bir

269K 11.9K 8.4K
                                    

[Pinhani - Beni Sen İnandır]

Medya:AnlamsızŞeylerVol1

💬

Birkaç dakika sonra yeni yaşıma gireceğim için... heyecanlı değilim. Yani nolmuş?Her sene aynı terane. Ama bu senenin bir özelliği var, reşit olacak olmam. Sonunda insanlara göğsümü gere gere on sekiz yaşındayım diyebileceğim. Yeni yaşımdan alacağım tek zevk bu sanırım. Hoş 18 olsam bile değişen bir şey olmayacak. Yine baba parası yiyeceğim, yine dershaneye gidip dersi dinlemiş gibi yapacağım, yine eve geldiğimde kıçımı devirip yatacağım. Annem odaya girdiğinde test çözmüş gibi yapacağım tabi orası ayrı.

Kucağımda patlamış mısır tabağı, televizyondaki saçma diziyi izliyordum. Aptal bir pembe dizi tekrarıydı. Dikkatimi çekmiyordu ama şuan, bu saatte yapabileceğim pek bir şey yoktu. Başroldeki kızın, başroldeki çocuğu köpek gibi sevmesine rağmen 'ben seni sevmiyorum' geyiği yaptığı 609. bölüm de bittiğinde gözümü devirip saate çevirdim başımı.

Saat 23:58'i gösteriyordu.

Babam nöbete kaldığı için bu gece yoktu, annemse doğum zamanı gelen bir hastasını doğurtmak için yarım saat önce yattığı yataktan kalkıp hastaneye gitmişti. Gitmeden önce verdiği tonlarca nasihatı saymıyorum bile. Küçük cimcimeyse yarın okulu olduğu için erkenden uyumuştu.

Sonuç olarak on sekizime yalnız başıma girecektim.

Yumoş battaniyemi, pofuduk ev ayakkabılarımı ve Garfield'lı pijama takımımı saymazsak...

Gözlerim saatin çubuklarını takip ederken salonu dolduran mesaj sesiyle birlikte önümdeki sehpaya döndüm. Kahverengi sehpanın üzerindeki telefonuma üçüncü bir gözüm çıkmış gibi baktım.

Bu saatte. Bana. Mesaj.

Hızla kucağımdaki mısır tabağını sehpaya bırakıp telefonumu elime aldım. Ekranını açtığımda gözüme ilk çarpan şey 00:00 olmuştu.

Dünyanın en zor şifresini girdim. 'sananex3' Evet, biliyorum baya zor. Üç kere sanane yazmaya üşendiğim için x3 yazışım durumu zorlaştırıyor.

WhatsApp uygulamasına girdiğimde rehberimde kayıtlı olmayan bir numaradan mesaj olduğunu gördüm.

Tıkladım.

0536*** ** **: İyi ki doğdun, Mika.

Sübhanallah ilk defa görenler beğen.

Irmak: Yanlış oldu galiba.

Kesinlikle yanlış olmalıydı. Yoksa bu saatte mesaj atıp doğum günümü kutlayan biri olamazdı. Üstelik Mika demişti. O da kimdi?

0536*** ** **: Hayır, çokça doğru oldu.

Irmak: Şey, sen kimsin?

Şey mi? Gerçekten mi Irmak? Belki tanıdığım biridir ama numarasını silmişimdir? Olabilitesi yüksek bir ihtimal.

0536*** ** **: Doğum gününü kutlayan biri.

Evet, doğum günümü kutlayan ilk kişiydi.

Irmak: Yani? Bir ismin var öyle değil mi?

KİMLİKSİZ | Texting ✔Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα