dokuz

163K 8.6K 4.3K
                                    

[Ayla Filmi Soundtrack]

Medya:AnlamsızŞeylerVol9

💬

Sabah kalkar kalkmaz mutfağa inmiştim. Karnım dünden beri zil çalıyordu. Annemin olmamasını fırsat bilerek sucuklu ekmek arası yapıp yukarı çıktım. Yatağın üstünde otururken ekmeğe çölde su bulmuş bedevi gibi saldırmıştım. Bu yüzden bitirmek iki dakikamı almıştı. Bugün evde bizimkilerle durmak istemiyordum. O yüzden alışveriş merkezine gidip biraz kafa dağıtacaktım.

Dolabımın başına geçip bir on beş dakika kıyafetlerle bakıştıktan sonra siyah kazağımı, siyah pantalonumu giydim. Evet baya düşündüm ve sonuç bu. Üzerime renk katsın diye sarı ceketimi aldım. Saçımı her zamanki gibi açık bırakıp çantamı aldım ve odadan çıktım. Sessiz adımlarla aşağı indim. Annemlerin sesi mutfaktan geliyordu. Kahvaltı yapıyor olmalılardı. Bugün pazar olduğu için hepsi evdeydi.

Parmak uçlarımda yürüyüp ayakkabılıktan botlarımı aldım. Sessiz bir şekilde kapıyı açıp çıktım ve aynı sessizlikte kapattım. Eğilip botlarımı giydim ve seri adımlarla sitenin çıkışına ilerledim. İki katlı müstakil evlerin olduğu geniş bir sitede oturuyorduk ama koca sitede gerçekten arkadaşım diyebileceğim kimse yoktu, keza dershanede de öyle. Kesinlikle problem bendeydi. Arkadaşlık kuramıyordum, kuranları da yanımdan bir şekilde uzaklaştırıyordum.

Durağa ilerleyip iki dakika da bir gelen minibüslerden birine bindim. Parayı uzatıp cam kenarına geçip sırtımı minibüsün camına yaslayarak ayakta beklemeye başladım. Benim gibi biri için minibüsün ve otobüsün ortaları oldukça tehlikeliydi her an yere yapışabilirdim.

Minibüs AVM'nin önünde durunca indim. Ellerim ceketin cebinde ilerlemeye başladım. Güvenlikten geçip yürüyen merdivenlerle direkt en üst kata çıktım. Favori mekanıma!

Saat 11 olduğu için fazla kalabalık değildi. Sinema salonunun oraya gidip filmlere göz attım. Ah kesinlikle Ayla filmine girecektim. Hemen gidip bir bilet aldım film yarım saat sonra başlayacaktı. Bir sütlü kahve alıp bulduğum ilk boş masaya oturdum.

Sabahtan beri yüzünü görmediğim telefonumu çıkardım ve şaşırmadığım bir manzarayla karşılaştım.

WhatsApp'tan 2 mesajınız var.

Kimliksiz: Günaydın, Mika.

Kimliksiz: Hala uyuyor musun, uykucu?

Birini sabahın sekizinde yazmıştı, bir diğeriniyse 10 dakika önce. Bu çocuk hiç uyumuyor muydu? Sürekli burada.

Irmak: Günaydın. Ne uyuması? Kalktım,tıkındım,gezmeye bile çıktım.

Kimliksiz: Oo hiç haber vermiyorsunuz Irmak Hanım?

Irmak: Ne diye haber verecekmişim?

Kimliksiz: Buraları aştık sanıyordum. Her neyse. Nerdesin?

Irmak: AVM'de.

Kimliksiz: Sabah sabah alışveriş aşkın mı kabardı?

Irmak: Ne alışverişi be? Eğlenmeye geldim.

Kimliksiz: Irmak kız olduğuna emin misin? Sana alışveriş diyorum ve sen ne alışverişi diye soruyorsun😕

Irmak: Beni gören, bana mesaj atan sensin. Kız olduğumun farkındasındır umarım.

Irmak: Bana bak yoksa sen kızsın ve lezbiyen olduğun için mi böyle davranıyorsun?

KİMLİKSİZ | Texting ✔Where stories live. Discover now