Cap. 32

370 48 5
                                    

TheExoArmy stiu, wow! Am postat ceva :"""D. Mian pentru asta >~<

Also, cred ca ceea ce am scris e putin plictisitor :"""D. Mian again.
______________________________________

Jisol's pov

- Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa vi le comunic urgent...

- Jisol?

- Da, Junmyeon?

- Umm... nu ar trebui.. sa-l asteptam pe CEO? Stii cumva unde e? Sau macar cine?

Oh, shit. Am uitat de asta. Tehnic vorbind ar fi trebuit sa le spun imediat ce ma intorsesem insa am prefereat sa nu scot un cuvant pana ce nu eram sigura de situatia companiei.

- Ah.. banuiesc ca ar trebui sa ma prezint in mod oficial. Buna ziua, ma numesc Kwon Jisol si sunt noul director al SM Entertainment.. si.. restul poeziei pe care nu am de gand sa o mai spun.

De la un capat la altul, toti aveau expresie de "Ea vorbeste serios acum?" pe fetele lor. E destul de amuzant, mai ales pentru ca sunt atat de multi.

- Umm.. pot continua sau revin mai tarziu?

- Asteapta puntin. Tu spui ca ai fost aici, in cladirea asta in ultima luna? Si noi nu am stiut nimic? ma intreaba Minho.

- Cam asa..

- De ce?

- Pentru ca...

Stiam ca va dura muuult pana ce voi fi terminat de raspuns la toate intrebarile lor, deci era mai bine daca o lasam pe mai tarziu deoarece in momentul de fata eram presata de timp. Am o alta sedinta la care trebuie sa ajung; mi-am facut-o cu mana mea la urma urmei si n-ar trebui sa ma plang.

- Promit ca intr-o zi o sa va strang pe toti si o sa va raspund la orice intrebare aveti. Acum putem, va rog sa vorbim despre lucrurile pentru care am venit?

- Ooo, Jisol is ia rolul de sef in serios.

- Mersi, Jongdae, apreciez sarcasmul.
__________

- In ceea ce va priveste pe voi, nu vor fi prea multe schimbari, veti ramane in forma asta ca grupuri, doar ca va trebui sa stabilim odata pentru totdeauna subunit-urile Nct.

- Ce vrei sa spui prin asta? ma intreaba Johnny.

- Pai, subuinit-ul nou care o sa debuteze curand va fi format din rookies care si-au terminat pregatirea ceea ce inseamna ca voi restul ramaneti, in mare masura, asa cum cum sunteti repartizati in momentul de fata. Exceptie o sa fie Mark pe care ma gandesc sa-l scot din NCT U, tinand cont de faptul ca Lucas si Jungwoo s-au alaturat grupului.

Nu stiu cum face fata. E doar un adolescent, iar dupa parerea mea e suprasolicitat pentru varsta lui. Vreau doar sa-i usurez putin situatia, inainte sa se intample ceva neplacut care ar putea sa-i dauneze. Totusi, depinde si de el. Eu sunt dispusa sa-l ajut, doar ca el e obisnuit cu acest program si imi imaginez ca nu-i va fi usor sa se obisnuiasca. Sper doar ca va incerca si daca va vrea sa revina la vechea formula, eu nu il voi impiedica, dar la primul semn pe care il vad si imi da de inteles ca e prea mult pun capat fara discutii. Valabil in cazul tuturor.

- De asemenea, voi schimba cateva reguli, printre care: " sa fiti in forma" nu inseamna ca trebuie sa mergeti la sala excesiv; aici ma refer la baieti, in special Chanyeol. Pe restul o sa le afisez curand, de indata ce rezolv tot ce am de facut.

Intr-o fractiune de secunda mi-a trecut prin minte tot ce am de verificat, revizuit, inlocuit, etc, ceea ce m-a facut sa ametesc. Trebuie sa o scot la capat.

- Mai am de spus 2 lucruri, dupa care va las. Primul: va rog sa va ganditi la artisti de la alte companii cu care ati dori sa aveti colaborari pentru urmatoarele albume sau single-uri, iar eu o sa discut ei si implicit managerii lor pentru a avea grija de demersuri.

Jongin si Taemin au ridicat mana simultan, apoi s-au privit unul pe altul zambind. Ceva imi spune ca sa gandesc la acelasi lucru.

- Cand trebuie sa te anuntam?

- Acum, sau data viitoare cand ne vedem.

- Putem eu si Jongin sa avem un single cu Ravi de la Jellyfish?

Imi amintesc ca au cerut asta cu cativa ani in urma doar ca tata nu le-a permis, in mare parte pentru ca exista aceasta diferenta de "popularitate" a companiilor.

- Inteles, ii raspund scriind mulele lor pe o lista. Altcineva? privesc prin sala insa toti ceilalti pareau prinsi in propriile ganduri. Imi puteti spune data viitoare, doar sa nu uitati.

Fac o mica pauza, dupa care continui:

- Ultimul lucru pe care doresc sa vi-l comunic este acela ca urmeaza sa va verific contractele fiecaruia. Vom face asta impreuna deoarece stiu ca de-a cursul anilor au fost incalcate multe clauze. Vreau doar sa indrept lucrurile si in aceasta ordine de idei trebuie sa fiti sinceri si sa-mi spuneti ce va deranjeaza sau daca ceva nu vi se pare drept pentru ca nu imi doresc sub nici o forma ca un anumit incident sa se mai repete.

Mi-am spus ca nu voi aduce vorba despre asta, dar nu pot sa uit. Vobisem cu tata pentru prima data de cand plecasem, l-am intrebat cum s-a ajuns la asta, dar el pur si simplu a tacut. Cu unii oameni nu te poti intelege, fie ei necunoscuti sau familie.

- Ok, acum va puteti intoarce la programul vostru obisnuit, eu o sa ma teleportez pana in birou si apoi in amfiteatru pentru o sedinta.. la care am intarziat deja, spun dupa ce verific ora. Grozav.

Ugh, povestea vietii mele..

Aveam senzatia ca cineva se uita insistent la mine, iar cand am scanat rapid multimea din fata mea i-am intalnit privirea lui Taeyong, care dupa cateva secunde in care ne-am privit unul pe altul si-a indrrptat atentia spre altcineva.

O sa rezolv lucrurile, pas cu pas.

Povestea NoastraUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum