Capitolul 17

3.6K 192 6
                                    

Delilah :
Ma trezesc buimaca. La scurt timp dupa ce am mancat toata prostiile alea am adormit si acum am o durere de burta uriașă. Michael m-a trezit acum cateva secunde deoarece trebuie sa aterizam in cateva minute.

-Ma doare burta! Ma plâng eu stragand tapitaria canapelei din separeul in care am dormit. Barbatul din fotoliul alăturat mie isi lasa telefonul prea performant pe mica noptiera si imi fixează privirea in a lui.
-Ai mancat o grămadă. Si toata grămadă aia era dulce si plina de chimicale. Spune pe un ton plin de repros si eu imi las privirea in jos vinovată de acuzația cu care tocmai am fost instiintata.
-Dar imi era pofta. Murmur pe un ton plangacios si el ofteaza.
-Poti fi mai copil decat acum? Intreaba mai mult pentru sine dar tot ii raspund.
-Nu sunt un copil! Ma revolt.
-Se pare ca da. Constata clatinand din cap.

-Mai esti suparat pe mine? Intreb si starea lui devine una iritata
-Putin dar o sa imi treaca, nu iti fa griji. Avionul decoleaza intr-un minut, o sa ne astepte o masina pe sofer automat cum iesim din masina. Elliot o sa prelueze si mergem la mine. Toate informatiile mi se intiperesc in minte si sfarsesc aproband. Iau telefonul ,acum spart, de langa mine si tastez cu greu numarul fratelui meu. 

-Um...Hei Luke. Iesind din comportament initiez un dialog timid cu fratele meu mai mare
-Hei, mi-a spus Michael acum putin timp ca veti ajunge curand in oras. S-a intamplat ceva?Esti bine?Sper ca nu ti-a facut nimic rau in presupusa cearta de aseara. Panica din glasul fratelui meu este evidenta. Oftez indelung si nici nu stiu ce sa ii zic. Nu m-a ranit fizic , asta e clar.
-Sunt bine, nu iti fa grji, o sa mergem acasa la Michael. Maine dimineata o sa fiu acasa. Te iubesc. Astept reactia sa, de el depind, daca ma lasa sau nu. Chiar daca am optesprezece ani nu pot sa profit de bunatatea lui Luke doar atunci cand vreau ceva sau sa imi pazeasca spatele.
-Mbine...Ai grija de tine. Ma suni daca se intampla ceva si te rog nu fa prostii de niciun fel. Eu sunt asa obosit dupa cursa de aseara incat ma pun in pat si o sa dorm cum am facut pana acum. Spune Luke si apelul se intrerupe. 

Scara ce duce spre iesire se intinde in fata noastra intr-o linie inclinata. Elliot coboara primul si se duce la masina. Cu bun simt de mica, il trag in spate pe Michael si sub privirea sa ursuza trece un cuplu de varsta a treia zambindu-ne...sau zambindu-mi.
-Fii mai respectuos. Ii atrag atentia si dupa ce coboara si o mama cu un bebelus coboram si noi doi, Michael lasandu-ma pe mine sa ies prima. Soarele ma orbește chiar daca este abia ora cinsprezece jumatate si imi pun o palma deasupra fruntii coborand si de pe ultima scara. Cativa oameni se uita la noi ici si colo si cand vad aparatele de la gat inghit in sec. Paparazzi.

-Zambeste dulce si comporta-te cat se poate de normal. Sunt papagali cu camere peste tot. Spune Michael inaintea mea printre dintii. Zambesc relaxata, la fel ca el. Sunt obisnuita cu ei si abia astept sa vad ce naiba au mai scormonit despre noi doi desi nu sunt prea multe de spus. O femeie si un barbat se apropie de noi, barbatul ținând camera si femeia un microfon. 

Boston's Morning este inscriptionat atat pe camera cat si pe microfon. Minunat. Masina e doar la patru metri de noi insa nu putem fugi. Prea tarziu, zambetul mi se largeste si flutur din gene umezindu-mi buzele cu limba, gest ce ii atrage atantia barbatului cu care am degetele incrucisate.

-Delilah, Domnule O'Pry , formati un cuplu? Intrebarea directa a jurnalistei ne obliga sa ramanem pe loc. Incerc sa par simpatica pe cand Michael se uita cu o raceala de nedescris la ea. Elliot ne priveste neputincios din masina in care mi-as dori sa fiu in acest moment.
-Da. Rapunsul dur si rece a lui Michael ne ia pe amandoua prin surprindere. Zambetul imi revine intr-o varianta mult mai limitata, un zambet mai mult de complezenta.

-De unde veniti? Ati fost intr-o escapada romantica? Tonul jurnalistei ma enerveaza mult prea tare si ma uit piezis la ea.
-Am fost in Seattle. Eu am fost cu o parte din familie si am dat intamplator peste Michael ce era acolo pentru o sedinta importanta cu o parte din partenerii sai de afaceri. Vorbesc eu de data asta. Vad o umbra de zambet pe fata lui Michael si se uita bland la mine , facand contact vizual cu el imediat ce isi strecoara o mana in jurul taliei mele.

-Surse sigure spun ca v-ati petrecut noaptea impreuna la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Seattle. Ce puteti spune in legatura cu acest lucru? Oftez indelung plescaind discret. Niciodata nu mi-au placut camerele sau ziarele , mai mult lucrurile publice dar am nevoita sa le suport cand mergeam rar la un eveniment important , de dragul parintilor mei si a reputatiei lor. 

-Ce putem spune despre hotel? Exceptional. La fel si cei care se ocupa de ei. Acum scuza-ne, trebuie sa mergem acasa. Replica Michael grabit si o lasa pe jurnalista fara cuvinte. Chicotesc usor si ma las trasa la masina ignorand intrebarile din spatele meu. Michael imi deschide portiera si intru ducandu-ma in fundul banchetei si incep sa rad puternic odata ce masina porneste.

-Of Doamne, numai asta imi trebuie. Tot prostul sa afle de noi doi. Ma opresc la tonul suparat al iubitului meu si ma incrunt intristandu-ma.
-Iti e rusine cu mine? De aia nu ai vrut ca lumea sa stie? Il chestionez si el isi scoate capul din palme negand imediat cu o expresie exasperata pe fata.
-Nu prostuțo. Credeam ca stii ca vor exagera cu totul si nu o sa mai putem avea putina intimitate in public că ei o sa fie tot timpul pe capul nostru. Asta e singurul lucru ce ma deranjeaza. Michael se uita la mine obosit de toata agitatia si mintea mea coace numai prostii din cauza dispozitiei bune, durerea de burta nemaiexistand.

-O sa le spun ca tu esti ala virgin. Imi pun picioarele deoparte si de alta a lui, lasandu-ma cu fundul pe genunchii sai. Aud cum Elliot rade înfundat de dupa paravan si imi vine sa ii urmez exemplul.
-Nu o sa functioneze. M-am futut cu jurnalista,prezentatoarea si redactorul sef al ziarului. Imi rod obrazul lovindu-l in umar ofticata.
-Magarule. Cum o chema pe jurnalista? Intreb si el isi tranteste usor pieptul de sanii mei.
-Sa mor daca stiu. Raspunde si rade in hohote impreuna cu Elliot. Ma fac mica in bratele sale si ma gandesc ce ar putea fi mai liniștitor decat bratele lui Michael in jurul meu!?

Ajunsi la apartamentul lui Michael , ne dam cu prudenta jos din masina si intram in hotel rapid sa nu intalnim alte specii de paparazzi de la alte posturi tv sau ziare. Sunt impinsa in apartament si rasuflu usurata aproape luand-o la fuga spre dormitor.

-Iti iau o camasa. Tip dar nu era nevoie ca atunci intra si Michael in camera.
-Ia ce vrei. Se tranteste pe pat cu mainile intinse oftand. Are o incruntatura proeminenta pe frunte si imi tugui buzele luand camasa alba in mainile mele si intrand in baie. Imi dau hainele jos rosind la un moment dat si iau camasa pe mine iesind din baie. In aceeasi pozitie sta Michael pe pat aproape adormit , auzind deja cum incepe sa sforaie usor. Ma apropii de el si ii scot papucii din picioare, prinzand dupa aia bata tricoului, dandu-l jos cu greu. Cu atentie ii desfac cureaua blugilor si ii dau jos lasandu-l intr-o pereche de boxeri Kalvin Clein negri. Ma sui in varful patului si intamplarea devine hilara. Il prind de umeri si il trag pe perne abia dupa cinci minute deoarece este mult prea greu pentru puterea mea de furnica.

-Noapte buna iubitule. Te iubesc. Profit de faptul ca doarme si imi exprim sentimentele pentru el. Il sarut usor pe buze si ma strecor afara din camera. Gura mi s-a uscat asa ca pentru prima oara in viata mea am pofta de alcool. Desfac o sticla de vin rosu deja desfacuta aparent si imi torn intr-un pahar pe jumatate. Ma duc la privelistea de la imensul geam si las paharul pe masa pe care ma pun si eu cu fundul prinzandu-mi parul intr-un coc strans in varful capului. Sorb o gura din pahar lingandu-ma apoi pe buze bucurandu-ma de privelistea pe fata mea. 

Ma gandesc cu drag la barbatul ce doarme in camera alaturata si cum ingerasul meu mi l-a scos in cale. Sau mai bine zis demonul. Pe servanta din lateralul geamului se afla cateva poze. El cu o fata blonda si un baietel blond, probabil sora lui, au exact aceeasi ochi aurii. Toti trei. A doua poza este cu patru membrii. El, Erica si parintii lui. A treia este el...adolescent. Ochii lui sunt goi, zambetul ii este stramb si freza este una ciufulita. Poarta un tricou negru, ce ii contureaza muchii proeminenti de pe atunci. Mai sorb o gura din pahar si zambesc cald. Si atunci era un adevarat jucator. Totul a avansat rapid intre noi si nu credeam ca voi simti atata dragoste pentru cineva care a venit in viata mea cand credeam ca voi ramene singura cu treizeci de pisici siameze.

Nu regret nimic. Nu as putea regreta. Sunt implinita, ma simt împlinită. Dar oare el ce simte pentru mine? Macar o fărâmă din el ma iubeste? Sau asteapta sa se culce cu mine si sa plece?

NU! Nu are cum sa fie asa. A avut o grămadă de sanse si ma doare faptul ca sunt asa proasta incat sa ma indoiesc de acest lucru. Însemn ceva pentru el, simt asta de fiecare data cand ma atinge, cand ma priveste, chiar si cand tipa la mine certandu-ma. Si daca ma insel...sper ca Dumnezeu sa pazeasca deasupra mea.

Constat ca mă iubești!Where stories live. Discover now