Ağaç

881 35 0
                                    

        Annemle ayrıldıktan sonra kendimi 5 yaşımda gibi hissediyordum. Annesinden ayrılmak istemeyen ve korkan küçük bir kız çocuğu gibi. Bu saatten sonra uyuyamazdım. Yatağımın üstünde korku filimlerinde ki delirmiş insanlar gibi öne arkaya sallanıp duruyordum. Elimle yastığımı o kadar çok sıkmıştım ki artık şekli değişmişti. Camdan dışarıya bakacak cesareti kendimde bulamıyordum.  O kapının aralığından gördüğüm şeyde neydi? Kafasında bir kapşon vardı ama yüzü yoktu, simsiyahtı, inanılır gibi değildi. Sonra aklıma gördüğüm kabus gelmişti. İsa artık rüyalarımın korkulu kahramanı mı olacaktı yani? Sanki gerçek hayatta yeterince korkutmuyormuş gibi. Aklıma takılan şeyse Uriel ismi olmuştu. Bu ismi daha önce hiç duymamıştım, İsa'yla laf olsun diye söylediği bir söz olduğunu söylemişti. Ama aklım bu konuyu kapatmak isteyecek gibi durmuyordu. Saat şuan 03.30'du ve ben yatağımdan kalkıp çalışma masamın üstünde ki laptobu aldım, odamın ışığını yakmamıştım. Bu beni daha çok korkutacak olsa da annemin ışığın açık olduğunu görüp içeri girmesini istemiyordum. Laptobum açıldıktan sonra arama motoruna "Uriel" yazıp ara kısmına bastım. Heycanım yine varlığını hissettirmişti. Karşıma çıkan sayfalardan ilkine tıkladım ve bu sayfada Uriel ile ilgili yazılan şeyler aynen şöyleydi;


BAŞ MELEK URİEL
“Yardım Meleği”. İsmi “Tanrı Işığı “ anlamına gelen bu başmelek hayatımıza ilahi ışığı getirir. Acı hatıraları yok edip, geçmişin acı ve ağır yüklerini ortadan kaldırır. En ağır hayal kırıklıklarımızı en büyük sevinçlere dönüştürmede bize yardımcı olur. Uriel affedememezlik ve hoşnutsuzluklarımızı bertaraf eder. Çağırıldığında Uriel ve onun grubuna dahil olanlar size huzur getirmek için yardımınıza koşarlar. Uriel sizin sevgiyle dolmanızı sağlar. Bu sevgi negatif unsurları yok edecek kadar güçlüdür. Kendi enerjinizin hakimi olmak için onu hayatınıza davet ediniz. O çok hareketli bir melektir. Kesin adalet ve pişmanlık duygularıyla bağlantılıdır. Yakınınızda olduğu zaman menekşe, indigo, eflatun ve gümüşi parıltılar görebilirsiniz.

SUÇTAN  ARINMAK VE İNSANLARI AFFETMEK

Suç, pişmanlık ve keder sizi engelleyen, köstekleyen unsurlardır. Bağışlamak,sadece kendinizi değil başkalarını da bağışlayabilmek çok güçlü bir özelliktir. Suç çok yıkıcı bir eylem olup, olumsuzluğa ve hayal kırıklığına yol açar. Bütün hatalarınız, yarım kalmış vaadleriniz ve tutulmamış sözleriniz için muhakkak kendinizi bağışlayınız. Bağışlamak zihinsel ve ruhsal gelişmeyi destekler. Hepimiz hayatımız boyunca yaralar almış, şu veya bu şekilde bir başkasını incitmişizdir. Hepimiz insan olduğumuz için zaman zaman ani hükümler ve kararlar vermiş sonra da bunlara pişman olmuşuzdur. Önemli olan herkesin pek kolay olmasa da elinden gelenin en iyisini yapmasıdır.

Başkalarını bağışlamak kolay değil fakat gereklidir. Bağışlayıcı olmak bize geçmişteki dertlerimizi unutturur. Bu, bir ruhsal eylem, acılardan ve uzun zamandır sırtımızda taşıdığımız kızgınlıklardan kurtulma yoludur.

Bize zarar veren bir kimseyi bağışlamak “onun bize yaptıklarını affetmek veya aynı şeyleri tekrar yapmasına izin vermek” anlamına gelmez, bağışlamanın anlamı bir kimse bizi ne kadar incitirse incitsin onun işlediği suçun ve bize tattırdığı acının tekrarını, dönüşümünü af ve arınma ile durdurmaktır.

Uriel bir kimseyi bağışlamak suretiyle, duygusal yaraların iyileştirilmesi  ve  oksinlerinin bertaraf edilmesinde size yardımcı olabilir. Acılarınızı, kederlerinizi huzur duygusu ile değiştirmeye istekli olmalısınız. Uriel’in karmik borçlarımızı çözüp, hatalarımızdan ders almayı öğrettiği de bilinmektedir. O bize istikrar, atalarımızdan edindiğimiz miras ve kehanet gibi konularda yardımcı olur.

        Okuduklarım karşısında İsa'nın artık bir deli olduğuna tamamen karar vermiştim. Uriel bir melek ismiydi, açıklamalara bakılırsa affedici, kehanetleri gören, iyilik meleği, baş melek gibi bir şeydi. Elbette bunu bana iltifat olsun diye söylediğini düşünmüyordum. Gerçek olmayacağıda gün gibi ortadaydı ama niye laf olsun diye bana bunu söylemişti? Onu affetmem için falan mı alaycı bir şekilde benden özür dilemişti? Bilgisayarın ekranını indirip,ellerimi kafamı ovacak şekilde koymuştum. Gözlerim uyumak istiyordu ama beynim buna karşı çıkıyordu. Sonunda dayanamayıp uyuya kaldım ve uyurken kabus görmemek için dua eder şekilde buldum kendimi.

Şeytan ve Melek- "Masum Aşk   #Wattys 2015 "Where stories live. Discover now