Cap. 31

441 50 5
                                    

Taeyong's pov

- Ruby nu! Ruby, lasa... Mama!!

Daca o tine tot asa foarte curand hainele mele vor fi pline de bale si gauri.

- Oh, nu.. nu aia!! Ruby!!

Reusisem sa recuperez o pereche de pantaloni de la ea dar dupa aceea mi-a gasit tricoul preferat.

Asta sunt eu acum; purtand un razboi cu propriul caine si eu sunt cel care pierde.

- Lasa-l, ii spun calm apropiindu-ma incet de ea. Te rog.. siii a luat-o la fuga iesind din camera mea cu tricoul meu intre dinti taraindu-l pe jos. Intoarcete!! Aveam de gand sa port aia!!

Vin si eu acasa o data la cateva luni si atunci trebuie sa alerg dupa haine.

Merg jos dupa ea, dar la baza scarilor era mama tinand in mana ceea ce imi luase Ruby. Parea a fi intreg, ce bine.

- Cineva nu vrea ca tu sa pleci.

Arunc o privire in spatele ei si o vad pe Ruby intinsa pe canapea cu botul pe labe. Se uita in directia mea cu ochii mari si luciosi de parca ar fi fost pe punctul de a plange.

- Imi pare rau fetito, asezandu-ma pe canapea langa ea. Nu pot sa stau, iar tu trebuie sa ai grija de mama, mangaind-o. O sa ma intorc, ok?

Animalele sunt mai inteligente decat am putea noi sa credem. Ruby s-a rigicat si a inceput sa ma linga pe fata ca si cum ar fi inteles ce i-am spus.

- Gata.. gata.. si mie o sa-mi fie dor de tine.
__________

- Unde sunt ceilalti?

- N-am nici o idee, dar... am senzatia ca foarte curand o sa intre pe usa alergand. Asta daca nu s-au incuiat unii pe altii in dormitoare, din nou.

- Joaca de-a v-ati ascunselea? Iar?

- Yep. Cenle ii cauta.

O sa dureze. Mult. Ultima data cand Cenle a ramas sa ii caute a iesit un dezastru; iar prin asta vreau sa spun ca Jaemin l-a incuiat pe Haechan in camera noastra, apoi Jeno pe Jaemin, Renjun pe Jeno si Mark pe Renjun. Si ca sa fie totul si mai complicat Mark l-a convins pe Jongdae hyung sa il incuie intr-o sala de canto, care eventual a uitat unde pusese cheie. Consecinta a toate astea a fost ca toti ramasesera inchisi ore intregi iar repetitiile noastre au fost anulate; sa nu mai spun ca a trebuit sa caut ingrijitorul sa ii elibereze pe toti. Niciodata nu ma plictisesc.

In mod normal noi ceilalti nu ne bagam.. ok, n-o sa mint; ocazional facem si noi asta si judecand dupa faptul ca doar Ten a ramas aici inseamna ca i-am pierdut pe toti.

Am trimis un mesaj pe grup spunandu-le sa se intoarca imediat, dar uitasem ceva: de obicei toate telefoanele lor sunt aliniate pe pervaz. Mi-am dat seama doar dupa le-am auzit bipaind.

- Cred ca-ti bati joc de mine, ciufulindu-mi parul.

- Ce-i?

- Ajuta-ma sa-i caut, acum, il prind de incheietura tragandu-l dupa mine afara din sala de dans.
_________

- Acum suntem toti?

Fiind liderul am respinsabilitatea de ai tine sub control pe cat posibil, mai ales acum cand SM are un director nou nu imi permit sa ii scap din ochi.

- Ok, deci, nu stiu daca ati vazut la avizier dar avem o sedinta in 10 minute.

- Pentru ce? intreaba Haechan.

- CEO vrea sa vorbeasca cu noi.

S-au oprit din soptit si s-au uitat la mine vizibil ingrijorati. Nu ii invinovatesc pentru ca si eu sunt nelinistit cu privire la schimbarile care vor avea loc pe aici.

- Nu are cum sa fie atat de rau, asa-i?

Am invatat un lucru de cand suntem aici: greselile costa, motiv pentru care ne straduim pe cat posibil sa nu le facem.

SM e o companie stricta si are reguli extrem de stricte iar daca cineva le incalca apar consecinte care sunt mai mult sau mai putin grave.

- Sa speram ca nu.
__________

Toti idolii debutati erau adunati in sala de conferinte cand ajunsesem noi. Majoritatea vorbeau despre urmatorul lor comeback, repetitii sau despre ce vor manca mai tarziu. Chestia e ca nu prea intelegeam ce spun, ci prindeam bucati din conversatiile lor fara sa vreau.

Incepusem sa ma obisnuiesc cu zgomotul de fundal dar la un moment dat, toata lumea s-a oprit din vorbit atunci cand cineva a intrat pe usa.

Cateva secunde de liniste au urmat, dupa care:

- JISOL!!! au strigat cu totii, iar dupa aceea s-au adunat in mijlocul camerei.

- Puteti, va rog, sa o lasati mai moale? Nu pot respira..

Vocea aceea... e a lui...

- Sol-ah.. ii soptesc numele dupa ce toata lumea s-a intors la locul ei, ceea ce mi-a oferit posibilitatea sa vad persoana care tocmai venise - era ea.
______________________________________

TheExoArmy, sooo... Jisol's back.. hehe 😉

Am intrat oficial in vacanta, deci o sa scriu mai des. Cel putin ma voi stradui^^'

#HappyTaeyong'sDay

Povestea NoastraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum