7

996 80 4
                                    

Halihó!:D Ehhez a részhez nincs sok hozzáfűzni valóm, de ti nyugodtan mondjatok véleményt. Építő jellegű kritikát is szívesen fogadok.
Köszönöm a visszajelzéseket!❤
Következő rész szombaton érkezik szokás szerint.
Jó olvasást!:)

~Harry~


Átvette Niall a lapot és hangosan olvasni kezdte.

-Szerződés...E-ez....-annyira remegett a keze, hogy nem tudta elolvasni. Nem bírtam tovább az ideghúzást. Eljutottam arra a pontra, lesz ami lesz, csak derüljön már ki mi folyik itt. Kivettem a kezéből a lapot és olvasni kezdtem.

-Szerződés. Ezennel aláírom, hogy a mai naptól fogva Liam Payne és Sephen Krylson, beosztottja és munkatársaként együtt fogok működni az itt megállapodott szerződési feltételekben.

-naponta korlátlan idejű benntartózkodás a stúdióban (egy óra ebédszünettel)

 -teljes együttműködés, a szerződésben megállapodott  idő alatt

-a felkérések megkérdőjelezés nélküli teljesítése

-panasz esetén tilos a szerződést
fellebbezni, avagy a szerződés aláírásának hitelességét   megcáfolnia az alulírottnak

-a forgatott filmek világhálózatra kerülhetnek

-személyiségi jogok a forgatás ideje alatt eltörlődnek (pornográf tartalmú filmek során)

A szerződés három évre szól; 2018. 02. 01.-től 2021. 02. 01.-ig

Aláírás:

Louis Tomlinson      Zayn Malik

Harry Styles         Niall Horan 

Mire elolvastam, annyira remegett a kezem, hogy a lap kicsúszott az ujjaim közül. Teljesen leblokkoltam. Mr. Payne lehajolt és mosolyogva felvette. Hirtelen melegem lett és szédülni kezdtem és forgott velem az egész világ. Zihálva kapaszkodtam Niall vállába, de ő is annyira remegett, hogy csoda, hogy nem fordult még le a székről.

-Nem! NEM!-hallottam meg Ni sírástól remegő éles kiáltását. -EZ NEM LEHET! NEM! EZ NEM TÖRTÉNHETETT MEG!-kiabált hisztérikusan miközben szőke tincsi közé túrt.

-Dehogynem! Pontosan ez történt!-mondta gonosz kacajjal mr. Payne. Jól berúgtatok és aláírtatok egy szerződést, hogy három évig pornósztárok lesztek.-mondta ki nemes egyszerűséggel.

Így kimondva még rosszabbul hangzott. Ez nem lehet igaz! Az én torkom is sírás fojtogatta és az agyam ezerrel pörgött bármiféle kiutat keresve, mielőtt elájulok. Kezdett eluralkodni rajtam a pánik. Már piros kis karikák ugráltak a szemem előtt, mikor  egy kis reménysugár csillant fel. Semmi más kiutat nem láttam, ez az egyetlen esélyünk, hogy megússzuk.

-De nekünk gimibe kell járni!-kiáltottam fel reménykedve, mire Niall is abbahagyta a sírást.

-Tényleg...-dörmögte mr. Payne de valami fura kifejezés suhant át az arcán, de ezt betudtam az elfojtott dühnek, hogy kifogtuk a szelet a vitorlájából. -Akkor megkaphatom az igazgatóság telefonszámát?-kérdezte semleges hangszínen.

Cont(r)act /Larry Stylinson~Befejezett/ Where stories live. Discover now