HOOFDSTUK S

1.7K 87 6
                                    

[CHARA]

"Ik weet dat ik geen wolvenkrachten heb, maar ik kan verdomme pokke vervelend worden als je me nú niet meer vertelt!" Grom ik.

"Luna, blijf alstublieft rustig. Het is niet zeker. Ik kreeg alleen een anonieme tip." Smeekt Channa, een lid van de roedel.
"Ik ben rustig." Ze slikt. "Wat moeten we nu doen?"
Ik zucht en haal vermoeid een hand door mijn haren. "Waar is Liam?" "Gamma Davis? Hij is op het trainingsveld om de trainingen van de Beta over te nemen." Ik knik. "Oké. Haal Liam hierheen en kom daarna direct terug. Jij was toch degene wiens vader generaal was naast de Beta van de vorige roedel generatie?" Ze knikt. "Mijn vader was generaal totdat Alpha Hernandez de roedel overnam en hij eindelijk met pensioen kon als leider van de vechtwolven." "Goed. Haal nu Liam op. Dan zie ik jullie hier zo." Ze knikt en trekt een sprint naar het trainingsveld.


"Chara?" "Jezus, Liam. Heb je houten benen of zo? Je hebt er..." ik schuif mijn trui opzij en bekijk de zilveren wijzers op mijn horloge. "Je hebt er verdomme drie kwartier over gedaan om van het trainingsveld naar het clubhuis te gaan!" Hij rolt met zijn ogen en Channa friemelt ongemakkelijk en zenuwachtig met de touwtjes van haar vest.

"Dat is mijn schuld, Luna." Ik zucht en wrijf met mijn vingers over mijn voorhoofd. "Laat het zitten, Channa. Ik ben al pissig genoeg. Nu, vertel me precies wat je getipt kreeg én van wie."

"Fabio, uitkijker en wachter van het terrein had een brief gekregen dat de Alpha vast zat in Rotterdam. Dat is alles wat ik weet." "Hmh... en waarom kreeg Chara dat niet direct te horen nu de Alpha er niet is? De Luna is de eerste persoon in het leiderschap naast de Alpha." Haakt Liam in.

Ik klem geïrriteerd mijn kaken op elkaar en weerhoudt mezelf van het oog rollen. "Omdat ik nieuw ben." Grom ik. "Luna! Zo was het niet! Fabio bedoelde het alleen maar go-" "dat zal best, maar nu zit ik hier met een probleem dat blijkbaar al een paar uur speelt."

"Wat stel je voor?" Liam spreekt op, Channa houdt verstandig haar lippen op elkaar.

"Ik wil dat er wordt uitgezocht of dit verhaal echt is of bullshit."
Liam knikt en trekt Channa met zich mee als hij wegloopt. Ik adem diep in en loop het clubhuis binnen. Alleen nog wachten op antwoorden.


"Zeg op." "Jezus, je bent geen graat anders dan Silas." Mokt Liam. Channa, die achter hem staat, houdt wederom verstandig haar lippen op elkaar. Ik rol met mijn ogen en kijk hem geïrriteerd aan.

Liam knikt naar Channa en ze zet een paar stappen naar voren totdat ze gelijk staat aan hem. "We hebben Silas, Derek en Matthias nagetrokken en geen van drieën beantwoord telefoon, berichten etcetera. Vervolgens heeft Tyler hun telefoons getraceerd en ze verplaatsen niet. Wat betekent dat ze in de problemen zitten en hun telefoons zijn gedumpt, zoals Channa van Fabio had gehoord óf ze zijn al drie uur lang aan het lunchen." Liam kan een kleine grijns niet achterwege laten op het einde.

"Ziet mijn gezicht eruit alsof ik verdomme zin heb in jouw sarcastische opmerkingen?"
"Jouw gezicht heeft altijd dezelfde houding, tenzij Silas er is. Dus hoe de fuck moet ik weten wanneer je ooit vrolijk bent?" "Omdat ik verdomme nooit vrolijk be-" "Hoe dat?" "Nu geen therapeut gaan spelen, Channa. Ik begon je stille houding net een beetje te waarderen."

Liam begint te lachen en Channa lacht zachtjes mee en is ongelofelijk ongemakkelijk.

"Om weer op het moraal van het verhaal terug te komen; waar zijn Silas, Derek en Matt?" "We verwachten dat er iets niet helemaal volgens plan is gegaan en ze nu vast zitten in Rotterdam. Silas zou snel terugkomen, maar dat is nu ook al drie dagen geleden gezegd."

"Shit." Vloek ik geïrriteerd en haal een hand door mijn haar. "Hoeveel vechters telt de roedel?"
"Twintig vechters per tien kilometer plus vijf uitkijkers." Ik knik na Liam's antwoord. "Hoeveel vechters over het terrein." Liam zucht diep en schud zijn hoofd, "meer dan genoeg." "Goed. We nemen er drie mee, plus jij, Channa's vader, Channa en ik. Silas' vader kan de roedel tijdelijk overnemen. We vertrekken morgen naar Nederland."

Channa's ogen worden groot. "Hoezo ik?" "Je bent toch dochter van de oud generaal, of niet?!" "Eh, ja Luna, maa-" "Geen maar. Dat is genoeg. Je hebt legerbloed in je. Zorg dat jij en je vader morgenochtend om zeven uur stipt in de woonkamer van het clubhuis staan. Liam en ik wachten jullie daar dan op." Ze knikt, lichtelijk beduusd, en loopt weg.

Liam grijpt me bij mijn arm zodra Channa de deur uit is en ik trek meteen met een grom terug. "Raak me verdomme niet aan." Liam slikt en knikt voordat zijn blik weer helemaal serieus is. "Ben je gestoord of zo?! Naar Nederland!" "Ik ben niet gestoord. Jij wilt je Alpha toch ook terug? Toon dan verdomme wat respect." "We weten beiden dat dit geen donder te maken heeft met respect."

"Ik zie je morgen, Liam. Laat me geen spijt krijgen van de keuze jou mee te nemen," ik kijk hem zuur aan. "oh, en bel Silas' vader op. Hij zal het wel begrijpen." Hopelijk.

Liam knikt en loopt naar boven. "Tot morgen." Roept hij nog kort voordat de deur van zijn kamer dichtslaat.

Oh fuck. Nu zal de boel echt gaan ontploffen.



——
Enorme sorry voor het lange wachten, maar ik heb goed nieuws!
Mijn tentamens zijn over EINDELIJK dus ik heb weer tijd.

Nu is dit hoofdstuk heel, heel erg kort. Wederom sorry, maar ik wilde vandaag nog iets online zetten. Het volgende hoofdstuk zal gegarandeerd eerder online staat en langer zijn.

Excuses!

xoxo Nobody439

TOUCH ME. |✔️Where stories live. Discover now