Cap. 5

809 68 4
                                    

TheExoArmy am terminat in sfarsit un nou capitol ♡♡ spor la lecturat :"")

______________________________________
- Hey!

- Hey..

De data asta s-a asezat langa mine si ceva imi spune ca nu o sa manance - nu si-a luat mancare cu el. Isi pune ghiozdanul pe masa si dintr-un motiv necunoscut ma priveste fix.

- Ce-i?

- Mai ai?

- Noo... am terminat tot, spun aratand spre tava de care nu m-am atins.

- Ok, ai 15 minute.

- 15.. minute.. pentru ce?

- Aia, aratand spre orez.

Pff.. tot nu imteleg. Cat timp eu mancam el dadea mesaje. De ce nu sta cu ceilalti?

- Gata, a expirat tinpul, luandu-mi betigasele din mana.

- Dar n-am terminat.

- Nu conteaza.

De ce face asta? Mi-a luat mancarea de pe masa si a dat-o doamnei de la cantina. Asta e cea mai cruda despartire. Nu-i corect, nu-l inteleg.

- Acum sa trecem la treaba?

- Huh? La ce te referi?

- La asta, scotand un manual din ghiozdan.

Aia e cumva.. cartea de mate? Oh doamne. Mi-a intrerupt pranzul pentru.. asta? Sunt destul de sigura ca acum ma uit la el ca la masini straine.

- Am zis ca ma descurc singura. De ce faci asta? Cine te-a pus?

- Nimeni.

- Atunci de ce esti asa doritor sa ma ajuti? Nu ti-am cerut asta.

- E doar pur si simplu pentru ca stiu ca ai nevoie de cineva care sa-ti explice.

- Oricum ar fi nu merita sa-ti irosesti timpul.

Asta e incredibil de suspect. De ce ar vrea sa-mi dea meditatii? - Taeyong , care pana sa fie pus cu mine la proiect nu se deranja sa imi adreseze un cuvant.

- Daca la urmatorul test nu iei cel putin 7 poti sa-mi zici ca pregatirea a fost degeaba insa acum eu zic sa incepem deoarece avem ora in 40 de minute si nu e convenabil sa pierdem timpul.

- Nici macar nu avem mate azi, n-am caietele la mine.

- Le-am adus eu.

Oare de ce nu ma mira? Bine fie cum vrea el dar daca se dovedeste a fi degeaba o sa am o ditamai satisfactia zicandu-i "Ti-am spus eu!" Restul pauzei de pranz a fost cea mai lunga perioada din viata mea. Nu pot spune exact ce am facut pentru ca n-am prea inteles, Taeyong mi-a explicat de mai multe ori incercand sa ma faca sa pricep ceva iar eu m-am straduit sa fiu cat pot de atenta. Am cam esuat la capitolul asta..

Se suna de ora iar noi ne ridicam de la masa apoi plecam spre clasa. Inainte de a intra ii multumesc pentru ajutor el zambindu-mi dupa care ma anunta ca si maine vom invata. Adica nici maine nu o sa apuc sa mananc?- trebuie sa-mi iau pachet de acasa.

Inainte de ultima ora trec pe la dulapul meu sa-mi las niste caiete. Inchid usa dupa care ma intorc vrand sa plec si dau nas in nas cu Lisa; pare furioasa.

- Esti surda cumva?!

- Huh? Ce?

- Asculta la mine, fetito, tineti meinile departe de Taeyong!

Ma apuca de incheietura mainii drepte. Incerc sa mi-o trag dar nu vrea sa imi dea drumul. Nu ridica vocea, probabil pentru a nu atrage atentia, dar tensiunea vin glas ma fac sa cred ca o sa explodeze din moment in moment.

- Te-am avertizat dar vad ca ma ignori si o sa regreti. Cine te crezi, ma rog?

Pe masura ce vorbea ma strangea si mai tare. Ma doare.

- Lasa-ma!

- Ai prins glas, huh? Uite ChiSol sau NiSol sau cum te-o mai chema, nu ma face sa recurg la alte metode pentru a ma face inteleasa. E clar?

Nu ma pot concentra la ce zice deoarece mi-a amortit mana dar sunt convinsa ca spune aceleasi lucruri ca de obicei.

- Ce faceti?

Aud vocea lui Taeyong la cativa metri de noi. Rasuflu usurata cand Lisa imi lasa mana si incep imediat sa masez incheietura scotand cate un mic geamat de durere din cand in cand. Mi-a luat tensiunea sau ce? Ahh..

- Taeyongie, ma bucur sa te vad, zambind vesela. Doar vorbeam si noi ca intre fete.

Huh.. auzi la ea. Cat de prefacuta poate fi? N-o suport.

- Oh, Lisa te cheama dirigintele la cancelarie.

- Bine, ma duc acum. Multumesc Taeyongie.

Zambeste din nou dupa care pleaca in directia din care a venit Taeyong. Imi trag maneca incercand sa acopar pielea rosie deoarece nu vreau ca el sa ma ia la intrebari.

- Stiu ca trebuia sa ne vedem dupa ore dar a intervenit ceva urgent si nu am cum sa ajung. Te superi?

- Nu, e in regula. Trebuie sa plec.

Dupa scoala am mers la mall sa-mi cumpar niste haine noi si o pereche de tenisi.. nici acolo n-am scapat de Lisa, am vazut-o in niste magazine cu Hyuna. Norocul meu ca avem gusturi total opuse la haine si nu ne-am intersectat. Acasa m-am mai uitat prin caietul de mate pe care mi l-a lasat Taeyong si pot spune ca notitele lui au mai multa logica ca ale mele. Am descoperit pana si lucruri noi despre el: negrul e culoarea lui preferata, adora sa danseze si sa cante iar artistul sau preferat este GDragon (toate astea erau scrise la sfarsitul caietului) . Ma bucur sa aflu ca si el gaseste matematica plictisitoare din cand in cand.

*******

Povestea NoastraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum