Cap. 29

388 44 5
                                    

Taeyong's pov

A trecut mult timp de cand nu am mai vorbit cu Jisol. Am fost la ea acasa sperand sa o gasesc acolo ca sa pot discuta cu ea, insa mama ei mi-a spus ca s-a mutat cu fratele ei. Totusi de fiecare data cand mergeam acolo nu raspundea nimeni. Acum nu stiu ce sa mai fac.

Am gresit cu ceva? De ce nu vorbeste cu mine? De ce nu ma lasa sa ajung la ea? De ce asa dintr-o data... a disparut.. Dupa ce mi-a promis... dupa ce mi-a promis ca vom fi mereu impreuna...  vreau sa cred ca a vorbit serios.. ca nu m-a mintit atunci..

Cu toate ca nu inteleg si habar nu am ce se intampla, ma simt vinovat.

Nu stiu care e cauza pentru a o putea rezolva ceea ce ma face sa ma simt neputiincios. E un sentiment ciudat.

Nici macar nu ma pot gandi la ce sa-i mai spun. Oare mai are rost sa insist? Nu vreau sa renunt la ea atat de usor in ciuda faptului ca efortul meu pare a nu duce niciunde.

Unde esti? Te rog, da-mi macar un semn. Momentan am nevoie doar de un raspuns, sa stiu daca esti bine. Dupa aceea vom rezolva si restul.
_______________

- Taeyong!

- Da. Ce-i?

- Noi mergem sa mancam. Vii?

- Nu mi-e foame.

Ma uitam printre poze in timp ce vorbeam cu Yuta. Nu mancasem de la pranz dar nu aveam pofta.

- O portie la pachet pentru tine atunci. Hey.. punandu-mi mana pe umar. Imi ridic privirea pentru a ma uita la el iar atunci continua.. stii ca poti conta pe noi, asa-i?

Dau usor din cap dupa care imi iau hanoracul si merg in camera.

O ora mai tarziu parasesc cladirea fara vreo destinatie anume. Insa in majoritatea situatiilor sfarsesc prin a merge fie la scoala, la Jisol sau in parcul unde il ducea pe Yato in speranta ca o sa o vad, dar, e vacanta, ea nu mai locuieste acolo si implicit nu mai duce cainele la plimbare in acelasi loc. Concluzia? Nu voi gasi prea curand.

E ca si cum s-ar fi evaporat. Asta ori se straduieste sa se ascunda de mine. Isi da oare seama cum ma face sa ma simt? Sunt confuz, obosit, disperat, dezamagit, trist.

Imi e dor de ea...
______________________________________

TheExoArmy planuiam sa public un capitol mai lung dar inca nu sunt hotarata daca.. sa-i fac sa se intalneasca?

😓😓😓

Nu vreau sa afecteze ceea ce am planuit, dar intr-un fel parca ar fi nevoie ca asta sa se intample.

Agh!! Nu stiu... ㅠㅠ

Povestea NoastraWhere stories live. Discover now