Capitolul 26

2K 113 7
                                    

Delilah :

-Imi e somn, lasa-ma sa dorm.

Gem eu atunci cand sunt zgaltaita de cineva. Sau asa cred. O greutate maricica este peste mine. Imi deschid ochii cu un efort de neimaginat si o vad pe mama peste mine, langa mine fiind sora mamei. Ce dracu s-a intamplat aseara?

-Betivelor.

Tata intra in camera uitandu-se incruntat la toate trei, iar langa el apare Ava impreuna cu Luke si Michael. Cacat.

-Ati baut ca niste nebune din prima si ati adormit una peste alta.

Spune Luke strangandu-si iubita in brate. Tata o ridica pe mama de pe mine si Stefan pe matusa Sarah de langa mine. Michael doar ma priveste urat, dar tot vine si ma ia in brate.

-Simt cum se invarte camera cu mine.

Spun in timp ce el urca scarile cu mine in brate si eu ma incrunt cand vad ca este abia ora cinci dimineata.

-De ce ne-ati trezit asa dimineata?

Intreb vlaguita cand sunt asezata pe pat.

-Noi v-am lasat pe voi bete in casa sa dormiti si am terminat de petrecut ca niste oameni normali.

-Esti suparat pe mine?

Intreb molfaind o guma din pachetul gasit pe noptiera, mi se facuse pofta cand l-am vazut pe el facand acelasi lucru. Mai ales ca este doar intr-o pereche de pantaloni scurti si un maieu larg, eu fiind inca in rochie.

-Nu. Nu sunt. Doar ca asi fi vrut sa nu te imbeti ca rata, mai ales ca ai vomitat exact pe rochia de la mine, imediat ce te-ai schimbat.

Oh da, am dansat cu Michael si dupa aceea mi-a dat rochia de la el. O rochie de un rosu aprins, cu un decolteu in forma de inima si cu o palma mai sus de genunchi. Obrajii mi se coloreaza rapid si imi pun plapuma in cap, nevrand sa mai ies vreodata de acolo. M-am facut de rusine de una singura.

-Iesi de acolo iubito. Mi s-au intamplat chestii mai rele,serios. Pe langa asta, te mai poti ineca si cu guma aia afurisita.

Imi vorbeste ca unui copil mic, fapt ce ma deranjeaza. Strang mai tare patura dar cu o singura brusca miscare sunt descoperita. Rahat.

-Da-mi incoa guma aia.

Scutur din cap energica si imi inclestez maxilarul. A inceput sa-mi placa sa-l enervez.

—Vrei sa ti.o bag ca sa o scoti?

Imediat scuip guma cand ii aud amenintarea deloc discreta. Începe sa chicoteasca și îmi da o palma ușoară peste fund, lăsându-se peste mine.

—Simt ca îmi ascunzi ceva legat de familia ta.

Spune Michael serios și eu ma incrunt neștiind despre ce e vorba. Oh, Sicilia, mafia.

—Pai bunicul meu a fost născut aici, și a crescut in Mafia Siciliana. Mama și Mătușa mea, la fel. Stefan a fost mâna dreapta a bunicului și a furat-o pe mătușa mea. Iar tatăl meu a fost prins ca spion al Mafiei rivale dar mama l-a salvat. Apoi am apărut eu. De aia vezi atâta protecție, și pistoale, și secrete. Totul este secret pentru cei de afara. Îmi pare rău, te-am băgat in asta și pe tine însă eu acum realizez.

Vinovăția pune stăpânire pe mine și înghit in sec. Dacă ma părăsește nu îl pot condamna. Dar trebuia sa ii spun. Acesta se uita la mine prea puțin surprins și își freamătă buzele de ale mele intr-un sărut dulce.

—Nu te voi părăsi niciodată. Indiferent de familia ta sau nu.

Ochii lui se uita atenți la mine și mâinile sale stau pe soldurile mele,strângând ușor, fiind relaxat. Atunci când îmi oferă unul din zâmbetele sale inocente ma relaxez instant și ii zâmbesc și eu.

Constat ca mă iubești!Kde žijí příběhy. Začni objevovat