Cap.2

1K 73 3
                                    

O alta zi plictisitoare la scoala.. cu exceptia faptului ca mi-am primit testul la matematica si mi s-a distrus ziua complet, nimic interesant. In seara asta ar trebui sa ma pun serios pe invatat de aceea ma opresc sa-mi iau caietul vechi si culegerea din dulap. Cand sunt gata imi inchid ghiozdanul si trantesc usa pentru a o inchide apoi ma indrept spre scari.

- Ya!

Imi continui drumul fara sa verific cine a strigat deoarece sunt sigura ca nu mi se adresa, niciodata nu se intampla asta.. mai ales un baiat, insa il aud din nou iar de data asta ma opresc.

- Nu ai auzit cand te-am strigat prima data?

Aud pasi in spatele meu semn ca se apropie.

- Tu esti Kwon Jisol, nu?

- D-da, spun cu un mic tremur in voce.

De ce stau asa de parca ar urma sa fiu jefuita? Wtf, ce-i in neregula cu mine? Ma intorc incet pe calcaie, insa din nu stiu ce motiv continui sa privesc podeaua.

- Da-mi telefonul!

- Ce? De ce?

- Trebuie sa scriem un cantec. Sau ai uitat?

Trebuie sa fie.. dap, el e. Taeyong sta exact in fata mea. Nu am stat niciodata atat de aproape de el, asta pentru ca in general in evit, pe el si pe prietenii lui. E inalt, slab, are ochii caprui inchis (negri), par brunet, ten deschis la culoare si o cicatrice mica in coltul exterior al ochiului drept. Toate fetele din scoala asta spun ca e perfect si nu le contrazic, din punct de vedere fizic nu are defecte, ceea ce nu imi place la el e atitudinea iar ea le intrece pe toate.

 Toate fetele din scoala asta spun ca e perfect si nu le contrazic, din punct de vedere fizic nu are defecte, ceea ce nu imi place la el e atitudinea iar ea le intrece pe toate

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Uite, trebuie sa ne intalnim sa lucram daca vrem sa terminam la timp si sa luam o nota buna deci ai de gand sa-mi dai telefonul sau stam aici pana maine?

- Ah, da, ai dreptate spun scotandu-l din buzunar.

Ma uit la mainile lui in timp ce tasteaza ceva. Ma simt ciudat.

- Gata, spune dandu-mi-l inapoi. Ne auzim.

Se intoarce inapoi in clasa iar eu imi continui drumul. Mi-am pierdut ziua aiurea cand ziceam ca invat insa mi-a fost distrasa atentia, am desenat, am mai scris cateva versuri, am pierdut cam o ora pregatind cina.

Urc inapoi in camera mea determinata sa deschid caietul de mate iar cand in sfarsit incep sa citesc o teorema primesc un mesaj - normal ca nu-l pot ignora.

- Taeyong? De cand am eu numarul lui?

Ah, da.. de asta mi-a cerut telefonul.
" Maine incepem, ai vreo preferinta legata de loc?" Ii zic nu si imi trimite inapoi  " E in regula daca ne vedem la tine? Daca nu putem merge in alta parte". Tastez un " Cum vrei." apoi merg sa-mi fac baie. Imi e indiferent unde ne vedem atata timp cat terminam rapid si acum trebuie sa selectez cateva strofe scrise sa i le arat.. ah.. s-a zis cu "invatatul" meu. Oricum nu aveam chef.

TheExoArmy sper sa postez urmatorul capitol curand. 🤗♡. Sper ca ti-a placut.♡♡

Povestea NoastraWhere stories live. Discover now