ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ 2

952 32 7
                                    

-BONUSHOOFDSTUK-
[LORDI]

Precies met vijf minuten rinkelt de bel.
Ik open de deur en word verwelkomd met een grijnzende Jax in de opening.
"Hey." Hij grijnst. Ik glimlach en voel mijn wangen warm worden. "Hey. Kom binnen."

"Is er iemand thuis?"
Ik schud mijn hoofd. "Pap en mam zijn samen op reis en Max is bij Kaileen." "Kaileen?" "Zijn mate..." "Je mag haar niet graag." Net alsof hij mijn gedachtes leest.
"Nee, niet echt. Ze is nogal...direct, als je het zo kunt noemen."

Jax knikt enkel, voordat hij me in zijn armen trekt en op de bank neerploft. "Film kijken?" Ik knik blij. Hij lacht kort en drukt een kus op mijn slaap.

"Lor..."
"Lordi..."
"Babe..."

Langzaam doe ik mijn ogen vermoeiend open en een zacht glimlachende Jax kijkt me aan. "Kom." Hij pakt mijn hand en trekt me mee de trap op naar boven.



[SYRAHA]

"Ik bel als ik er ben, oké?" Mam knikt en pap slaat zijn armen stevig om me heen.

"We gaan je missen, lieverd..."
"Mam, niet gaan huilen, alsjeblieft. Ik ga terug naar Utah. Ik vertrek niet naar de andere kant van de wereld." "Weet ik, maar dat veranderd niet dat ik je ga missen!" Ik rol met mijn ogen en knik.

"Oké dan. Ik ga jullie ook missen." Snel sla ik nog kort mijn armen om ze heen en stap dan in de taxi.


-UTAH, 20:34-

"Syr!" Ik kijk op en zie Amy zwaaiend voor mijn huis staan.
"Amy? Kan ik je helpen." Ik probeer de irritatie uit mijn stem te laten, maar het is onmogelijk. Amy is een paar weken geleden in dezelfde straat komen wonen en ik ben haar eens in de supermarkt tegen het lijf gelopen. Was mijn grootste fout ooit.

Ma kon, volgens papa, vroeger altijd behoorlijk uitvallen en iemand vernietigen met haar ogen. Ik wist niet dat ik zoveel van haar had overgenomen, tot nu dan.

Ik kijk Amy vermoeid aan. "Luister, ik ben net terug van een lange reis terug en ik wil graag alleen zijn." "We kunnen ook naar het pretpark gaan!" "Ik wilde het netjes houden, maar je begrijpt het blijkbaar niet. Fuck off."

"Ga anders mee naar de kermis! Hij is net opgebouwd." "Ga weg. Ik ben moe en wil slapen. Het is half negen, Amy. Laat me met rust."

Ze rolt met haar ogen en trekt me mee naar haar auto. "Stap in. We gaan naar de kermis! Het is toch al te laat voor het pretpark."
"Heb je doppen in je kop? Ik ben moe."

"Ik ook! Dan kunnen we samen rond strompelen op de kermis!"
"Gezellig....." ik grom.


———————

EEN ZÉÉÉÉR KORTE 'UPDATE'.

Had zin in een klein bonus hoofdstuk en er komt nog een vervolg van dit hoofdstuk. Wilde dit alvast online zetten, omdat het zolang geleden is...x

-Lol wie moest er allemaal terug lezen om even te herinneren waar het verhaal ook al weer over gaat? *U R BUSTED.

TOUCH ME. |✔️Where stories live. Discover now