HOOFDSTUK L

2.2K 95 27
                                    

[CHARA]

"Je weet dat je het me ooit moet vertellen? Je bent mijn ma-... vriendin." "Laat het, Silas." Eigenwijs dat hij is, schud hij zijn hoofd. "Ik laat het niet met rust, Chara. Je vloog als nooit tevoren. Víer uur lang! Dat doet niet zomaar een passagiersvliegtuigen piloot." "Ik vlieg de grootste passagiersvliegtuigen. Niet zomaar een vliegtuig."
"Bullshit. En jij weet dat. Ik wil een relatie zonder geheimen." "Ik heb geen geheimen."

Silas fronst en staat op van het bed in zijn slaapkamer waar ik een paar minuten geleden nog naast hem zat. "Je hebt geen geheimen?"
Ik duw mijn kin omhoog. "Achterdochtig, niet?" "Nee. Ik wil het gewoon weten, dus houdt op met de bullshit en vertel op."

Mijn kiezen klemmen gespannen en kwaad tegen elkaar. "Stoppen nu." Wederom schud hij zijn hoofd. "Ik stop niet totdat ik het weet." "Verdomme, Silas. Hou toch op!" Ik ijsbeer geïrriteerd door de kamer. "Ik zei toch dat ik geen geheimen had?! Is dat niet genoeg voor je?!"

"Chara. Stop liegen. Niemand vliegt zoals jij doet! Niet met zo'n passie en zulke vaardigheden!"
"Godver Silas! Houdt verdomme nou eens op! Ik lieg niet, damn it!!" Roep ik en mijn hand vliegt kwaad door mijn losse haar. "Niet?! En hoe verklaar je F-16 vliegkunsten dan, Chara? Of moet ik Julia zeggen?!! Je liegt en ik wil de verdomde waarheid, punt uit." Zijn gezicht betrekt meteen na zijn harde woorden.

Maar het was wel de druppel. De verdomde druppel die de volle emmer laat overstromen.

Een enkele traan, die niet meer te weerhouden is, rolt over mijn wang. "Het was Liam, niet? Liam had het verteld?" "Chara, het ging per ongeluk. Ik wilde het er niet zo uit gooien." Silas stem zit vol met medelijden dat ik niet nodig heb.

Ik knik en pak mijn rugtas op van de grond. "Waar ga je heen?"
"Weg." Ik loop weg, maar hij grijpt mijn pols. "Ik laat je niet gaan. Je bent nog maar net van mij, mijn m-vriendin." Bijna automatisch halen mijn schouders zichzelf al op. "Het maakt me geen fuck uit dat ik net je vriendin ben. Iemand die mij verdomme Julia noemt, verdient mijn respect en vertrouwen niet. Dus laat me los en laat me gaan. Praat maar tegen Liam als je ergens moeite mee hebt of wilt weten wat mijn fucking lievelingskleur is. Liam praat toch zo graag."

Ik ruk mezelf los en laat hem verloren in de kamer achter.

De rugtas is stevig over mijn schouder geslagen, terwijl ik de trap af storm. Luid gebrul en gegrom van Silas klinkt achter me, maar ik ben hem te snel af. Voordat het besef me raakt spring ik op mijn motor en klinkt niet meer alleen het gebrul van Silas in mijn oren.

De helm ligt nog in mijn handen, maar Silas staat al voor mijn zicht en trekt de sleutel uit het contact. "Wat de fuck doe je."
"We zijn weer in dezelfde situatie beland als een paar dagen terug en ik ga weer hetzelfde doen als toen. Je gaat niet weg, Chara. Ik laat je niet gaan, hoe egoïstisch het ook klinkt."

"Het klinkt niet alleen egoïstisch. Het is ook zo." Brom ik.

Hij grinnikt zachtjes voordat zijn ogen de mijne serieus doorboren. "Ik weet het. Ik ben ook een egoïstische man. Maar alsjeblieft, Chaar. Sluit je niet van mij af. Ik heb je net en ik ben er niet klaar voor om je te verliezen, nooit niet. En, shit... ik bedoel, alweer sta ik voor je, voor jou en je sexy uitstraling gecombineerd met zo'n motor, en ik weet dat ik weer eens fout zat. Maar je moet me geloven, Chara. Ik ga op mijn knieën voor je. Niet alleen op mijn knieën, meer dan dat.
Als je me op mijn knieën wilt hoef je het alleen maar te zeggen. Ik heb er alles voor over om jou te zien lachen. Die prachtige lach van je stopt nooit in mijn gedachtes. Nooit. En, god, als je wilt dat ik zwijg over alles wat er door jouw hoofd spookt, dan doe ik dat. Maar ik kan je niet laten gaan, niet nu, nooit niet."

"Fuck, Silas. Waarom moet je de boel altijd zo sentimenteel maken? Nu moet ik janken." De tranen lopen vrij over mijn wangen. "Betekent dat dat je nu van je motor afstapt en mij gaat zoenen?" "Nee. Ik ben kwaad as fuck."

"Maar-" zucht ik. "Ik ga niet naar Phoenix. Ik blijf. Er is wel een voorwaarde, tho." "Phoenix?" "Mijn plan gaat altijd naar Macey, ze claimt mijn beste vriendin te zijn." Silas knikt eerst begrijpend, maar dan lijkt het net alsof zijn ogen een tint donkerder kleuren. "Je was van plan om in je eentje naar Phoenix te rijden?!?!"

Ik rol met mijn ogen en stap van mijn motor af. "Gast, calm your damn tits."
Hij tilt me bij mijn heupen op, wat mijn benen om zijn middel doet slaan, en trekt me tegen hem aan. "Ik hoop dat je begrijpt dat ik je nooit van mijn leven alleen naar Phoenix had laten reizen." Fluistert hij.

"Ik kom altijd weg. Het enige wat me hier nog kon houden was zo'n verdomde speech van je, en damn. je gaf een goeie speech. Niet om je ego te strelen." Hij grijnst. "Schat, dat je hier in mijn armen bent terwijl de jongens uit het clubhuis naast mijn huis jaloers naar je kijken streelt mijn ego al aardig." Ik zucht en glimlach lichtjes. "Whatever."

Zijn lippen vegen lichtjes over die van mij en ik leun met mijn voorhoofd tegen zijn voorhoofd. "Ga je mee naar binnen? Je voelt koud aan." Ik knik en verplaats mijn hoofd naar de plaats tussen zijn schouder en nek.
Foute gedachtes stromen mijn gedachtes binnen zodra ik zijn lichaam voel bewegen als hij me naar boven draagt.

Een klein lachje speelt op mijn lippen en ik kruip dichter tegen hem aan. "Zullen we een film kijken?" Silas lacht. "Tuurlijk. Neem alvast plaats op bed en zoek iets uit. Ik ga naar beneden om warme chocolademelk en popcorn te halen. Ben zo terug." Het drukt een kus op mijn voorhoofd en verlaat de slaapkamer.

"Welke film wordt het?" Silas loopt de kamer binnen met volle handen. "The Visit."
Hij fronst. "Zeker weten?" "Doe niet zo stom en kom naast me zitten." Hij schud zijn hoofd en neemt plaats in bed. "Chara ik laat je geen horror kijken." "Je maakt een grapje zeker?" Weer schud hij zijn hoofd.

"Ik wil niet dat jij zulke beelden te zien krijgt." "Silas, je bent een van het mannelijke geslacht, niet?" Hij trekt een wenkbrauw op, maar knikt. "Dat zie je toch." "Nou waarom gedraag je je dan als mijn verdoemde moeder?" "Verdoemde." "Laat het. Beantwoord mijn vraag."

"Chara. Je hebt blijkbaar al genoeg meegemaakt. En dan het idee dat jij een fucking horror kijkt stelt mij niet echt gerust." Ik zucht.

"Oké. Dan een zoek ik wel een alternatief." Hij knikt en trekt me tegen hem aan.

"Heb je al een film gevonden?"
Ik grijns. "Ken je Magic Mike?" Hij schud zijn hoofd.
"Goed. Dan gaan we die kijken. Het is geen horror en je mag de film niet onderbreken, hoor je me? Niet onderbreken!"

Silas knikt tevreden en kust mijn voorhoofd. "Zolang het geen horror is vind ik het allemaal prima."


[TIEN MINUTEN LATER]

"ZET DIE VERDOMDE TV UIT OF IK BLINDDOEK JE VOOR DE REST VAN DE FILM!" brult Silas.

"Wees verdomme stil, Silas! We hadden een deal!"

"IK LAAT JE VERDOMME NIET NAAR STRIPPERS KIJKEN!!"

——
oké. Het is bijna tien over acht 's avonds, maar ik heb het gered. Ik had beloofd om uiterlijk VANAVOND te updaten, dus hierbij was dit HOOFDSTUK L.
Dit is serieus een minuut gefinisht, dus spelfouten zullen er vast zijn.

CHALLAS XOXO.

TOUCH ME. |✔️Место, где живут истории. Откройте их для себя