HOOFDSTUK Z

1.6K 74 16
                                    

-EPILOOG-

*LET OP: HIERNA is een heel belangrijke update! Alsjeblieft sla dat niet over!!!! (#DON'T YOU DARE TO SKIP THAT)












[CHARA]
-VIER MAANDEN LATER-

"Verdomme, Davis!!" "Wat?! Ik wist toch ook niet dat dat zou gebeuren?!" "Je kunt toch fucking verwachten dat ik onderuit donder als je fucking water door MIJN fucking kantoor gooit?!!!"
"Ik was nat van het zwemmen!" "Wat moest je dan in fucksnaam in mijn kantoor?!" "Chara vertelde dat je daar opgeborgen popcorn had liggen, oké!" "HEB JE HET NOG GEVONDEN DAN?!" Brult Silas terug. "Fuck ja!" "Geef het dan verdomme gauw terug!" "Nee!"

"Fucking klere gamma!" Silas rent achter Liam aan die door zojuist door de woonkamer banjert met een zak popcorn tussen zijn armen geklemd.

"Taalgebruik!" Roep ik naar ze en Liam stopt abrupt. Channa, die naast mij op de bank zit, schiet in de lach. "Taalgebruik? Kijk eens naar jezelf!" Bromt Liam naar mij. "Heb jij me verdo- verdorie deze maand horen vloeken dan?!"

Liam trekt een denkend gezicht en Silas pookt hem met zijn elleboog in zijn zij. Meteen laat Liam de zak popcorn los en grijpt Silas de zak. "Fuck you, Alpha!" "TAALGEBRUIK VOOR DE BABY'S!" Grom ik en sla meteen een hand voor mijn mond.

Channa kijkt me, net zoals Liam, met open mond aan.

"BABY'S?!" Brult Silas. Ik lach schaapachtig.

"Verrassing....?"








-ZEVENTIEN JAAR LATER-

"HOE BEDOEL JE 'Pa, ik ga naar Utah.'?!" Brult Silas en ik zie de glazen op tafel schudden als ik de woonkamer binnenloop en naar het tafereel voor me kijk.

"Ik bedoel dat ik naar Utah ga. Welk deel is niet duidelijk?!" Syraha, mijn dochter van zeventien, gooit haar handen kwaad in de lucht.

"Jij gaat niet naar Utah!" "Waarom niet!? Je bent volkomen onredelijk, zoals gewoonlijk!" "Onredelijk? Je hebt het wel tegen je vader hè!" Gromt Silas terug. Ik zucht en leg mijn hand op zijn arm.

"Syraha, lieverd, wat ga je in Utah doen wat leidt tot je vader's onredelijkheid?" "Chara!" Moppert Silas, maar ik negeer hem.

"Mam, ik ben zeventien. Vind je het niet tijd worden dat ik eens naar een college ga?" "Waarom in Utah?" "Sarah zit in Utah net als Maryn en Sophia. Ik zit straks alleen vast in Washington. Dat kunnen jullie me niet aan doen." "Oké. Wanneer was je van plan te gaan?" "CHARA!" "Nu even niet, papa Alpha." Sus ik hem stil.

"Over twee weken." Antwoord Syraha met blijdschap in haar ogen. "Oké. Het is goed. Maar op twee voorwaarden." Ze zucht opgelucht en knikt.

"Je komt minstens elke maand zo vaak mogelijk langs én je gaat nu je vader troosten want hij kan er duidelijk niet tegen dat zijn kleine meid zo snel opgroeit."

Ze grijnst en slaat haar armen om me heen. "Thanks, mam!"
"Jaja, nu naar je vader." Ze knikt en loopt naar een verslagen Silas op de bank.

"MA!"
Ik zucht en loop naar boven. "Ja, jongens?"

"Ma, je laat Syraha toch niet echt naar Utah gaan?!" Vraagt Bastian, mijn jongste zoon van dertien. "Please, laat Syraha niet naar Utah gaan!" Vult mijn op een na oudste zoon van vijftien, Micheal, aan.

"Ma. Luister niet naar die twee. Laat Syr alsjeblieft naar Alaska verhuizen." Jax, mijn oudste zoon en Syraha's tweelingbroer, staat geïrriteerd in de deuropening. Ik lach naar mijn drie zoons.

"Treur niet, jongens. Ze gaat naar Utah, maar komt vaak thuis."
"Gelukkig!" "Oh! Yes!" "Verdomme."
"Jax!" Corrigeer ik hem, maar hij schud een keer en loopt weg.

Jax heeft overduidelijk mijn persoonlijkheid, uiterlijk en houding. Syraha is zo goed als een kopie van Silas en de twee jongsten, hoe ironisch het ook klinkt, zijn een 'perfect' mengsel.

Bastian rolt met zijn ogen en laat zich op bed vallen. "Wanneer gaat ze weg?" "Over twee weken." "Ik ga haar missen." "Iedereen, Bas." Ik geef hem een korte kus op zijn wang en klop mijn schoot af. Hij knikt en ik loop terug naar beneden met Micheal en Jax op mijn hielen.

"Bas!" Roep ik nog gauw terug naar boven. "Ja?" "Kom beneden! De rest is hier ook." "Ik kom zo!"

Jax rolt met zijn ogen en loopt de woonkamer in, nu met Micheal op zijn hielen. "Mike, donder op." "Jax!" Silas' stem galmt opnieuw door het huis. "Jaja." Mompelt hij als antwoord.

Vermoeid zak ik neer op de bank.
Silas ploft naast me neer en trekt me op zijn schoot. "De kinderen gaan zo buiten spelen. We hebben tijd voor ons zelf..."grijnst hij.

"Buiten spelen?" Ik frons. "Weet je dat zeker?" Hij knikt en lacht.

"Let maar op."
"JAX, SYRAHA, MICHEAL, BASTIAN!" "WAT?!" Galmt er door vier verschillende stemmen door het huis. "HET LIJKT NOG MAAR ZO KORT GELEDEN DAT IK VOOR HET EERST SEKS HAD MET JULLIE MOEDER! ZE IS ZO ONTIEGELIJK MOOI!!"

"Verdomme, pa!" Schreeuwt Jax, Syraha vloekt luid, Mike moppert en Bas komt grommend de trap afrennen.

"Wie gaat er mee zwemmen om pa's shit uit je oren te schrapen?!" Gromt Bas en na twee minuten klinkt er een luid geklap van de voordeur en het hele huis is, op Silas en mij na, leeg.

"Ik zei het je." Grijnst hij. "Nu, Luna Hernandez, wat is uw volgende stap? Wat wilt u nu het liefst?" Sluwheid en blijdschap glanst door zijn ogen.

Ik grijs. "Raak me aan, Silas."



-EINDE-


















*vergeet de update hierna niet te lezen!!!

TOUCH ME. |✔️Where stories live. Discover now