Cap. 24

493 45 7
                                    

Taeyong's pov

- Candidatii acceptati vor trebui sa revina in 3 zile impreuna cu un custode legal in vederea incheierii unui contract.

Barbatul din fata noastra, adica tatal lui Jisol, ne examina pe toti in timp ce vorbea. Nu am avut ocazia sa il cunosc personal in ciuda faptului ca mergeam la Jisol acasa din cand in cand, el nu era niciodata acolo ci la SM. Imi transmite un sentiment de nesiguranta.

Sunt destul de agitat acum, competitia e mare si sunt multi care au venit la auditii. Am nevoie de Jisol care sa ma tina de mana si sa imi spuna ca o sa fie bine dar nu e prin preajma, probabil lucreaza. Ma ridic pe varfuri continu doar sa scap de presiune; sper ca tatal ei sa termine curand ce are de spus. Ma concentram pe cuvintele pe care le auzeam, sau cel putin incercam, in timp ce faceam micul meu exercitiu de relaxare cand cineva m-a prins de umeri si m-a tinut cu talpile lipite de podea. Am incercat sa ma ridic din nou, dar acea persoana m-a luat de mana. Era Jisol. Voiam sa-i spun ca ma bucur sa o vad dar ea si-a pus degetul aratator in dreptul buzelor facandu-mi semn sa tac, i-am zambit apoi mi-am impreunat degetele cu ale ei si m-am focusat pe motivul pentru care ma aflam acolo.

Inainte de a pleca, domnul Kwon a pus lista cu rezultate pe panoul din camera. Am asteptat pana ce au iesit aproape toti, unii fericiti.. dar majoritatea pareau sa fi fost respinsi.

Nu prea aveam curajul sa ma uit pe lista aia, vazundu-i pe multi cu moralul la pamant - imi pierdusem increderea.

- Inceteaza.

- Ce-am facut? o intreb confuz.

- Te comporti de parca ar fi venit sfarsitul lumii. Nu esti curios? Si eu vreau sa stiu, spunand asta ma trage dupa ea.

- Lee Taeyeon.. Lee Taekwoon... oh.. Lee Taeyong, arata spre numele meu; i-am urmarit degetul pana a atins casuta in care era scris rezultatul. ADMIS.

Deodata m-am simtit atat de usurat, de parca mi s-ar fi luat o greutate de pe inima.

- Pentru cineva care a devenit oficial rookie la SM nu pari prea fericit. Zambestee!!

Cu degetele aratatoare puse in colturile gurii mele incerca sa formeze un zambet - banuiesc ca aratam ciudat - dar apreciez mult intentia; plus ca arata atat de dragut.

- Daca vrei sa ma vezi zambind, da-mi o recompensa pentru ca am muncit atat de mult, m-am aplecat putin apoi mi-am pus degetul pe buze.

Jisol s-a uita din stanga si in dreapta asigurandu-se ca nu ne privea nimeni, apoi m-a sarutat scurt pe buze.. acoperindu-si obrajii imediat dupa. A mers, chiar m-a facut sa zambesc, intotdeauna o face, iar cand am prins-o de incheieturi refuza sa-si i-a mainile de pe fata ceea ce m-a facut sa chicotesc.

Ea ar face orice sa ma faca fericit, este ceva reciproc si o iubesc enorm. Jisol a fost principalul motiv pentru care am venit la SM, m-am gandit ca asa o sa stam mai mult timp impreuna; plus ca nu o sa mai am motiv sa ma tem ca incurc pe altii.

- Lasa mainile jos Sol-ah..

- Nu! Pun pariu ca am obrajii de aceeasi culoare cu puloverul tau.

Rosu.

- Dar asa nu o sa ma vezi zambind~~

- Ugh..

Incet si-a indepartat mainile, avea dreptate, obrajii ei au capatat o nuanta de roz. So cute~~ nu ca as face ceva intentionat in asa fel incat sa inrautatesc asta dar nu am putut rezista asa ca i-am dat un pupic pe obraz.

- Taeyong!

- Nu ma invinui pe mine pentru dragalasenia ta.

Doar ce m-a auzit spunand asta ca a si plecat lasandu-ma in urma.

- A mers bine.
_______________

- Cat crezi ca va dura pana debutez?

- Nu stiu, depinde.. unii fac ani de antrenament iar altii in cateva luni lanseaza primul album cu grupul, cum e Baekhyun si Chen. La ei a durat doar 4 luni. Depinde de evolutia ta ai de decizia directorilor.

- Deci tatal tau imi decide soarta?

- Intru-n fel da...

Tonul ei a devenit trist cand am deschis discutia asta, oare de ce?

- Putem schimba subiectul?

- Sigur.

Nu stiam ce sa spun pentru ca nu stiam la ce se gandeste, simteam doar ca e mai bine sa nu intreb.

Priveam raul din fata mea meditand asupra a ceea ce urmeaza; e un nou inceput pentru mine, unul dificil dar atata timp cat ea e aici stiu ca voi face fata.
______________________________________

TheExoArmy nici nu stii ce urmeaza 😏🙄😋


Povestea NoastraWhere stories live. Discover now