Capitolul 4

4.7K 216 10
                                    

Delilah :
Odata cu lasarea serii am plecat la club si la ora 23 am fost acasa. A trebuit sa ii duc pe toti la mine acasa deoarece s-au facut criță, nici nu zic ca pe Jason si Luke, i-am desprins din partenerele care aproape plângeau la cat de brutali erau cei doi, i-am scos din ele cu ochii închiși deoarece nu am nevoie sa le vad părțile intime si cu greu i-am carat la masina unde Mike cu Calum aproape si-o trageau. Asa fac de fiecare data cand sunt beti, se ling unul peste altul si isi spun ca se iubesc. Nimic ciudat. Acum toti cei patru sunt in boxeri pe covorul din living, au noroc ca mama si tata dormeau.

Cana mea alba plina ochi cu ciocolata caldă ma ajuta sa fiu si mai atenta la filmul ce ruleaza pe ecranul plasmei cuplate la laptop din camera mea. Un zgomot puternic de afara ma face sa tresar si aproape rastorn lichidul inchis la culoare pe cearceafuri. Las cana pe noptiera sa fiu sigura ca nu fac accidente si incerc sa fiu atenta la film. Se mai aude acel zgomot odata, si inca o data, si inca o data pana ce o piatra trece prin usa balconului ajungând in partea cealalta a camerei. Tip puternic si ies afara, uitandu-ma peste balcon la cretinul ce mi-a spart geamul. Balconul meu, a parintilor mei si a fratelui meu sunt la trei metri unul de altul si prin ușile de sticla a balcoanelor tot se aud asa ca ies si parintii mei afara. Tata are un pistol in mana iar mama se uita panica la mine.
-Am venit sa iti cant serenade, nu asta ai vrut? Cand aud vocea lui Michael măresc ochii uitandu-ma la barbatul deloc speriat de furia tatălui meu ca l-a trezit din somn si ca a venit la mine. De dupa gat are o chitara acustica neagra si lucioasă si ma intreb daca stie sa cânte la ea si ce o sa cânte.
-Pleaca idiotule. Tip cu tragere de inima insa el neaga cu vehementă.
-Ai spus ca daca vin in miezul noptii si iti cand serenade o sa iesi la intalnire cu mine. Spune cu o urma de furie in glas.
-Ce dragut dragule. Aud vocea mamei si imi vine sar de la balcon si sa termin toata șarada asta. Tata bombane ceva ce o face pe mama sa se încrunte.

Michael isi drege glasul si melodia de la Ed Sheran - Perfect incepe sa rasune in toata curtea mea. Ma uit la el muta de uimire si vrajita de vocea mladioasa pe care o are. El chiar stie sa cânte. Zambesc inconstient si ma uit la el, sprijinita într-un cot. Fratele meu sta impreuna cu baietii in fata usii de la intrare uitandu-se amețit si somnoros la Michael. Ochii sai aurii sunt fixați pe mine iar ochii mei albastri se uita fix la el parca vrand sa ii transmit telepatic sentimentele mele. Il cunosc de nici patruzeci si opt de ore iar el m-a salvat, imi canta serenade, m-a purtat patru străzi in brațe si ne-am sărutat.
-Vin sa te iau in exact treisprezece ore domnișoară Delilah. Spune el răstit si eu ma trezesc din atmosfera de film cliseic dar romantic.
-O iei pe naiba. Tipa absolut toti ceilalți inafara de mama care e vrajita la fel ca mine, si el ridica o sprânceană. Aprob cat sa ma vada doar el si imi face cu ochiul inainte sa se suie pe motocicletă si sa demareze in trombă cu chitara in spate lăsând doar fum in noapte. Ma uit dupa el pana nu il mai zăresc si am întorc spre parintii mei, tata se uita dojenitor la mine iar mama chicoteste ca o școlăriță. Bărbații de jos se uita urat la mine si imi dau seama de ce. I-a sculat pe toti iar eu sunt vinovata.
-Noapte buna. Spun înaintea tuturor si ma închid in camera mea. Am noroc ca este izolată fonic, astfel numai aud injuraturile si tipetele lor, dar defapt le aud foarte bine prin usa spartă. O sa il pun sa o plătească.
Michael :
Rad absent si ma uit la tavanul camerei mele cu o erecție de milioane. Daca ea e frigida si eu sunt fătălău, e simplu. Pana la urma urmei atata timp cat am scapat viu si cu o viitoare întâlnire sunt multumit. Zambetul imi cade si inghit in sec. Unde pizda mă-sii ar trebui sa o duc? Nu am avut o intalnire din clasa a 7-a, si a trecut un deceniu de atunci. Acasa la mine nu o sa accepte nici in ruptul capului, la curse? Maine e duminica, as putea aranja o cursa insa nu...nu o pot duce acolo. Imi maresc ochii si imi scutur capul ridicandu-ma in fund. Ce naiba? E o fata, de ce ma interesează asa mult?Probabil pentru ca se lasa greu, e o provocare iar mie imi plac provocările la nebunie, mai ales daca provocarea are doi ochi mari albastri, un par vâlvoi de culoarea ciocolatei, gust de cacao si portocale si o familie "minunata". Nu as prea vrea sa dau ochii cu parintii ei sau cu fratele ei prea curand, mai bine zis niciodata, dupa seara asta mai ales. I-am trezit pe toti din somn iar micuta lor Delilah o sa fuga sa se intalneasca cu mine in nici mai mult nici mai putin de unsprezece ore începând de acum.

Noaptea a trecut greu, intorcandu-ma pe o parte si pe alta, excitat continuu, doar cu ea in mintea mea. M-am gândit la buzele alea moi si pline, la corpul micut ce se potrivește perfect cu mainile mele mari, la fundul moale si pufos, la dansul provocator pe care mi l-a oferit si la încercarea ei reușită de a ma face gelos.  Mai am o ora si treizeci de minute pana la presupusa intalnire si imbracat in obisnuitele haine negre m-am pornit spre ea, făcând exact o ora pana la ea de la mine. Telefonul imi suna exact atunci cand ma pun la volan, de data asta obtand pentru un bolid negru, si răspund rapid. 
-Michael O'Pry. Spun scurt si pornesc motorul.
-Hai nu ma înnebuni, credeam ca e bunica din groapa. Vocea sarcastica a scorpiei ma face sa suspin amuzat si nici nu vreau sa stiu de unde imi are numarul.
-Credeai prost. O înstiintez si pot sa imi imaginez cu isi da ochii peste cap iritata.
-Fratele meu e acasa impreuna cu gașca lui, deci e de rau. Spune ea si eu zambesc in coltul gurii. Chiar conteaza pentru ea întâlnirea asta desi nu vrea sa recunoască.
-Îmbrăcate si asteapta pe balcon iubito. Ajung in cincizeci de minute la tine. Spun si inchid apelul inainte sa ma bage de unde am venit pentru denumirea spontană din partea mea. Tot drumul m-am gândit la locul unde sa o duc si atunci cand ajung in fata casei ei ma uit atent dupa fratele ei sau dupa prietenii lui si răsuflu usurat cand nu ii vad, in schimb o vad pe ea, într-o pereche de blugi skinny negri, parul prins într-un coc, si un tricou pe un umăr alb, observandu-se o parte din sutienul negru ce ii ajunge mai sus de buric. Chiar nu si-ar lua o rochie pe ea, mi-as dori sa ii vad picioarele alea lungi si subtiri nu doar in blugi. Ies din masina si privirea ei se fixează pe a mea pana ajung sub balcon.

-Ma prinzi? Intreaba cu frică si eu aprob.
-Întotdeauna. Adaug zambind. Trupul ei micut aluneca de la balcon direct in bratele mele. Aproape mi-ai rupt bratele grasanco. Spun eu aparent suparat si ea se inroșeste. Nu stiu sigur daca nervi sau de rusine, probabil putin din amândouă.
-Nu sunt grasa. Bombane ea, mergând amândoi grabiti spre masina. Imi place sa o tachinez desi mint, este usoara ca un fulg. Abia am simtit-o. Ne punem rapid pe locurile noastre, eu la volan si ea in dreapta mea.
-Frumoasa masina. Spune atenta la vehicul si eu ii arunc o privire scurta.
-Multumesc. Spun
-De ce ai vrut sa mergem la intalnire? Adica poti sa ai orice fata. Spune Delilah dupa o scurta tăcere.
-Orice fata e o curva care umbla dupa bani si sculă, deschizandu-si picioarele la greu pentru orice. Spun eu si ea se uita rănită la mine, eu surazand. Dar tu nu esti orice fata. O asigur si pot sa zăresc urma unui zambet pe fața acriturii.
-Unde mergem?
-Te duc in Germania la produs. Spun cat de serios pot
-Are nevoie mă-ta de companie? Intreaba ea aparent serioasa si chicotim amandoi.
-Mergem într-un loc frumos. Stai calma.
-Germania nu e asa frumoasa. Spune ea hotărâta
-Cand esti peste da. Spun intrând in joc
-Tu de unde știi? Toata viata ai fost curvă. Imi dau ochii peste cap lasat fara cuvinte si dau drumul aerului condiționat fiindu-mi cald. Câți ani ai? Ma întreabă si eu ma gandesc asupra raspunsului meu. Are optesprezece ani, stiu asta din buletinului ei, avem o diferență de ani considerabilă intre noi.
-Douazeci si sase. Murmur si ea mărește ochii bombanind ceva.
-Mai mult de sapte nu iti dadeam. Spune ea cu o falsa surprindere si eu imi clatin capul in semn de disperare.
-Cand aveam eu șapte tu erai pe țeavă. Io intorc si ea isi da ochii peste cap. Opresc masina si ma uit in jur multumit ca nu e nimeni. Am ajuns. Germania. Spun triumfător

Constat ca mă iubești!Where stories live. Discover now