altmış yedi

102K 5.5K 1.5K
                                    

[Pis'Ton - Azad Et Beni]

Medya:AnlamsızŞeylerVol52

Bu bölüm obiwankedisi ninjama ithafendir.❤

💬

"Ali biliyorum senden çok zor bir şey isteyeceğim ama bunu yapmak zorundasın tamam mı?"

Elimi omzuna koyup sıktığım da derin bir nesef aldı. "Tamam yenge hazırım, gönder gelsin."

Bu haline az kalsın gülecektim. Ciddiyetimi korumam gerekiyordu. Derin bir nefes aldım ve o sihirli kelimeyi söyledim. "Sessiz olmalısın."

Önde Yağmur, arkada Asaf'la ben gülerken Ali homurdanarak aşağı indi. Ardından bizde indik. Arka tarafıma baktığım da Masal ve Mert'in de arabalarından indiklerini gördüm.

Ortamdaki gerilimden sonra evde durmamaya karar vermiştik. Ali sürekli 'panterim' dediği kızı çağırmamızı istemişti. Kız fotoğrafçının kızıydı, hani şu Ali'nin sevdiği olandı. Adı Yağmur'du. Ali'ninse ona neden panter dediği pembe saçlarından anlaşılıyordu. Kızı Pembe Panterim diye seviyordu. Değişuk. Kız biraz soğuk bir tipti ama ricamızı kırmayıp gelmişti. Evde sıkıldığımızdaysa graffiti yapmayı teklif etmişti. Hepimizin aklına yatmıştı. Asaf başta ayağı yüzünden itiraz etse de arabayla gideceğiz diyerek onu ikna etmiştim. Yolda gelirken bir sürü boya almıştık ve Yağmur'un tarifiyle graffiti yapabileceğimiz açık bir alana gelmiştik.

Asaf bir koluyla değneğinden destek alırken diğer kolunun altına da ben girdim ve ona destek oldum. Evden çıkmadan önce onu Mert konusunda uyarmıştım. Sinirlendiği için çok sert çıkışmıştı ama sakin kafayla düşününce bana sakin olacağını söylemişti. Hala Mert'ten hoşlanmıyordu ama en azından psikopat gibi çocuğu tehdit etmiyordu.

Duvarın yanına geldiğimizde boyaların olduğu poşeti önümüze bıraktık ve birbirimize baktık. Yağmur hariç daha önce hiçbirimiz graffiti yapmamıştık. Büyük ihtimalle şuan yapacağımızda graffiti değil Cin Ali çizimi olacaktı ama olsundu.

"Hadi başlayalım," diyerek eline kırmızı boyayı aldı Yağmur. Onun ardından hepimiz bir kaç renk alarak bir şeyler çizmeye başladık.

Elimdeki yeşil boyayı duvara sıkarken çok eğleniyordum. Çünkü ninja çizip Asaf'ı çıldırtacaktım. Ninja kaplumbağaya benzer bir şey çizmiştim ama Allah affetsin daha çok sıçana benziyordu. Neyse.

"Asaf bak seni çizdim."

"Harbi mi?" Sevdiceğim mutlu mutlu benim tarafıma geldiğinde anlamsızca çizdiğim şeye baktı. "Ninja işte," dediğim de göz devirdi. "Ne kadar da komik bir sevgili."

Tekrar kendi kısmına döndüğün de omuz silkerek bir şeyler yazmaya başladım. Madem çizemiyordum bende yazardım. Başa oyundaki nicknamelerimizi yazdım.

crazygirl_8 ve ucan_ninja09

Bir tane çöp adam ve çöp kadın çizdim. Ellerini birleştirdim. Altına da bizim adlarımızın birleşimini yazdım. ASIR. Bence hoş oldu. Birkaç renkli boyayla etrafını boyayıp iyice belirginleşmesini sağladım. Duvarın en altına da bugünün tarihini attım.

26.04.2018.

Yoruldum yaf bu kadar yeter. Gidip diğerlerine baktım. Yağmur çok güzel bir ejderha çizmişti, püskürttüğü ateşi boyuyordu. Ali kocaman bir pizza dilimi çizmişti. Şimdiyse Yağmur'a ikisini çizmesi için ısrar ediyordu. Yağmur'un pek umursadığı söylenemezdi. Ona da benim taktiğimi verdim. Adlarının birleşimini yazdırttım. ALYA. Bunlar baya uyumlu oldu yalnız. 

KİMLİKSİZ | Texting ✔Where stories live. Discover now