Cap. 39

297 22 8
                                    

Taeyong's pov

- Cât de mult mă iubești Jisol? am întrebat-o.

- Hmm... mormăie uitându-se în sus spre tavan ca și cum s-ar fi gândit la un răspuns. Te iubesc.. la fel de mult cât iubesc clătitele, mi-a răspuns privindu-mă în ochi si aratand spre mine cu lingurita plina de crema de ciocolata.

- Ce? râzând. Serios?

- Yah! Nici măcar nu te gândi să pui la indoială iubirea mea pentru clătite! îmi spune făcându-mă să chicotesc.

Imi amintesc ca mi-a spus candva cum ca daca ar avea sa aleaga un singur lucru pe care l-ar manca toata viata, ar fi clatitele. Mi-a dat si argumente pe tema asta si recunosc ca are dreptate.

Nu cautam sa aflu cu adevarat cat de mult ma iubeste pentru ca stiu ca tine mult la mine si pentru mine asta e de ajuns, voiam doar sa vad daca imi va raspunde. Si a facut-o.

Eu si clatitele, asta iubestea ea cel mai mult..
__________

-Taeyong! TAEYOOOONG! Trezestete!!

Simteam cum patul de sub mine sarea in sus si-n jos si ceva ce parea vocea lui Haechan rasunand in urechile mele. Gandindu-ma ca era doar un vis urat, mi-am tras patura peste cap si l-am strans la piept pe Tibbers. Aveam un vis frumos, de ce nu m-a lasa sa ma bucur de el? De fapt, nu era tocmai un vis, era o amintire...

Au fost 7 secunde dulci de liniste care pareau lungi dar trecusera mult prea repede, cand o sirena de vapor suna langa capul meu, suficient de tare incat si un om care si-ar fi pierdut auzul ar auzio.

- Off.. CE? strig incercand sa acopar sunetul asurzitor.

- Hai la masa. Avem repetitii intr-o ora.

Ahh.. da, asa-i. Am uitat complet. Incet, dau patura la o parte si ma ridic in sezut incercand in acelasi timp s-mi deschid ochii si sa ma obisnuiesc cu lumina.

- Ok, vin imediat. Doar lasa-ma sa fac un dus.

Vazand ca si-a incheiat misiunea cu bine, s-a ridicat din patul meu facandu-si drum spre bucatarie, dar s-a oprit langa noptiera mea luand ceva de pe ea.

- Taeyong?

- Da, intorcandu-ma cu fata spre el.

- De unde ai tu cartela de acces a lui Jisol?

- Mi-a dat-o azi noapte cand m-a adus acasa, ii raspund scarpinandu-mi umarul.

- Adica tu noaptea trecuta la ora 2 , veneai de la ea de acasa?

- De unde stii tu ca am ajuns la ora aia?

- Pentru ca m-ai trezit, asa cum m-ai trezit dimineata pentru ca repetai intruna cuvantul "clatite". Pentru asta trebuie sa imi faci clatite diseara. Asta daca nu vrei sa spun baietilor de asta, aratand spre cartela.

Dar.. dar.. daca ii fac lui trebuie sa fac tuturor.. si cu baietii astia, chiar daca sunt aproximativ 20, trebuie sa gatesti cat pentru o armata. O sa fie obositor, dar nu vreau sa se afle mai mult decat trebuie sau ce nu trebuie.

- Bine. Da-mi aia, intinzand mana spre el.

Haechan aseaza permisul la mine in palma si zambeste fericit.

- Dar asta ramane intre noi.

- O sa incerc. Dar.. am o curiozitate, ce faceai tu la ea acasa? ranjind.

- Pleaca, spun pe un ton calm aratand spre usa.

Jur, e inca un copil dar ii zboara mintea la toate prostiile posibile.

A ridicat din umeri si a plecat inca ranjind. Ahh, r fi trebuit sa pun cartela in sertar cand am ajuns insa nu mi-a trecut prin minte. Ma gandeam la altceva.

Ar trebui sa ma pregatesc. Ma dau jos din pat si ma dezbrac de tricou si dupa merg la baie luandu-l cu mine ca sa il las in cosul cu haine din spalatorie in drum spre dus.
_______________
- Hey, baieti! Fiti atenti!

Cu totii ne-am adunat in living, chemati de Mark. Se uita la stiri. Chiar din momentul in care am ajuns acolo am auzit reporterul rostind cuvintele "SM Entertaniment".

- Vorbesc de Jisol.

" ... dupa aproape 4 luni, un urma unei conferinte, a fost adus la cunostinta tuturor faptul ca una dintre cele mai de succes companii de entertainment din Coreea de Sud, SM, si-a schimbat directorul. Acest lucru s-a derulat fara stirea nimanui si se pare ca noul lider al companiei este nimeni alta decat fiica vechiului director Kwon Haein. Numele ei este Kwon Jisol si se pare ca a absolvit de curand o facultate de management din Canada. Luand in considerare aceste aspecte viitorul SM Entertainment si al artistilor sai este pus sub semnul intrebarii, avand in vedere lipsa de experienta si varsta fetei care are putin trecut peste 20 de ani.... "

In spate se vedeau imagini cum Jisol incerca sa treaca de multimea de reporteri care ii adresau diverse intrebari ca sa poata ajunge la masina si judecand dupa hainele pe care le purta, asta s-a intamplat ieri. Dar, de ce nu mi-a spus?

Parea abatuta, trista, obosita. Stiu sigur ca nu ii plac reporterii, stirile sau orice altceva din campul lexical al acestor cuvinte. Sunt sigur ca nu ar fi vrut sa se afle.

- Stiti, au dreptate cu un lucru. Nu are experieta, nu stiu daca o sa se descurce.

- Nu mai casca urechile la tot ce spune televiziunea, Jongwoo. Jisol nu ne-a dezamagit niciodata, si sunt sigur ca nu o va face nici acum, il asigura Johnny.

- Johnny are dreptate. O sa fie bine. Veti vedea.
_________

Jisol's pov

- Buna ziua, sunt aici sa ridic o comanda pe numele Kim Jongin.

Vanzatoarea a cautat ceva pe calculator dupa care a spus:

- Da, revin imediat.

Am verificat ceasul sa ma asigur ca inca mai am ceva timp sa imi cumpar ceva de mancare inainte sa ma intorc la munca. Dar intai trebuie sa ridic o comanda pentru Jongin de la Gucci - cateva tricouri si pulovere.

- Ia te uita.. daca nu e chiar fosta prietena a lui Taeyong.

As recunoaste vocea asta oriunde, desi nu m-am mai intersectat cu ea de ani buni. Vad ca nu s-a schimbat.

- Ce mai faci, Lisa?

- Chiar foarte bine, asa cum probabil stii. Am auzit ca esti la conducerea SM mai nou. Cum asa? Vrei sa incerci sa ii intri pe sub piele lui Taeyong, iar?

Se pare ca are aceeasi atitudine. Dar acum nu mai are uniforma, ci haine casual, o masca care ii atarna de o ureche, niste ochelari ca sa nu o poata recunoaste nimeni. Life as a public person, aka k-pop idol.

- Ok. Stii ceva, Lisa? intreb uitandu-ma la picioarele mele si apoi din nou la ea. Vreau sa fiu clara in legatura cu ceva. Nu e treaba ta de ce aleg sa fac un anunit lucru deci te rog sa nu mai pui intrebari inadecvate. Si in al doilea rand, inceteaza sa mai traiesti in trecut pentru ca ce s-a intamplat in liceu nu a fost vina mea. Nu am facut nimic gresit si tu stii asta, mi-as fi dorit doar sa nu se ajunga atat de departe. Eu am trecut peste si te-am iertat acum mult timp. De ce nu incerci si tu sa faci asta?

Stateam acolo, in fata ei asteptand un raspuns insa nu avea unul. Lisa se uita la mine nedumerita, nu avea cuvinte.

Este adevarat ca nu ii port pica, nu i-as vrea raul dar, nu voi uita ce a facut. Nu pot. Traiesc cu speranta ca macar intr-o zi ea o sa priveasca situatia aceea dintr-un unghi diferit si poate sa realizeze ca ce a facut a fost gresit.

- Domnisoara Kwon? Pachetul dumneavoastra.

- Scuza-ma, trebuie sa plec.

M-am intors la casierie si am luat cutia de pe masa dupa care am pornit spre masina.

Aveam destule pe cap in momentul de fata, cum o sa ma gandesc si la asta pentru restul zilei. Totusi, prioritatea mea ramane: ce o sa fac in legatura cu mine si Taeyong?
_______________________________________
TheExoArmy un capitol nou😁

O intrebare pentru toti: Ce credeti ca urmeaza sa se intample?

Povestea NoastraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum