20

696 61 2
                                    

Sziasztok! Nemrég volt rész, de így, nyár végére kicsit több dolgom lesz, szóval inkább jelentkezem most, amíg még van időm. Két résszel is érkeztem, mert nem akartam még ezt is szétdarabolni, csak egyben hosszú lett volna. Nagyon imádtam írni szóval remélem nektek is tetszeni fog!:D Nagyon hálás lennék, ha csak pár szóban megírnátok a véleményeteket róla. :) Jó olvasást! :D


~Niall~


-Gyerünk Szöszi! Állj a rúd mellé!-paskolta meg  vállam.

Idegesen tettem amit kér és borzasztó hülyén éreztem magam, hogy egy rúd körül kell tekeregnem.

-Most karold át az egyik lábaddal és fordulj körbe.-kaptam meg a következő utasítást is.

Ez nem ily olyan nehéz! Felbátorodva, nagy lendülettel dőltem előre, de egy pillanattal később már a földön találtam magam sajgó könyökkel és fenékkel. Harsány nevetés hangzott fel tőlem jobbra. Mégis ki más lenne...hát persze, hogy Zayn pofátlanul a képembe röhögött. Szégyenemben elvörösödtem és az orrom alatt mormolva feltápászkodtam és visszaálltam a rúdhoz. Újra megpróbáltam, bár most se lett sokkal elegánsabb, csak annyi volt a különbség, hogy nem estem el.

Pár perccel később éles kiabálás szakította félbe a gyakorlatot.

-Nem fogok tovább táncolni és nem fogsz velem úgy bánni, mint egy kutyával! -Elképzelni se tudod, hogy milyen kínokon mentem és megyek át, szóval, ha holnap engem még akarsz látni és nem csak a gyászjelentésben, hagyj békén!-hallatszott barátom határozott hangja és kihívóan Zayn szemébe nézett.

Na jó, ezt nem akarom nézni...-fordultam el, mert ezek után biztosra vettem, hogy a fekete, most olyat tesz vele, amit nem kellene látnom. Nem tudtam, mi történhetett, de az biztos, hogy valamit nagyon elszúrt az ördög, ha Hazz ennyire kiborult. Mikor még pár perc múlva is csend volt, Zayn dühös káromkodását és csapkodását leszámítva, félve odanéztem. Ledöbbenten néztem, hogy Hazz rezzenéstelen arccal ül, a másik pedig semmit nem tesz, csak fújtat, mint egy dühös bika. Ahogy még figyeltem őket egy darabig, láttam, hogy barátom vonásai fájdalmasba torzulnak, ahogy próbál kényelmesen elhelyezkedni. Azonnal oda akartam menni, megvizsgálni, hogy minden rendben van-e, nem szakadtak-e fel a varratok, de Zayn ellentmondást nem tűrő hangjára hamar elvetettem az ötletet. Visszaléptem Louis mellé és folytattam eddigi tevékenységem. Sajnos a fekete úgy döntött, ha Hazzat nem tudja, akkor engem fog csesztetni. Minden mozzanatomra volt egy csípős megjegyzése, amit igyekeztem elengedni a fülem mellett és csak Louis szavaira figyelni.

Rengeteget gyakoroltunk és nem is tudom mennyi idő telhetett el, de már szerintem egész jól ment. Simán be tudtam akasztani a lábam és úgy felugrani, hogy ne vágódjak hanyatt. Mondjuk ma már annyit randiztam a földdel, hogy halál félelmem lett az elesés gondolatától. Sajnos még egy utolsó nagyot sikerült esnem, amikor senki se figyelt.

-Ez így nem fog menni...-mondta fáradt hangon Louis, de nem értettem, most mire is céloz. -Az egy dolog, hogy még úgy mozogsz, mint aki karót nyelt és még véletlenül se sikerül jókor mozdulj...de annyi benned az erotika mint egy fadarabban. Egy pulyka párzási tánca izgatóbb!-vágta a fejemhez idegesen, mire szégyenemben teljesen levörösödtem. Annyira megalázó volt, ahogy mondta, hogy szívem szerint a föld alá süllyedtem volna.

-Próbáljuk másképp!-masírozott a rúdhoz Zayn, mire arrébb álltam, hogy legyen helye bemutatni, amit akar. -Hova mész?-nyúlt utánam és durván visszarántott maga mellé. -Most ketten leszünk!-kacsintott mire levert a víz. Az, hogy én ezzel az emberrel táncoljak, az egy rossz rémálomnak is beillett volna.

Cont(r)act /Larry Stylinson~Befejezett/ Where stories live. Discover now