Capitolul 11

3.6K 170 18
                                    

Michael :
Citesc ultimul mesaj de mai multe ori si injur puternic aruncand telefonul pe masa unde sunt toate documetele de afaceri. Cele unsprezece persoane se uita surprinsi la mine iar eu ma incrunt la ei.
-Continuați. Mormăi si ei ma asculta ezitand. Elena iei notițe si mi le trimiti prin e-mail, ferească cerul sa lipeasca ceva. Ii spun autoritar asistentei mele si ea aproba imediat. Ies din sala de ședințe dupa ce imi recuperez telefonul si il chem pe Elliot sa vina sa ma ia. Pustoaica aia se joaca cu focul grav, mai intai ma excita, apoi ma trimite într-o sedinta, apoi ma scoate din ea excitat din nou tot din cauza ei. Intru in masina iar Elliot inchide portiera, asezandu-se in fata la volan.

"De la: Michael O'Pry
Subiect: Tu
Mesaj: Hahaha, glumă proastă. Ai ajuns acasă udato?
Catre: Delilah Carren"

Imi raspunde aproape imediat ce ma face sa scot un mic chicot. Bun, sigur e nervoasa.

"De la: Delilah Carren
Subiect: Tu
Mesaj: Bădăranule, eu cum ar trebui sa iti spun? Mai esti erect sau te-a rezolvat Elena?
Catre: Michael O'Pry"

Dap, sigur e nervoasa si rusinata. Nu m-as uita la Elena nici in cele mai frumoase vise ale ei. Stiu foarte bine ca in birou si-a marcat teritoriul. Mi-a placut initiativa de a concedia celalte angajate, felul in care m-a trimis la sedinta si acel striga posesiv de pe hol. Am acasa o pustoaica satena, cu ochi albastri, corp de zeiță si minte de drac. Eu, care ma uitam doar dupa femei măture, procuroare, avocate, doctorițe, parlamentari, acum ma uit dupa o fata rebelă de optesprezece ani ce este mult prea periculoasă pentru psihicul meu si asa defect. Ajung in fata casei ei si il salut pe Elliot coborand din masina. Sta la balcon, uitandu-se furioasă dar si amuzata la mine.
-Usa este încuiată. Daca o descui se va activa o alarma si parintii impreuna cu fratele meu vor fi jos inarmati pana in dinti si trăgând in cine poate. Sa vad daca ajungi la prințesa din turn. Vorbele sale ma fac sa rânjesc insistent. Nu degeaba am intrebat-o de scara de trandafiri. Imediat ce intra in camera lăsând usa de la balcon deschisa, încep sa ma catar pe scara din trandafiri.

Orice m-ar vedea ar spune ca m-am tampit. In costum Armani, dat cu Guggi, purtând Rolex la mână, ma catar ca o maimuță pana la balconul unei obraznicaturi. Sar rapid micul zid al balconului si răsuflu usurat cand ajung întreg sus. Intru si inchid usa de la balcon cu cheia, pasind in camera deja cunoscută. Usa de la baie se deschide si imaginea din fata mea este ilegal de sexi. Delilah sta in fata mea, sprijinita de tocul usii, într-un halat de mătase subtire, negru cu modele circulare rosii. Lungimea ii este maxim pana la jumatea coapselor, una deja fiind dezvelita si incepe de la decolteul generos,abia este sustinut de un cordon subtire tot tacamult. Pot sa vad lenjeria rosie cu dantela de sub halat si mai tare decat atât nu am fost in viata mea. Expresia ei rusinata si inocenta ma face sa o privesc si mai înflăcărat. Oricine si-ar dori-o si il inteleg, pana si eu o doresc. Ah, stai, e a mea.
-Esti superbă. Spun vrăjit si ea se avânta rusinata in bratele cu care o strang strans la pieptul meu.
-Mulțumesc. Am încercat. Sopteste ea la urechea mea. O mangai pe spate, peste materialul fin al halatului pe care imi doresc sa il dau jos sa pot vedea tot.
-Pot? Intreb eu cu mainile pe cordon.
Delilah :
Imediat ce mainile sale au început sa se plimbe apasat pe spatele meu, increderea mi-a revenit iar zeita mea intima face furori, cazand brusc din turn si aterizand in bratele cavalerului.
-Pot? Tonul sau grijuliu ma înfierbântă si mai tare. Ma apropii de urechea si chicotesc usor si senzual.
-Sunt a ta Michael. Soaptele mele ii fac erecția si mai aspră, aproape deschizand nasturele de la pantaloni.
-Ai dreptate. Esti a mea. Spune el pe un ton posesiv si ne intinde pe amandoi pe pat, cu el deasupra mea. Ochii sai se întuneca din nou, si mai tare cu o sclipire stranie din ce in ce mai proeminenta. Imi da jos halatul examinand lenjeria mea rosie acoperită cu dantelă.
-Elena arata așa? Spun eu cu un pic de aroganta in ton. Michael aproape bufneste in râs si se apropie de buzele mele.
-Nu. Și crede-mă, am vazut-o in toate ipostazele. Spune el cu toata aroganta din lume si eu pufnesc
-Tu chiar ti-ai tras-o numai cu curve. Spun acid si el isi da ochii peste cap. Nu m-am imbracat asa sa mi-o traga el, ci pur si simplu sa ii arat ce va pierde daca pleaca de langa mine, asta si dragostea mea in creștere, anonima, pentru el.

-Esti o mică pustoaică. Esti cu opt ani mai mica decat mine, esti neexperimentata si pură ca zapada. Cuvintele sale ma rănesc exact ca lama unui cuțit. –Ai o guriță mare, un tupeu extraordinar, un corp senzational, o minte diabolică, o sensibilitate iesita din comun si o inocenta înnăscuta. Esti posesiva, inteligenta, frumoasa, ai o familie explozivă. Nu te lasi usor. Esti o adevărată provocare. Esti fetița mea mica si inocenta Delilah, nimeni si nimic nu te-ar putea inlocui si nu te poti compora cu nimeni. Intradevar asta a fost o surpriza minunata, dar nu ai nevoie de asta ca sa ma tii langa tine, nu ai nevoie de nimic sa ma tii langa tine copil prostuț, nu o sa te părăsesc nici daca vrei. Spune Michael si eu ma uit la el socata. Imi saruta fruntea apasat si ma acoperă cu al său corp, eu strangandu-l puternic.

Imi inchid ochii si incep sa plâng liniștitor de fericire. El tine la mine cu adevărat, are sentimente pentru mine.
-Conciedez pe cine vrei tu Delilah. Tot ce am eu este si al tau, inclusiv eu. Adauga si eu ma inrosesc chicotind.
-Mulțumesc mult. Idem. Spun cu nasul in parul sau. Nici nu stiu cat timp a trecut sincera sa fiu, de cand stam in pozitia asta dar nici nu ma intereseaza.–Haide sa coboram jos. Im este foame. Continui eu si el isi ridica capul somnoros.
-Dar parintii tai...banguie el si eu chicotesc
-Crezi ca nu te-au văzut urcandu-te pe trandafirii mamei si sărind balconul meu? Intreab eu razand si el incepe sa rada odată cu mine. Ii ador rasul.
-Ok, haide. Spune el. Umflatura din pantaloni s-a mai retras, iar acum pot sa zic ca arata normal. Mai intai ia ceva pe tine. Nu cred ca vrei ca parintii tai sa te vada asa in compania mea. Adauga si eu imi iau o pereche de pantaloni scurti impreuna cu un tricou, ambele de culoare neagra. Coboram jos de mana si mare ne e mirarea cand mama apare îmbrăcată elegant in fata noastra.
-Tu nu te mai sui pe trandafirii mei,tu trebuia sa fii îmbrăcată elegant. Spune mama mustrator pentru amandoi.
-De ce? Intreb confuza, tata apare si el langa noi si da mana cu Michael, eu zambind scurt. Se aude soneria iar mama aproape radiaza de fericire.
-Nu mai conteaza acum. Voi doi asezati-va langa Luke. Nu ma misc de pe loc si ma uit la cine intra pe usa.
-Mama, tata? Socul din glasul lui Michael ma fac sa vreau sa intru in pamant de rusine. Ii strang mana mai tare in fata mulțimii de oameni surprinsi.

CAPITOLUL ESTE DEDICAT LUI DariaXYZ
La multi multi ani scumpo. 😍😍💗
Astept păreri, sper ca va placut capitolul. Ce crede-ți ca se va intampla in continuare? 😘💗

Constat ca mă iubești!Where stories live. Discover now