altmış iki

95.8K 5.9K 1K
                                    

[Son Feci Bisiklet - Bu Kız]

Bu bölüm siyahkaranligindakiz ninjama ithafendir.❤

💬

Annem kapıyı açtığında somurtkan ve sırılsıklam bir şekilde içeri girdim. Önce nabız yoklar gibi anneme baktım. Hala tek parça olduğuma göre Asaf'ı görmemişti. Asaf, annemin çıktığı balkonun altında kaldığı için onu görmemesi normaldi. Zaten suyu yer yemez onu ittiğim için çocuk beş metre geri uçmuştu. O saatten sonra görme ihtimali sıfırdı.

Annem ellerini beline yerleştirip sinirle bana baktı. "Napıyordun kız sen orada? Sormadan etmeden çıkıyorsun evden. Masal'la buluşacakmış. Evin arkasında mı buluşuyorsunuz siz?!"

"Halay çekiyordum anne şu halime bak ya! En sevdiğim tulumumu mahvettin. Bir de soğuk su döküyorsun başımdan aşağı! ALS hastalığına meydan mı okuyorsun napıyorsun? Eğer öyleyse suyu kendi kafandan aşağı dökeceksin, benim kafamdan aşağı değil. Of bunlar ne büyük acılar ya! Odama çıkıyorum ben."

Konuyu yine harika çevirdiğime göre odama çıkabilirdim ama daha merdivenin ilk basamağında annem beni durdurdu. "Kızım yine ne saçmalıyorsun anlamadım ama dediğim gibi görmedim seni. Balkonu yıkıyordum, sesini duydum. Sana bakayım derken de kovayı devirmişim."

Hayretle ellerimi havaya kaldırdım. "Allah Allah! Görüyor musun şu 'başıma' geleni? Ha bir de pis su yani?" Bende diyorum bu deterjan kokusu nereden geliyor.

Annem elini alnıma koydu. "Su o kadar soğuk muydu kuşum?" Sonra eli boynuma indi. "Üşüdün mü?" En son yanaklarıma ellerini yaslayıp gözlerime baktı. "Ateşin çıkmamış. Başın ağrıyor mu annem?"

Gülümsedim. Önce döver, sonra sever, çılgın madırım. "Yok annem. Yaz geldi zaten ferahlamış oldum."

Salondan çıkan babam beni gördüğün de kaşlarını çattı. Bir sen eksiktin fadır. "Kızım ne bu halin? Az önce dışarı çıkıyorum demedin mi sen? Ayrıca o nasıl izin alma şekli? Bana pek izin alıyormuşsun gibi gelmedi de."

Bir de babamdan nutuk çekemeyecektim zaten omolu omolu duruyordum.

"Öncelikle babacığım bu halimi anneme sor, eminim o seve seve anlatır. Sonralıkla bir dahakine düzgün izin alırım, tamamdır."

Bu sefer engellemelerine izin vermeden odama çıktım. Kısa bir duş alıp kendime geldikten sonra telefonumu elime aldım. Asaf yarım saat önce mesaj atmıştı.

Ömercim Asaf: Tam anlamıyla sırılsıklam aşığız değil mi gülüw?

Irmak: Ya sorma. Sırılsıklam ve deterjanlı aşıklar😒

Ömercim Asaf: -lar. Yani sende bana aşıksın😎

Irmak: Sana daha önce de söyledim. Ben aşka inanmam ama seninle sevgiliysem de bir sebebi var yani babamın hayrına çıkmıyorum seninle.

Ömercim Asaf: Ne için çıkıyorsun?

Irmak: Bilmiyorsun sanki.

Ömercim Asaf: Bilmiyorum.

Irmak: Oda senin mallığın ahgsgahdh

Ömercim Asaf: Irmak!

Irmak: Ne Irmak ne?

Irmak: Bir ilişkiye bir romantik yeter işte o da sensin.

Ömercim Asaf: Bunun romantiklikle bir alakası yok Irmak, bunu biliyorsun.

KİMLİKSİZ | Texting ✔Where stories live. Discover now