Capitolul 10

3.9K 196 9
                                    

Delilah :
Drumul a fost lung. Timpul a fost scurt. Desi mesajul a spus clar ca de atunci in doua ore era sedinta eu am ajuns abia dupa trei ore dupa primirea mesajului. Intru in forta cu mama, revoltate de planul celor doi bărbați, pe ușile mari de sticla, angajatii uitandu-se la noi ca la masini străine. Intru in lift si incerc din rasputeri sa ma calmez, nici unul din cei trei nu raspunde la telefon, la niciun telefon, iar asta ma face sa ma ingrijorez si mai mult.

-Doamnelor nu aveti voie sa intrați acolo.  O pitipoanca cu aere de afecerista esuata se pune in fata noastra si eu ridic o sprânceană.
-Daca nu te dai din fata mea in acest moment te invat sa zbori. Mârâi spre ea si o imping trecand cot la cot cu mama. Ușile gigantice sunt deschise cu greu de către noi doua si ramanem socate la ce se intampla in fata noastra. Cei trei rad cu cate un pahar de scotch in mana, si se uita la noi bucuroși, de parca ne așteptau cu nerabdare.
-Iubito, ce surpriza placută. Spune încântat Michael si se ridica apropiindu-se de mine. Ma incrunt clipind des, incercand sa imi dau seama daca si chiar se inteleg sau daca s-au batut asa de tare incat au înnebunit. Buzele sale clatite cu alcool imi saruta fugitiv fruntea si se intoarce spre parintii mei si Luke.
-Josh,Luke ce Dumnezeu? Voia-ți sa il bateți? Intreaba mama furioasă si lui tata ii cade zambetul.
-Inițial da, dar s-a dovedit a fi de treaba. Spune tata inocent si mama tipa pur si simplu de nervi.
-Acasa. Marâie pe un ton jos si tata imediat se supune stiind ce poate face draga sa soție. Si tu Luke. Adauga răstit iar barbatul de douazeci si trei de ani isi urmează cuminte mama. Imi pare bine ca te-am vazut viu Michael, imi cer scuze pentru soțul si fiul meu cu caracterul lor vulcanic. Ne vedem acasa scumpo. Continua mama cu o voce caldă si iese pe usa dandu-le cate o palma usoara celor doi vinovați peste cap.

Imediat ce ușile se inchid, buzele imi sunt atacate de Michael. Gustul puternic de ness impreuna cu clatitele de afine si scotch-ul băut ma amețesc treptat. Limba sa ma gusta cu ardoare,  ma sărută într-un ritm alert si apăsat. Ma aseaza pe biroul sau de culoare neagra,aproape gol, doar cu cateva dosare, un laptop si niste creioane pe el.
-Trebuie sa iti schimbi angatii. Sau mai bine zis angajatele ca numai de alea ai. Spun serioasa si el se uita surprins la mine, pufaind usor printre dinți.
-Sunt doar niste femei Delilah. Imi spune pe un ton de atotstiutor si eu oftez.
-Dar sunt curve. Spun pe un ton de plangacioasa lungind ultima litera a ultimului cuvant. Imi dau seama ca este firma lui si nu am dreptul sa ii spun cum sa o conduca. Ma inrosesc si oftez lasandu-mi privirea in jos. El chicoteste si incepe sa ma sărute pe gât, din ce in ce mai jos pana la bluza mea de un auriu pal cu un decolteu destul de mare in "V".
-Ma jur ca as vrea sa te îmbrac in haine de musulmancă doar ca sa stai ascunsa de ochii lumii. Sopteste cu buzele lipite de pielea mea.
-Stiai ca musulmanii isi i-au mai multe neveste? Eu nu te impart cu nimeni Michael. Spun hotărâta si el maraie seducător prinzandu-mi parul saten in pumn.
-Imi place asa mult cand esti rea. Spune el si trage usor de par dandu-mi capul pe spate. Imi saruta tot gatul, de la mandibula in jos, făcând o linie continuu de săruturi si posibile semne pe care nu as vrea sa le vada ai mei.
-Chiar si atunci cand sunt rea cu tine? Intreb eu, umezindu-mi buzele uscate. Imi da drumul la par si eu mi-l imprastii inapoi, el fiind liber pe spate.
-Uneori. Spune cu mainile pe pielea mea de sub sutien. Știi ce mi-am amintit? Intreaba el făcând cerculețe pe pielea mea.
-Hm? Sunt luată in brate si pusa pe canapeaua lată din mijlocul biroului său,se apleacă spre mine. Ochii sai aurii se întuneca treptat, aproape devenind negrii, sta fixat cu privirea in a mea ranjind nerăbdător.

-Am o pedeapsă de aplicat. Zice Michael si eu inghit in sec. Imi musc buza de jos lasandu-ma prada mainilor sale dibace care imi scot bluza cu miscari blande. Degetele sale se duc la spatele meu, la încuietoarea sutienului meu mai exact si ma intreaba din priviri daca este ok. Aprob usor. Michael zambeste cald si chiar atunci cand sa imi desfaca sutienul alb-murdar acoperit cu petale din dantela, asistenta sa intra pe ușă, dand buzna in încăpere. Sutienul imi este încheiat rapid si asistenta se uita la noi rusinata si aproape turbata. Zambesc învingător înăuntrul meu si ma ridic de pe canapea, in sutien, tragandu-mi degajata bluza pe cap.
-Ma s-scuza-ți. Nu stiam că...Balbaielile ei ma fac sa chicotesc fara sa vreau iar Michael se uita la mine la fel de amuzat. Erecția lui este imensa iar asistenta blonda se uita fix acolo eu enevandu-ma brusc.

-Nu este nimic Elena. Spune indiferent si cu privirea pe mine Michael. Zambesc într-un colt al gurii ascunzandu-mi deranjul fata de femeia asta.
-Aveți o ședință in zece minute ce necesita neapărat prezenta dumneavoastră. Nasturii camasii fara maneci ii sunt descheiați de la gât pana la piept, fusta neagra si ridicol de mulata, pana la genunchi o face sa para cat o vacă iar machiajul excesiv nu arata decat disperarea si aspiratiile ei cu gandul la un barbat de succes.
-Nu ma interesează. Delilah e mai importanta. Cuvintele sale ma fac sa zambesc tamp iar pe blonda sa mareasca ochii.
-Iubitule, nu iti fa griji, du-te, o sa fiu acasa asteptand sa iti continui misiunea. Spun eu cat mai pe ocolite desi trebuie sa recunosc, primul cuvant l-am spus asa de apasat încat m-am surprins pe mine. Acum observ cu ce este imbracat. Un costum cachi inchis ce ii vine ca turnat, cu o camasa alba strâmtă si o cravata neagra. O inteleg pe Elena, si eu l-as fi dorit. Ah, stai, eu il am deja.
-Bine, fie cum spui tu Delilah. O sa trec pe la tine in seara asta. Ma anunța si imi da mana ajutandu-ma sa ma ridic desi puteam singură.

-Vii cu chitara sa imi mai canți o serenadă? Intreb chicotind si ii inconjor gatul cu mainile mele subțiri. El se abține sa nu rada si doar aproba.
-Dau in același geam? Intreaba el si eu aprob
-Oricum tu o sa il schimbi. Cel putin de data asta. Il sarut apasat, ca un semn de marcare a teritoriului, sub privirile invidioase si otrăvitoare ale Elenei.
-La revedere domnisoara Carren. Spune ea si eu pufnesc deloc politicos
-Aha, ti-ai dat seama cine sunt? Intreb cu sarcasm in voce. Pa iubitule. Strig cand ajung in hol asigurandu-ma ca aude tot etajul. Ii aud oftatul adanc si zgomotos din urma mea si inainte ca ușile liftului sa se inchide ii mai arunc o privire sireata el privindu-ma cu o umbra de mandrie in ochi. Ies din clădire si un barbat într-un costum negru, cu o cască in ureche se pune in fata mea taindu-mi calea.
- Domnisoara Delilah Carren? Glasul sau profesional ma intimidează si eu aprob. Sunt Elliot. Domnul O'Pry v-a rugat sa ma lasa-ți sa va conduc acasa. Spune el si eu imi dau ochii peste cap. Normal, pff. Am fost crescuta printre vacante, lux si bani dar niciodata nu am acceptat sa am șofer personal. Mi se parea si mi se pare de prost gust.
-Scuze Elliot. Eu nu am nevoie de șofer personal. Incerc sa trec peste el dar iar imi taie calea
-Dar Domnul O'Pry a spus să...
-Nu. I-o tai scurt. Nu ma interesează Elliot. Cred ca esti informat cine sunt. Crezi ca daca voiam nu imi chemam si eu soferul personal, ca sa stii...urăsc ca sa am sofer. Nu e nimic personal.Spune-i lui Michael ca daca are ceva de obiectat sa vina la mine. Tonul meu prompt il face sa cedeze si sa aprobe. Opresc un taxi si ma sui in el, spunându-i adresa casei mele domnului ce conduce.

Pana la mine acasa ar trebui sa fac douăzeci de minute, cea mai mare distanta ce mi-a luat atata din timp a fost intre casa mea si firma mamei care e la o ora si un pic de aici. Ma relaxez pe scaun si imediat ma incordez deoarece telefonul ma anunța ca am primit un mesaj. Il deschid si citesc mesajul de la dragul meu Michael.

"De la: Michael O'Pry
Subiect: Gelozia
Mesaj: Scumpa mea iubita posesivă, ai intimidat-o asa tare pe Elena incat nu mai ridica privirea din pamant. Ah, daca nu intra ea cate iti faceam pe canapeaua aia...dar continuam acasa domnișoară Carren.
Catre: Delilah O'Pry"

Imi musc buza incitată de gandurile iubitului meu si inghit in sec, oftand silențios si zambind larg cu privirea in telefonul meu.

"De la: Delilah Carren
Subiect: Noi doi
Mesaj: Asta e o propunere indecentă domnule O'Pry?
Catre: Michael O'Pry"

Duoa exact doua minute Michael imi trimite mesajul mult așteptat. Sanii imi sunt grei si imi strang coapsele deranjata de nodul din stomac si caldura dintre coapse.

"De la: Michael O'Pry
Subiect: Încăpățânarea ta
Mesaj: La naiba Delilah, stateam linsitit ca esti in masina cu Elliot dar aflu ca nu e asa. Chiar nu poti sa ma asculti măcar odată? Cine stie cu ce violator de taximetrist esti. Si nu, aia nu e o propunere indecentă insa cu siguranță gandurile mele sunt mai mult decat indecente."

"De la: Delilah Carren
Subiect: Eu, tu, taximetristul
Mesaj: Oh iubitule, sunt asa uda datorită gândurilor tale mai mult decat indecente in acest moment incat posibilul violator s-ar putea sa nu se mai numeasca violator. XOXO
Către: Michael O'Pry"

Trimit mesajul rosie ca racul la fata si imi înăbuș un hohot de ras uitandu-ma spre fata batranelului simpatic si fredoneaza linsitit niste piese de pe un CD vechi. Nici macar nu mai are cu sa ma violeze bietul.

Constat ca mă iubești!Onde histórias criam vida. Descubra agora