-9-

1.1K 61 7
                                    

We stappen de auto uit en lopen naar de deur. Niall belt weer aan en een jongen doet open. Ik heb geen flauw idee wie het is.

"Hey Niall, kom binnen, kom binnen", zegt hij vrolijk. De jongen had bijna zwart haar en veel tatoeages op zijn armen. Ze waren niet lelijk, ik vond ze eigenlijk best cool. "Enne, wie is die mooie dame die je mee hebt gebracht?", hij keek naar mij. "Nou, ik zal haar even voorstellen. Dit is mijn vriendin Esmee. Esmee dit is Zayn een van mijn vrienden", hij pakte mijn hand en schudde hem. "Leuk je te ontmoeten Esmee, kom verder", hij deed de deur iets verder open en we liepen naar binnen.

In de kamer zaten nog 2 andere jongens en een meisje. Gelukkig dacht ik, is er toch nog een meisje om mee te praten. Niet dat ik het erg vind om bij Niall te zijn maar een beetje meidenpraat is altijd fijn. "Hey jongens, ik wil jullie voorstellen aan mijn nieuwe vriendin Esmee". Ik heb zijn hand vast en sta een beetje verlegen tegen hem aan. Tot mijn schrik zie ik Liam vanuit de keuken naar de kamer lopen, gewoon DE Liam Payne. Hij ziet me staan en loopt naar me toe. "Hey, leuk je te ontmoeten ik ben Liam". Ik ben helemaal in shock. "Ja , dat wist ik al ben echt een enorme fan, maar mijn naam is Esmee". "Nou, wil je wat drinken Esmee? We hebben cola, water, limonade alles noem maar wat je wilt", zeg hij met een glimlach. "Een cola is goed, dankjewel", en ik geef hem een glimlach terug. 

Niall trekt me mee naar de bank, gaat er op zitten en ik op zijn schoot omdat de bank anders te vol is en Liam er niet meer bij kan zitten. "Alsjeblieft, een cola voor de dame", zegt hij en hij zet het glas neer. "Niall moet jij trouwens ook nog wat drinken", vraagt Liam. "Ik dacht dat je het nooit zou vragen haha, maar doe ook maar een cola", lacht hij.

Dan zie ik het meisje opstaan en langs mij gaan zitten. "Hey ik ben Perrie, vriendin van Zayn", zegt ze met een lach. "Hey, ik ben Esmee, vriendin van Niall", lach ik. Perrie en ik raken snel aan de praat. Ik mag haar wel. De tijd gaat best snel voorbij want als ik op de klok kijk is het al 6 uur.

"Wie heeft er zin in pizza", roept de jongen met donkerbruine krullen. Als het goed is was dat Harry. "Ikke!", roept Niall. "ik lus ook wel", zeggen Liam en Zayn tegelijkertijd. De jongen met bruin haar en blauwe ogen, volgens mij louis zat helemaal in de tv en had niet in de gaten dat er gevraagd werd wie pizza wilde. "Louis?", roept Harry "Hallo, aarde aan Louis". "He wat?'. "Wil je ook pizza?". "Ja tuurlijk ik hou van pizza", lacht hij en zijn ogen keren terug naar de tv.   

Opeen gaat mijn telefoon. Het is mama. Oh ja shit die zou vandaag weer terug komen, ze zal vast bezorgt zijn. "Niall, mama belt ik moet even opnemen". "Oke", en hij geeft me een kus op mijn wang

"Heey, mam, alles goed? Was het leuk?"

"Heey, Ja het gaat goed en het was heel leuk maar waar ben je?"

"Sorry ik was je vergeten te sms'en ik ben met Niall bij zijn vrienden. We waren vanmiddag ook nog langs zijn moeder geweest."

"Ag wat leuk, hebben jullie iets of zo?"

"Eehm misschien."

"Jeey Esmee heeft een vriendje, Esmee heeft een vriendje!"

"Mam, doe nou is even normaal, haha"

"Oke ik doe weer normaal."

"Ik blijf hier trouwens eten is dat goed?"

"Ja hoor dat is prima. Sms maar wanner je naar huis komt."

"Oke, zal ik doen.

"Oke goed zo, doei"

"Doei"

"Mama, is nu thuis", zeg ik tegen Niall. "Maar ik kan gewoon nog blijven moet gewoon sms'en als we naar huis gaan". "Oke, is goed", en hij trekt me weer op zijn schoot.

Als we onze pizza's op hebben gaan we met z'n allen nog een film kijken. Ik zit nog steeds bij Niall op schoot. Het voelt fijn om iemand te hebben die je lekker kan knuffelen en je gewoon blij bij te voelen. Ik voel dat Niall een kus om mijn hoofd geeft. Ik kijk hem aan en kus hem op zijn mond. "Oeeeh kussie kussie doen hé?",hoor ik Perrie zeggen. Ik kijk haar aan en we schieten in de lach. Na de film geef ik iedereen een afscheid knuffel en wissel ik mijn telefoon nummer uit met Perrie.

Ik sms mijn moeder dat we terug gaan naar huis. Tijdens de rit was ik in slaap gevallen. "Prinsesje, wakker worden we zijn er", hoor ik Niall zeggen. "Huh?"". "Kom uitstappen je bent thuis". "Ow, oke", zeg ik en ik stap uit de auto. "Vond je het echt heel erg? Je had zo te zien wel echt lol met Perrie of niet?", zegt hij. "Ja het was eigenlijk best wel leuk. Perrie is gewoon geweldig haha, echt een top kind is dat", lach ik. We staan voor mijn huis als Niall me nog een keer zoent. "Welterusten Prinses. Ik spreek je morgen wel weer", zegt hij, hij geeft me nog een kus op mijn voorhoofd en loopt terug naar de auto.

"Mam? Ik ben thuis!", roep ik. "Hey, lieverd, ik zit in de kamer", zegt mama. Ik ga langs haar op de bank zitten. "Jij hebt me nog veel te vertellen denk  ik", grapt ze. "Wat hebben jij een Niall wel niet allemaal uitgespookt de laatste drie dagen?", ze kijkt me aan met een nieuwsgierige blik. "Mam, kan dat ook morgen ik ben echt moe?", en ik probeer haar zo zielig mogelijk  aan te kijken. "Nou, ik wil het nu weten". "Morgen vertel ik alles oke, dat is belooft", ik zeg welterusten, ga naar boven en ga slapen.

First love.Where stories live. Discover now