HOOFDSTUK R

2.1K 90 9
                                    

[SILAS]

"Ik ga verdomme mee." "Je gaat niet mee. Ik ga samen met Matthias. Als je ouders of wie dan ook erachter komen dat je terug bent in Nederland dan maken ze je af... nee, ze proberen je af te maken alleen zullen ze niet ver komen."

"Het is mijn leven, Silas. Ik ga mee."
Ik zucht, schud mijn hoofd en sluit mijn handpalmen om haar wangen. "De roedel heeft een Luna nodig. Ik weet dat we de band nog niet hebben voltooid, maar de roedel kan voelen dat je hun Luna bent. Derek en een paar vechters gaan ook mee en het lijkt me een slecht idee om Liam helemaal in zijn eentje de boel laten te regelen. Alsjeblieft, Chaar."

"Dus ik ben Liams hulpje." "Gosh. Ongesteld ofz-" "FUCKING FOUTE OPMERKING!" schreeuwt ze in mijn gezicht en loopt kwaad weg.

"Dat was inderdaad een fucking foute opmerking, idioot." Matthias tikt op mijn achterhoofd. Ik brul naar hem en hij trekt meteen zijn hand onderdanig weg. "Weet je plaats, Donker." Grom ik. Hij knikt. "Dat je een sterkere Alpha bent dan ik, neemt niet weg dat je je als een klootzak gedroeg." "Leuk dat je nog even opmerkt dat ik, zonder gevecht, sterker bent." "Donder op, Hernandez. Je bent koning. Je hebt niemand nodig die je verteld dat je de sterkste bent."

"Begin je je dan maar eens verdomme te gedragen tegenover je koning." "Je bent mijn kleindochters mate. Ik kan zeggen wat ik wil tegen je als Chara erbij betrokken is, dus ja. Je gedroeg je als een fucking idiote klootzak."

Ik klem mijn kaken geïrriteerd op elkaar. "Ik gedroeg me zo, zodat ze niet mee zou willen gaan. Ik kan haar niet terug laten gaan naar die fucker. En ik kan haar niet laten toekijken als ik hem levendig, stuk voor stuk, fileer."

Matthias lijkt de boel eindelijk te begrijpen en knikt. "En je weet zeker dat ze nu de roedel al aankan?"

Ik grijns. "Geloof me. Ze kan het aan. Die vrouw is dictator van hier tot Tokio."
Hij lacht. "Tja. Ze heeft Donker bloed in zich." "Streel je eigen ego niet. We weten beiden dat het Luna bloed is."

-

"Ik dacht dat ik verdomme duidelijk was over míjn leven, Hernandez."
"Kom op, lief. Je weet dat er iemand nodig is die de roedel op orde houdt." "Ik zei net toch ook al dat Liam er is. Hij is toch niks voor niks je Gamma?! Waarom de fuck kan Derek het eigenlijk niet doen?!"Ik rol met mijn ogen. "En ík zei net al dat Liam goed kan vechten en denken. Ik zei niet dat Liam goed is in dingen op orde houden. Heb je zijn verdomde kamer in het clubhuis gezien?!! Én Derek vecht mee naast mij, Matthias en Donker's Beta."

Ze gromt en loopt de trap op naar onze slaapkamer. Rennend volg ik haar op de voet, maar nog voordat ik de kamer überhaupt heb bereikt heeft ze al een leren jas aan en loopt ze me geïrriteerd voorbij. "Waar denk je in godsnaam heen te gaan?!" Ik trek haar, iets te ruw, terug bij haar pols. "Rijden. En laat me verdomme los. Gebruik die klauwen van je maar om iemand anders neer te halen. Waar is jullie wapenkamer?!"

"Ik vroeg je waar je verdomme heen gaat. Niet hoe je gaat!" "Geen idee. En het boeit me ook geen god ganse klere. Donder op, Silas. Je moest toch naar Rotterdam!" "Nou ga je verdomme niet pissig worden omdat ik je godver niet mee laat gaan. Het is daar niet veilig." "1. Ik ben verdomme al pissig, en 2. Mijn hele leven is niet veilig, maar zie je mij dood zijn?!" "Praat niet over je dood!"
"Ik ga dood, dood, dodoodododododdooooooooodddddd!" Zingt ze sarcastisch uit volle borst.

Ik rol met mijn ogen en wrijf over mijn voorhoofd. "Tevreden?"

Ze trekt een arrogante blik en tuit haar lippen. "Ver van." "Je gaat nog steeds niet mee. De roedel heeft een Luna nodig." "Ik ben nog niet gemarkt, dus geen Luna." "Je bent verdomme Luna. Mijn Luna en de roedels Luna!" "Stop met pissig zijn. Je hebt nog geen stap gedaan om me te markeren, dus dat is je eigen verdomde probleem." Ze plaats haar handen op haar perfect ronde, volle heupen. "Geloof me. De intenties zijn er wel." Grom ik laag. "Waar zijn die intenties nu gebleven dan?"

TOUCH ME. |✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat