Cap. 38

281 19 2
                                    

Taeyong's pov

De indata ce usa s-a inchis am ramas singur in depozit, zambind ca un idiot.

- Aish.. opriti-va, le spun obrajilor mei atingandu-i pentru ca deja incepeau sa ma doara muschii fetei.

Cat incercam sa-mi linistesc entuziasmul am facut cativa pasi inapoi pana cand am lovit salteaua pe care stateam intins cu cateva minute in urma si m-am lasat pe spate cazand pe ea. Cred ca am stat asa ore intregi, privind luminile de neon de pe tavanul alb al depozitului fara sa ma gandesc la altceva ci doar la un sentiment anume, unul care imi parea foarte familiar. Ma simteam ca adolescent din acela care a fost pupat pe obraz pentru prima data de fata pe care o placea, lucru care nu prea are sens deoarece.. adica.. nu poate fi posibil..

- Nah.. gandesti prea mult, Taeyong, imi spun acoperindu-ma cu o patura.

Daca asa simt cu adevarat inseamna ca inca o plac pe Jisol ceea ce nu are logica, nu dupa atata timp. Adica, de ce?
_______
Cand in sfarsit am decis sa plec din acea incapere am luat-o pe drumul lung, adica pe scari pana la parter si apoi afara ca sa fac o plimbare. M-a dus destul de departe de casa, intr-un cartier pe care obisnuiam sa-l vizitez des, in fata unei case in care nu am mai intrat de mult, a lui Jiyong - fratele lui Jisol.

Stiam ca GD nu putea fi acasa pentru ca incepuse serviciul militar de cateva luni, insa luminile erau aprinse. Stiu ca nu e frumos sa imi bag nasul unde nu-mi fierbe oala dar eram curios cine locuia acolo asa ca am asteptat cateva secunde si am vazut-o pe Jisol venind spre fereastra cu o carte in mana pe care a lasat-o jos. Dupa aceea a luat un recipient din dulap pe care l-a pus de asemenea pe masa. Urmatorul lucru pe care il stiu e ca a ridicat o cana in mana si a baut din ea uitandu-se pe fereastra. Dupa ce a sorbit din ea s-a sters colturile gurii cu varful limbii. Inca mai face asta cand bea ceva dintr-o cana care nu are pai.

Eram concentrat aspupra ceea ce facea ea si nu credeam ca e posibil ca ea sa ma vada mai ales ca era intuneric dar o clipa mai tarziu mi-am dat seama ca ma privea. Mi-am intors capul uitandu-ma la casa de peste drum sperand ca nu m-a recunoscut.

Daaar.. am auzit ceva ce mi-a spulberat sperantele - interfonul.

Vocea clara a lui Jisol s-a auzit prin microfon : ,,Intra" a spus , dupa care a inchis si poarta s-a descuiat.

Am intrat in curte si apoi in casa inchizand atat usa cat si poarta dupa mine.

- Ce te aduce aici? m-a intrebat.

- Nimic in particular. Eram doar in trecere si te-am vazut la fereastra. Nu stiam ca locuiesti aici, uitandu-ma in jur.

- E doar temporar. Am grija de casa pana se intoarce fratele meu. O sa imi caut un apartament cand e aproape de a termina serviciul militar.

- Inteleg.

Am urmat-o in bucatarie deoarece nu imi place sa stau singur in casa altcuiva, imi da un sentiment de incomoditate. Prefer sa urmez gazda unde se duce - mai putin la baie desigur.

Jisol mai pregatea o cana de ceai. Dupa ce a terminat a luat-o in mana si mi-a spus sa o urmez in sufragerie.

- Stai jos, mi-a spus inclinandu-si capul in directia canapelei.

M-am asezat iar ea a pus cana cu ceai in fata mea dupa care s-a asezat langa mine. Era imbracata intr-o pijama mov suflecata la maneci si parul ii era ud, semn ca facuse baie inainte sa ajung. Acesta e stilul pe care il poarta pe acasa: haine confortabile, par ciufulit desprins sau o coada, papuci/ sosete dar neaparat sa fie ceva pufos. Ii cunosc obiceiurile de acasa pentru ca obisnuiam sa gatim impreuna de multe ori sau doar petreceam ceva timp amandoi dupa scoala cand nu aveam teme - bine, noi doi si Yato. Micutul ala era nelipsit.

Povestea NoastraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum