop de kamer rond maar zie niks meer. Alleen mijn bed en de kist waar Niall in ligt. Ik ga langs de kist zitten en leg mijn hand over zijn handen. "Ik hou van je Niall, echt heel veel", snik ik zacht. Ik krijg geen antwoord. "Ik weet dat je dit waarschijnlijk niet kan horen maar je verdient dit niet. Je hoort hier, bij mij. Weet je nog toen je vertelde over de toekomst. Dat we een groot huis zouden wonen en kinderen zouden hebben. Ik wil dat nog steeds...". De tranen blijven maar doorstromen. "Je moet weten dat ik altijd van je zal ho....". Een pijnscheut schiet door mijn rug heen. De pijn is ondragelijk en ik val op de grond. Ik zie de man nog naar me toe lopen. Hij tilt me op en legt me op Niall. "Nu kun je sterven met je geliefde erbij, wat mooi om te zien", grijnst de man en hij loopt weg zonder ook maar enig geluid te maken.

Als ik wakker wordt is het 5 uur in de ochtend. Niall ligt natuurlijk nog te slapen. Ik besluit naar beneden te gaan en maar wat te gaan drinken. Beneneden aangekomen hoor ik iets rommelen in de keuken. "Hallo?". "Oh heey Esmee wat doe jij hier zo vroeg?". Oh gelukkig het is Viv maar. "Oh ik kon niet echt slapen dus toen dacht ik, ik ga maar eens wat drinken en daarna weer slapen". "Ik heb precies hetzelfde", glimlacht ze. Gelukkig is het niet akward en begint ze er ook niet over. "En...?", vraagt ze nieuwsgierig. "En wat?", vraag ik. Shit ze gaat er waarschijnlijk wel over beginnen. "Hoe was het gisteren met Niall", grijnst ze. "Ehm goed hoezo?". "Nou volgens mij werd je nogal rood toen ik binnen kwam tijdens jullie intieme momentje", lacht ze. "Ja eigenlijk wel ja. En het was echt heel stom", lach ik met haar mee. Gelukkig kan met haar hier om lachen anders zou het nog erger zijn. Viv is echt een heel aardig meisje, ze zou best een vriendin kunnen zijn alleen is zij dan 15 en ik 19.

Ik drink mijn glas leeg en loop dan weer naar boven. Niall is wakker en is met zijn slaperige hoofd en onderbroek aan het aan doen. Ik moet lachen als ik zie dat hij bijna omvalt. "Esmee, ik schrik me rot", lacht hij. "Sorry maar je viel bijna en dat was gewoon grappig", lach ik met hem mee en ik plof neer in bed. Hij komt naast me liggen en slaat zijn sterke armen om me heen. Nog geen seconde later ligt Niall al weer in dromenland. Ik lig nog even wakker maar val daarna ook in slaap.

______________________________________________________

Heeeyy Peeeppps

EERST WIL IK ZEGGEN DAT IK GISTEREN NAAR EEN FACKING ONE DIRECTION CONCERT GEWEEST BEN EN HET ECHT GEWOON HSDJKFDSG IK HEB ER GEWOON GEEN WOORDEN VOOR:)

Ik ga deze week weer iets minder posten want ik heb proefwerkweek en ik moet die echt goed maken:(

please, vote, comment, like:)

XXXX IrwinsBandana_

First love.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu