elli altı

118K 6.3K 1.3K
                                    

[Jax Jones - You Don't Know Me ]

Medya:AnlamsızŞeylerVol45

Bu bölüm qamzelli53 ninjama ithafendir.❤

💬

Üçüncü çalışta açılan telefonla birlikte söylenmeye başladım. "Neden Kenan Işık'ın programında aradığı kişiler gibi ilk çalışta açmıyorsun şu telefonu?"

"Sana da günaydın Irmak. Uyuyordum, üzgünüm uyuyup da telefonunu geç açtığım için."

Homurdanan sesini duyduğumda sinsice sırıttım. Hala affetmiş değildim sarı kafayı, zaten lahmacunlar da yalan olmuştu. "Sus bakayım cevap verme ablana. Ayrıca günaydın mı? Saat öğlen 2 buçuk farkında mısın?"

"Olmuş mu o kadar? Bilmiyordum."

Kaşlarımı çattım. Sesi normal gelmiyordu. "Senin neyin var? Bugün dershaneye de gelmedin."

"Hastayım biraz, sabaha kadar uyuyamadım. O yüzden gelmedim."

Zaten bir haftadır ailesiyle birlikte tatilde olduğu için görüşememiştik. Ailesinin arasındaki sorunları halletmek için tatilin kendilerine iyi geleceğini düşünmüştü, umarım dilediği gibi olmuştur. Tatilden dün dönmüşlerdi ama Masal bugün dershaneye gelmemişti bende merak etmiştim. Bir haftadır yazışıyorduk ama benim iki lafımdan biri 'seni affetmedim'di. Dahiyane fikrimi söylemek için aramıştım ama hasta olduğunu duyunca ne için aradığımı unutmuştum. Hava değişikliğinin çarptığından, soğuk algınlığı geçirdiğinden bahsetmişti.

"Tekrardan geçmiş olsun sarı kafa."

Yerine gelen keyifli sesiyle konuştu. "Sağol soğuk nevalem. Ee sen niye aramıştın beni? Hal hatır sormak için değerli dakikalarını heba etmezsin sen," dediğinde ne kadar haklı olduğunu düşündüm. Herhalde boş yere harcamam dakikalarımı. Turkcell'in paketleri kaç para olmuş haberiniz var mı? Neyse nasıl olsa para benden çıkmıyor.

"Bizim lahmacunlar iptal oldu ya ee dolayısıyla sen kendini bana affettiremedin. Bende düşündüm ve senin için mükemmel bir yol buldum. Sen bana Asaf'ın ifşalarını atacaksın bende seni affedeceğim. Nasıl ama?"

Tırnağımı kemirirken anlamamasını temenni ediyordum ama tabiki de anlamıştı.

"Benim için değil de senin için olmasın o," dedikten sonra kahkaha attı. "Neden benden istiyorsun? Eminim canım kuzenim sana seve seve fotoğraflarını atar. Ayrıca çocuğun ifşası yok. İfşaladıklarımın hepsi normal hali gibi."

"Tabii, gidip Asaf'a 'bana fotoğrafını at' diyeyim de geri kalan ömrümde benimle dalga geçsin. Ayrıca herkesin bir ifşası vardır. Sen fotoğrafları at yeter."

"Buradan, geri kalan ömründe kuzenimin hayatında olacağını mı anlamalıyım?" dediğinde telefonu parçalamamak için zor tuttum kendimi. Konuştukça batıyordum.

"Hayır. Buradan, biraz daha uzatırsan kafanı uçuracağımı anlamalısın!"

Gülüp, "Tamam atarım birazdan," dediğin de telefonu yüzüne kapattım. Yeterince rezil olmuştum, teşekkürler kendim.

KİMLİKSİZ | Texting ✔Where stories live. Discover now