Capitolul 31

1.5K 70 7
                                    

Michael :

Zilele treceau cu ușurință în compania iubitei mele și a familiei ei, iar Italia este mai minunată ca oricând acum, însă, a sosit momentul în care trebuie să plecăm deoarece fiecare mai are câte ceva de muncă, inclusiv eu.

—Ai împachetat totul iubitule ?

Ochii albaștrii care m-au cucerit cu ușurință acum stau și mă privesc somnoroși. După acea veste tristă, totul a fost parcă altcumva cu ea. Este tristă iar eu nu o pot scoate decât seara din această stare. Iar pe cât mi-aș dorii să fac dragoste cu ea non-stop, mă tem că aș rupe-o la un moment dat.

—Da iubire. Putem merge.

Aseară am fost și ne-am luat "La revedere" de la familia ei, iar în exact jumătate de oră suntem așteptați la avion.

—Ce facem cu mașina?

Întreabă Delilah și se pune pe locul din dreapta.

—Elias o să vină să o conducă de la rampa de lansare.

Mă întind după un sărut și pornesc mașina cu un vuiet puternic și sonor. Cheile le-am lăsat sub preș, unde am zis proprietarului că le las și m-am asigurat că am strâns tot ce trebuie din cabană.

—M-am legat total de familia ta.

Ii aduc aminte iar ea surâde încet. Clatină din cap de două ori.

—Greșeala ta.

Imi dau ochii peste si ea zâmbește in coltul gurii. Se așează mai bine pe scaun si isi înclină capul pe geam, iar drumul din fata mea nu îmi mai captează atenția cum ar trebuii.

—Te iubesc, știi da ? Si nu as suporta sa te pierd Michael.

Cuvintele ei mă lasă în aer și mă încrunt deoarece nu pot realiza ceea ce se întâmplă. Oare la ce se te gândești Delilah ?

—Știu iubito, nu o să mă pierzi.

Pe lângă faptul că m-am legat sufletește de ea, m-am infiltrat inconștient într-o familie de mafioți sub acoperire și capul meu e prea frumos să îmi stea lângă tălpi.

Ne facem comozi în avion și ea se pune in bratele mele căutând pe telefon galeria. Poze cu ea si bunicul ei mi se dezvăluie iar aceasta zâmbește, fapt ceea ce mă face să cred ca nu are facultățile mintale.

—Ai dreptate. Toti aveti dreptate. Bunicul este într-un loc mai bun acum iar eu trebuie să mă gândesc că am un viitor in față. Am o relație superbă, doi părinți minunați și un nepot pe drum. Viața e prea scurtă așa.

O sărut cu toată pasiunea de care dispun. O strâng în brațele mele sa ii arat ca ăsta e adevarul și că în brațele mele se poate simți mereu acasă. Dacă eram într-un avion public, maine apăream la știri mai mult decât sigur.

—Nu aici.

Murmură ea însă eu deja incep sa ii desfac cămașa de in ce o îmbracă.

—Vrei asta la fel de mult ca mine.

Cu mâinile dibace îi dau jos și sutienul, iar ea încearcă să se smucească pe când eu o smucesc în partea opusă ei, adică spre mine.

—Dacă vine copilotul sau stewardesa?

Întreabă ea roșie în obraji si eu oftez. O i-au pe sus nepăsându-mi de sânii ei goi și intru in mica cabină de dormit din avion. Imediat o trântesc pe pat și încep să o domin cu toată ființa mea.

O sărut cu patos si ne dezbrac pe amândoi arzând de nerăbdare să o simt strânsă in jurul meu și să o aud cum geme.

—Michael.

Șoptește ea și eu ridic buzele de pe pântecul ei sărutând-o.

—Da iubito ? Spune.

În obraji este roșie și privirea ei este oriunde numai la mine nu. Imi pun mâinile pe șoldurile sale și încep să le masez pentru a-i arăta că sunt calm și aștept.

—Delilah, micuțo, îmi poți spune absolut orice. Eu nu pot ghici.

Își ridică ușor capul și țuguie buzele iar eu imi dau seama ca are nevoie de un nou sărut pe care i-l acord imediat.

—Pot să te rog să fii măi blând? Mă doare puțin acolo Michael.

Vorbește repede si încet, iar eu cu greu imi dau seama de ce a zis. Ochii ii sunt umezi de rusine si pot paria ca mai are puțin și nici nu mai respiră.

—Normal. Mereu trebuie să îmi zici asemenea lucruri, fără să îți fie rușine.  Delilah, iubito, respira încet și liniștește-te.

Ii ridic privirea la mine si o oblig sa faca contact vizual.

—Mulțumesc Michael...

Ii sărut fruntea, ușor buzele, întreg corpul și cat de tandru pot incep să îi dezmierd feminitatea. Las săruturi ușoare din interiorul coapselor până ajung pe clitorisul pe care îl alint încet cu limba. Gustul ei este peste tot prezent iar gemetele ei răsună probabil în tot avionul.

Delilah nu are o gură mare numai în general, și în pat are tendinta de a fii foarte gălăgioasă dar nu aș schimba-o pentru nimic in lume deoarece zgomotele ei, fie un țipăt sau o șoaptă mă face doar mai excitat.

—Michael, iubitule, hai odată.

Mâinile sale strâng bara patului si corpul ei se răsucește pe cearceaf.

—Stai sa gasesc prezervativul.

—Nu vreau cu prezervativ.

Imediat imi da și raspuns iar eu mă mir pentru inceput dar ajung sa ranjesc in fata ei. Ma pun peste ea si privirea ei oceanică imi relaxează fiecare mușchi din corp. Intru lent în interiorul ei, scoțând nebunește un "shh" pe gură, o data sau de doua ori de frica sa nu o sparg.

—E bine?

Odată ce incep sa măresc viteza o intreb dar răspunsul ii sta pe față. Fața ii este usor transpirata, cu o tenta de roșu iar buzele ei mușcate până la refuz scot numai sunete orgasmice in urechea mea.

Delilah :

—De cand timp te doare ?

La câteva zeci de minute după partida noastră Michael deschide subiectul de care m-am ferit iar eu nu stiu pe unde ar trebuii sa scot cămașă.

—De cam două zile. Dar nu mă doare așa tare.

Oftez eu iar el mă sărută.

—Te doare deoarece ai fost solicitată prea mult zilele acestea. Nu esti dezvirginata de mult si am facut prea multă dragoste. Înțelegi tu micuțo?

Felul în care îmi explică imi da un sentiment de euforie. De împlinire. De dragoste. Il iubesc asa de mult.

Constat ca mă iubești!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum