HOOFDSTUK H

2.7K 106 23
                                    

-CAFÉ HELLS ANGELS OLYMPIA-
-POINT OF VIEW [SILAS]-

"Kom op, man. Doe een potje mee!" Danyl staat bijna op zijn tenen in mijn gezicht te roepen.

Ik klem mijn kaken op elkaar en negeer hem. "Silas! Man!"
Negeer dronken, Silas.
Ik draai me om en neem plaats op de leren bank achterin het café. "Silas!" Danyl prikt zijn vinger in mijn borstkas. "Kom op man! Hoevaak moet ik het nog zeggen? Je bent de koning van poolen, wees nou niet zo'n watje en speel een potje!"

In een handomdraai grijp ik hem bij zijn kraag en duw hem krachtig tegen de stenen muur. Hij kreunt en er stroomt een rode vloeistof langs zijn kruin, onder zijn oor door naar beneden. "Herhaal dat." Grom ik. Hij schud zijn hoofd en zijn ogen staan wild, groot. "Sil-" "Nog één keer Silas en je mag god bidden voor een vredige Silas in de kerkers. Het is Alfa Hernandez voor jou."

Hij knikt gehaast en de grip van mijn hand om zijn nek verslapt. Ik grom naar hem en hij scheert weg. Met mijn ellebogen op tafel duw ik mijn handen in mijn haar. Mijn ogen vallen half dicht en ik geniet van de stilte in mijn hoofd, voor hoelang het duurt.

Door het hele café zitten mannen bulderend van het lachen, vrouwen die meer zichzelf proberen te overtuigen dat ze over hun ex heen zijn dan anderen, vrouwen die net gedumpt zijn en zich óf helemaal zat drinken óf sloerie spelen, mannen die tegen veel te jonge vrouwen praten voor hun leeftijd, jongens die denken dat ze man zijn maar wegkruipen van de sterke drank, etcetera, etcetera.

Ik word vanachter op mijn schouder getikt en ik draai geïrriteerd om.
Mijn blik dood en ik zucht kwaad, nu gaan we het krijgen.

Haar donker rode haren vallen golvend over haar schouders en haar ogen proberen onschuldig te spelen, maar iedereen weet dat haar lichaam het tegendeel bewijst. Te ver opgespoten lippen, te lange wimpers, te grote borsten, te veel make-up, te neppe kont, te dun én, boven alles, te groot ego. Te veel te. "Wat moet je?"

Ze lacht het af. Ik klem mijn kaken geïrriteerd op elkaar en probeer haar gemaakte lach te negeren. "Silas, toch?" Waar is haar mate. Ze is wolf, ook als ik het niet kon ruiken was het meer dan duidelijk; alle mannen liggen aan haar voeten en wat daarboven zit.

Negeer de dronken, Silas.
"Wat moet je." Mijn vraag is langzaam omgedraaid tot een mededeling. Ze zwaait een rode lok achter haar schouder en tuit haar lippen.

"Ik kom je vergezellen. Je zit hier zo alleen, een beetje gezelschap kan toch geen kwaad?" Haar blauwe ogen schreeuwen aandacht, net als haar poppen lichaam.
Ik vouw mijn armen over elkaar en kijk haar licht geïrriteerd aan. "Luister eens, Barbie. Waag het nooit meer om met je hoeren ideeën bij mij te komen. Het is al meer dan genoeg dat je jezelf hier durft te vertonen in kleren waar je familie je uit huis van zou schoppen. Dus, ik zeg het een keer een nooit weer: Scheer je weg en zorg ervoor dat je nooit meer zulk hoeren contact gaat zoeken met je Alfa. Opdonderen."  "Maar Si-" Ik geef een grom en grijp haar bij haar nek. "Ik sla geen vrouwen, maar voor godverdomde hoerebarbies zoals jij maak ik graag een uitzondering. Verdwijn of ik zorg er persoonlijk voor!" Ik laat haar los en ze rent met tranen over haar wangen de tent uit.

De tent met al dat gelach en rumoer die nu compleet stilgevallen is.
Ik grom wild en iedereen schrikt uit zijn staar om vervolgens weer door te gaan met waar ze mee bezig waren.

"Alfa, nog iets te drinken?" "Whiskey." Ricky knikt en loopt weer terug naar de bar. Ricky is wel oké. Hij werkt hier nu zo'n zes jaar en houdt de tent goed op orde.

TOUCH ME. |✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu