Anunț

1.5K 50 5
                                    


   
    M-am gândit mult la modul de cum va fi sfârșitul acestei cărți și tot ce pot spune este că m-a luat în surprindere până și pe mine. A fost precum o revelație, imprevizibilă, dar nu pripită. A fost importantă pentru mine această decizie și a fost nevoie de ceva timp pentru a mă hotărî, dar într-un final am decis ca acesta să fie sfârșitul cărții "Ajută-mă să trăiesc!". Probabil ați observat anumite lucruri ce par încheiate prea brusc sau altele care nu au nicio noimă. Ei, să știți că fiecare frază are înțelesul ei și nimic nu este pus de umplutură, totul are un scop. Unul pe care-l veți afla în volumul II. Exact! Volumul doi. De aceea cartea a avut acest sfârșit și deoarece, dacă aș fi încheiat-o într-o manieră mai pașnică tot nu mi s-ar fi părut normal. Tara nu poate uita totul atât de ușor, iar voi o știți prea bine, doar a suferit atât. Așadar, am luat această decizie, pentru Tara, pentru a vedea cum decurg lucrurile în continuare, cum se transformă Tara și ce se întâmplă în jurul ei.

    Deși cartea a luat naștere dintr-o ambiție inexplicabilă și la început a fost o joacă, acum realizez cât de importantă este pentru mine, dar se pare că și pentru voi. Ochișorii vorbesc de la sine, iar pentru asta nu pot decât să vă mulțumesc de un infinit de ori.
   "Ajuta-mă să trăiesc!" a fost un mod de a îmi pierde timpul, a evoluat într-o pasiune și a devenit ceva necesar de care nu mă pot despărții. Volumul doi va fi extraordinar de diferit din toate punctele de vedere, va fi cu totul altfel și cu mult mai multă acțiune. Tara se va schimba, durerea o va face mai puternică și va învăța să poată lupta. Tara poate nici nu va mai semăna cu Tara pe care o știți, dar acesta este scopul meu, nu? Să-i ofer viață, iar ca fiecare persoană se schimbă, așa cum și noi ne schimbăm atât de mult... Nu vă pot spune dacă această schimbare va fi ceva bun sau rău căci depinde de voi și de modul în care veți percepe acțiunile ei. Pot doar să vă promit că totul va fi mult mai complex, mai incendiar și neașteptat. Sper că v-am captat atenția și mi-aș dori din suflet să-mi fiți alături și in continuare căci chiar am nevoie de voi, de simpla voastră prezență aici. Am lungit-o, știu. Nu știu ce v-aș mai putea spune. Cred că cel mai potrivit ar fi ca voi să-mi lăsați întrebări dacă aveți și am să răspund.

     Volumul II se va numi "Ajută-mă să te uit!" (Inovativ, știu), iar descrierea sună cam așa:
    Cu toate că nu simte, timpul trece pe lângă Tara de parcă nici nu ar exista, ea încă așteptând întoarcerea lui. A celui ce fusese al ei, a celui ce însemna atât de mult... Și totuși, cum ar putea ea să-l accepte când ea era mult prea stricată, prea distrusă?
Cum să lupte ea cu propriile sale sentimente? Cum să se învingă ea pe sine? Fără măcar să-și dea seama o ia pe un drum diferit. Doar un pas strâmb și va cădea cu totul într-un abis cufundat în disperarea încercării de a uita, de a lupta contra decăderii totale și a regretului.
Va învăța biata Tara să se accepte, să nu se mai urască și să-și ierte trecutul? Dar mai important, va putea oare să uite totul și totodată pe EL?

   PS: Am scris deja câteva capitole din următorul volum, dar chiar aș vrea să vă aud totuși și părerile despre cum credeți voi că vor decurge lucrurile.

Ajută-mă să trăiesc!Where stories live. Discover now