Capitolul 16

1.8K 84 4
                                    


      Înainte de a intra în curtea liceului în minte îi veni o idee ce i-ar salva pielea, sau cel puțin așa credea ea. Își dădu gluga jos și își despleti părul lung dându-i drumul să cadă pe spate acoperind pata de sânge și șuvițe rebele să-i acopere vânătaia de pe față.
    Partea prostă era faptul că avea niște dureri îngrozitoare de cap și o stare de rău amețitoare. Îi venea să vomite însă se abținu.

     Își plecă capul și intră în curtea școlii având grijă să o ia pe ocolite în așa fel încât să nu fie observată. Reuși să se strecoare neobservatã pe holul liceului așa că urcă grăbită la etajul următor și coti oftând pe holul în care erau dulapurile. Nu era nimeni aici și oftă ușurantă. Porni spre dulapul ei și se rezemă de el amețită. Direrea rănii din spatele ei devenea insiprtabilă, greața și durerea de cap nu o prea ajutau deloc, iar amețeala îi făceau atât de dificilă deplasarea. Totul devenea cu fiecare minut mai intens și insuportabil. Își lăsă capul pe spate simțind golul dureros din stomac ce se zbătea în ea.

          -Tara! Hei, Tara! Ce faci? Acea voce pe cât de sexy pe atât de enervantă o făcu să tresare și să să se întoarcă la 180° pentru al vedea pe Kevin cu nelipsitul lui zâmbet de vedetă și chipul lui ce radia de fericire. Era îmbrăcat cu un tricou negru pe care scria You are mine. De ce naiba scrie asta pe tricoul lui? Ce ciudat mai e și ăsta! Probabil iubita lui se simte mândră! Dacă are...
   
             Își lăsă capul în pământ acoperindu-și subtil orazul cu o șuviță de păr și se întoarse deschizându-și dulapul.

          -Hei! Ce faci? N-ai auzit? Zâmbi sprijinindu-se se dulapul de lângă ea privind-o.

          -N-am chef, Kevin...șopti prefăcându-se căutând ceva în dulap.

         -Ce senzual sună numele meu spus de gura ta! Chicoti privind-o încă zâmbind.

       Aceasta își mări ochii și îl privi șocată cu coada ochiului. Ce tocmai a spus?

         -Ce? Chjar sună senzual. Nu ți se pare?

        - Nu. Spuse încercând să găsească o soluție de al expedia cumva.

          - Știi măcar ce înseamnă senzual? Râse el.
  
        -Normal. Minți. Defapt bănuia ce înseamnă însă nu cu exactitate. Și până la urmă ce mă interesează pe mine ce înseamnă? Nu e ca și cum voi folosi eu acest cuvânt.
    
       -Atunci ce înseamnă?

       -De ce ți-aș spune?

       -Să-mi demonstrezi că știi ce înseamnă!

      -Poate nu vreau să-ți demonstrez nimic.

     -Nu știi ce îneamnă!

     -Da, Kevin! Se enervă ea însă nu din cauza lui ci din pricina durerii de cap și a stării de greață ce puse stăpânire pe ea și nu o mai lăsau odată. Da. Nu știu ce înseamnă. Fericit? Ce-mi trebuie mie să știu ce înseamnă? Nu mă interesează ce înseamnă! Și sunt sută la sută că nu este un cuvânt prea ortodox! Am dreptate? Își întoarse capul spre el și apoi luă câteva cărți și închise dulapul însă rămânând cu capul aplecat și ascuns după firele de păr.
      
     -Ammm... Teoretic nu prea este ortodox însă nici păcătos așa nu este! Râse. Nu m-aș fi gândit că nu știi ce înseamnă. Adică nu ți-a zis nimeni că ești senzualã când... nu știu... mănânci înghețată de exemplu. Ridică el din umeri.

           Tara îl privi încruntată.
- Nu, nu mi-a zis nimeni că sunt senzuală când mănânc înghetată... nu înțeleg ce treabă are asta cu acest cuvânt...

Ajută-mă să trăiesc!Where stories live. Discover now