Capitolul 1

9.6K 295 58
                                    

Delilah :
Fratele meu da buzna in camera mea cu o expresie furioasă, gata sa ma ia la bataie. Ma sui in varful patului si ma uit nedumerita la el.
-Ghici ce am aflat de la fatalaul de Thomas. Spune plin de sine Luke si eu maresc ochii. Tampitul ala, nu putea sa isi tina gura. Dupa ce ca i-am acordat o șansă pentru ca ma implora de un an deja, acum ii spune si fratelui meu, negandind ca el o sa iasa rau din toata treaba asta.
-Cat de mult te iubesc? Intreb eu cu o expresie inocenta si el ridica o spraceana. Pufneste si ma ridica ca pe un fulg de nea pe un umăr coborand jos, cel mai probabil la ai nostri, aplicandu-mi o palma peste fund inainte de a intra in sufragerie, eu lovindu-l cu pumnii in spatele bine sculptat.
-Spune-le parintilor ce ai de gand sa faci diseara Delilah, pana nu imi le zic eu. Afurisitul stie cum sa joace oamenii pe degete si sa scape usor. Daca o sa ii zic tatei, o sa aiba un partener in crimă, victima fiind Thomas iar martorii eu si mama. Neg ca un copil si el imi ciufuleste parul in fata privirilor confuze ale parintilor nostri.
-In seara asta, la ora 20:00, micuța noastra Delilah are o intalnire cu nimeni altul decat Thomas, fatalaul de la firma noastră. Mama chitaie de fericire in timp ce tata are o privire de turbat.
-Josh, Luke, sa nu va prind ca o sa va comportati urat cu acel baiat. Dormiți pe preș, ma jur. Amenințarea mamei ii potolesc pe cei doi bărbați si ma strecor ajungând langa cea care mi-a dat viață.

-O sa il primim cu mare plăcere. Nu-i asa fiule? Tatal meu se intoarce spre copilul lui si amandoi rânjesc in stilul lor specific. Carismatic si plin de arogantă.
-Desigur tată. O primire in stilul Carren. Ii canta in strună fratele meu si mama imi mangaie liniștitor brațul. Amandoua stim ce inseamna asta. O sa il supuna unei anchete brutale si de-a dreptul medievală, si la cea mai mica greseala o sa aiba grija sa il bage in spital chiar sa il omoare, si nu zic metaforic, chiar asta o sa faca.
-O sa am eu grija de ei draga, este ora 18:00, ar trebui sa te duci sa te faci frumoasa pentru intalnire. Spune mama insa toti patru stim ca nimic nu o sa ii oprească pe cei doi bărbați mai decat ea. Dar asta rămâne de văzut.

Felul meu retras, si cercul meu restrâns de prieteni, de fapt neexistent nu mi-a acordat ocazia sa imi cumpăr rochii extravagante, machiaje stridente si pantofii sa ma faca o girafa. Si chiar daca exista nu aveam de gand sa port chestiile alea caracteristice unei fetițe cu aere de curve si de bani gata. Din cate am inteles o sa mergem la o cofetărie nu prea departe, deoarece nu si-ar permite sa ma duca mai mult de saisezi de kilometri departe de casa, dandu-si seama ca tatal meu ar chema poliția statală, iar apoi l-ar omora. Nu imi vine sa cred ce dobitoc poate fi, sa ii spuna fratelui meu ca avem intalnire cand stie ca o sa ii spuna lui tata, si tot el o sa aiba de furca cu ei, nu eu. Imi clatin capul si imi trag pe mine blugii mei negri preferati, cu talie inalta, elastici si mulati pe picioarele mele subțiri. Datorită dusului pe care l-am facut inainte, si faptului ca mi-am uscat parul imi da un aspect dezordonat ceea ce urasc. Imi pun pe mine bluza bej, peste coapse cu maneci lungi si incep sa ma machiez cat mai natural, fond de ten, rimel si putin strugurel sfarsind sa imi pieptan parul saten si lung pe care il ingrijesc incontinuu de optesprezece ani. Aud soneria inca din camera mea ce se afla la al doilea etaj si ma incalt rapid cu o pereche de Vans fugind pe scari insa prea tarziu. Mama nu este acasă, probabil fiind chemata de urgenta la firma de arhitectura ce o deține si cei doi bărbați au început sa il primeasca deja in stilul Carren.

Ma apropii de cele trei persoane de sex masculin si le pun cate o mana pe spate tatălui si fratelui meu ce mimeaza ceva scurt pe buze spre terifiatul meu partener din seara asta, apoi se intoarce sarutandu-mi simultan cate o tampla.
-Distractie plăcuta. Spune dulce tata si eu ii zambesc.
-Sa fie acasa la 23:00,nici un minut mai tarziu, ti-am explicat totul inclusiv consecințele. Distractie plăcuta surioara, ma apelezi imediat ce te deranjează ceva. Luke imi saruta fruntea si dispare alaturi de tata in sufragerie. Oftez si ies afara, mergând pana la masina lui Thomas. Un Audi negri, îngrijit si frumos atât pe dinăuntru cat si pe dinafară. Sincer, nu stiu mai nimic despre Thomas inafara ca este un tip tăcut de douazeci de ani si lucreaza pentru familia mea in domeniul securitatii, cu toate astea am incredere in el sau mai degraba zis in frica lui pentru familia mea desi am un presentiment rău în legatura cu întâlnirea asta.

Strazile sunt mai mult pustii, orasul in care stam tine curse la periferia sa in fiecare vineri seara deci cu siguranta acolo se afla majoritatea lumii. Drumul a fost unul relativ scurt, cofetăria fiind la patru strade distanțe de casa mea, pe o strada mai retrasă. Imediat ce am intrat in local o stare de panica a pus monopol pe mine fara nici un motiv, mintea revoltandu-se aiurea. Ne asezam într-un separeu, pe ultimele scaune mai bine zis, si imediat o chelneriță vine sa ne ia comanda.
-Un milkshake de ciocolata si un profiterol cu ciocolata amaruie. Spun scurt iar aceasta notează
-O savarină si un cappucino cu extra zahar. Spune si Thomas iar chelnerița pleaca la scurt timp dupa ce notează totul.
-Si tu ce mai faci? Inafara faptului ca ti-ai pus familia sa ma tortureze psihic. De parca nu ar face-o destul la munca. Tonul superior si îngâmfat ma face sa ridic surprinsa o sprânceană pufnind.
-Fratele si tatal meu nu aflau de asta daca tu iti tine-ai gura si nu te lăudai ca iesi cu mine. Io trantesc lasandu-l fara replica? Ha, ce tupeu pe el. Acasa la mine era ca un mielusel, acum este un măgar.
-Ei haide...trebuia sa știe si fratele tau, sa afle la un moment dat. Spune Thomas si imi prinde mana începând sa o mangaie. Mi-o retrag subtil si imi unesc buzele într-o singura linie, dau sa ii spun ceva de dulce insa comanda ne este pusa in fata, eu multumindu-ma cu faptul ca avem ceva ce ne distanteaza. Pe tot timpul mesei, barbatul blond s-a uitat la mine si isi freca piciorul de al meu, incercand sa ma ia de mana si sa ma pipaie, bosumflandu-se ca nu ii raspundeam la avansurile slinoase si de prost gust. O ora mai tarziu suntem in fata cafanelei, intre noi fiind o distanta de un metru, limita impusă de mine pentru el.

-Haide sa ne plimbăm un pic pe jos. Mai am doua ore pana sa te duc acasa. Spune el si eu surâd badjocoritor in sinea mea. Daca crede ca o sa mai stau doua ore cu el este de-a dreptul nebun. Cu ochii in telefon, nevrand sa fac contact vizual cu el, nu imi dau seama cand ajung pe o strada beznă, de fapt un spatiu dintre doua blocuri. Imi maresc ochii si dau sa il apelez pe fratele meu, insa telefonul imi este smuls din mana si aruncat cat colo, iar eu sunt lipita brutal de perete.
-Întotdeauna te-am dorit Delilah...acum in sfarsit o sa te am. Hai sa scotem fitele din tine si sa bagam altceva. Spune el, cu un rânjet psihopat. Respiratia mi se taie si tip cat de puternic pot insa nu apuc sa mai tip o data ca palma lui se lipeste de gura mea, nelasandu-ma sa scot nici un sunet. Lacrimile imi curg șiroaie, ma zbat din mainile lui cu toata puterea mea insa degeaba, sunt prea slaba. Buzele sale imi saruta gatul si imi sfasie dureros de rapid bluza de pe mine lasandu-ma in sutienul meu alb dantelat si in maieul subtire. Mana sa libera se duce spre fiermuarul blugilor mei si deja pot sa simt cum incet incet un atac de panica se apropie, asta fiind problema mea din copilarie. Foiala mea il încurcă mult dar reușește sa imi traga pantalonii pana la genunchi si sa ii traga si pe ai lui. Scap adevărate hohote de plâns, rugandu-ma sa nu se intample asta, mai degraba mor decat sa imi pierd virginitatea violata pe o strada jegoasa de un om si mai jegos. Imi inchid ochii si astept sa se intample cel mai îngrozitor lucru din lume dar nu se intampla.

Atunci cand imi dau seama ca nimic nu se mai intampla imi deschid ochii, largindu-i cand vad ce se intampla in jurul meu. Imi trag pantalonii fiind in stare de soc insa picioarele nu ma mai tin, eu aterizand la pamant, si inchizand ochii, aud soneria telefonului meu, tipetele lui Thomas, racnetele barbatului ce il bate iar apoi nimic.

Astept păreri din partea voastră. ❤

Constat ca mă iubești!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum