25

753 73 4
                                    

Hi everybody! :D Rám jellemző "pontossággal", de megérkeztem a folytatással. ;)


~Harry~


Zayn a földön feküdt, fölé pedig Niall tornyosult.

-...igen, egy rohadt nagy szemét vagy!-kiabálta teli torokból és egyre keményebb ütéseket mért az alatta kínlódó srácra, aki azért szintén bevitt néhány jó találatot.

Teljesen lemeredve bámultam a jelenetet és fogalmam sem volt, mihez kezdjek.

-Bazd meg! Segíts már szétszedni őket!-zökkentett ki Louis, mire én is megindultam feléjük.

Egy hirtelen mozdulattal elkaptam barátom magasba lendülő karját és lerántottam a feketéről, akire Louis vette magát.

-Engedj már el! Hadd verjem be azt az ocsmány pofáját!-kiabált a karjaim közt, magából kikelve és annyira kapálódzott, hogy félő volt, hogy nem tudom visszatartani.

Louis is látványosan kűzködött, de alacsony termetéhez képest meglehetősen erősnek bizonyult.

-Megöllek te rohadék!-üvöltötte a másik is teli torokból és egy alattomos mozdulattal kirúgta magát a pasija karjai közül és egyenesen Niallnek ugrott. Kétségbeesetten Louisra néztem, aki éppen egy gyönyörű káromkodást cifrázott. Ekkor kivágódott az ajtó és négy srác és egy lány robbant be. Azonnal felmérték a helyzetet és a fiúk a verekedők közé vetették magukat, hogy nagy tusakodás árán szétválasszák őket.

-Hagyjatok már békén, hadd nyírjam ki!-tombolt Zayn és se nem látott, se nem hallott.

-Te velem nem beszélhetsz így és főleg nem Lisáról!-"válaszolta" a Szőkeség és csak méginkább rángatózott, hogy szabaduljon.

-Nyugodjatok már le a picsába fiúk!-visított egy hatalmasat a csaj, mire mindenki belefagyott a mozdultba, amiben éppen állt. -Köszönöm!-folytatta már nyugodt hangon. -Tehát mi a probléma?-masírozott a két tajtékzó közé és felváltva pillantott egyikre másikra.

-Az, hogy ez a seggfej azt hiszi bármit megtehet!-kiabálta hisztérikusan barátom.

-Ez a kis senkiházi meg azt hiszi, hogy bárkit érdekelhet és ezt bebeszélte magának!-érkezett is gúnyosan röhögve a válasz Zayntől, mire Ni ismét eszeveszett rúgkapálásba kezdett.

-Ebből elég! Mindenki lenyugszik szépen! A Szőkét vigyétek ki innen, Zayn meg itt marad, amíg még kicsap a gőz a fülén.-osztotta ki a lány a feladatokat, mire a Niallt tartó két srác elkezdte kifele noszogatni. Azonnal utánuk indultam és amint a folyosón már elengedték, rögtön a vállára tettem kezem.

-Jól vagy Ni? Mit művelt ez az állat?-kérdeztem aggódva és majdnem hátra hőköltem, mikor rám nézett és megláttam összezúzott arcát.

-Ha annak a mocsoknak legalább ennyire fáj mindene, mint nekem, már megérte!-húzta halvány mosolyba vérző ajkát.

-De mi történt?-kérdezősködtem tovább, de rájöttem, hogy ehhez már nem akarok társaságot, így a két fiúra pillantottam. -Köszi szépen a segítséget!-mondtam, finoman célozva rá, hogy már mehetnek.

Cont(r)act /Larry Stylinson~Befejezett/ Where stories live. Discover now