Capitolul 2

5.1K 260 41
                                    

Michael :
Motorul meu vuia pe strazile late si numai bune ale orasului. Imediat ce cursa s-a terminat, eu iesind învingător ca deobicei, am simțit nevoia de adrenalina si am inceput sa dau ocoluri orasului. Ma opresc sa imi verific mesajele primite de la sora mea si aud un tipat ascutit din apropiere, tresarind pe moment. Ma dau jos de pe motor si imi bag mobilul in buzunar mergând inspre sursa zgomotului.

Pe o alee intuncata un corp firav se zbate in mainile unui barbat. Normal as spune ca e treaba lui, prada e prada, barbatul si nevoile lui dar ceva ma împinge sa o fac. Câcaturi! Daca o fac sau nu mie tot indiferent o sa imi fie. Ma indrept spre cei doi cu pasi apasati si cand vad fata plansa si panicata a pustoaicei ceva se aprinde in mine. Pumnul meu drept face contact cu fata tipului si deja isi scuipa dintii pe jos. Rânjesc însetat de sange si il iau de guler, izbindu-l de zidul opus fetei.
-Vrei sa iti bagi ceva? Lasa fatalaule, ai sa iti bagi dinți in gura. Pumnii mei fac contact de nenumărate ori cu corpul lui insa atunci cand ma uit in spate si o observ pe fata lesinata acesta reușește sa fuga, eu injurand colorat. Ma apropii de tipă dandu-i parul la o parte. Pielea ii este alba ca varul, doar obrajii findu-i rosii din cauza plansului. Telefonul ei suna într-o veselie si eu il calc in picioare de nervi, numai suportam soneria aia. O caut in buzunare si gasesc slavă cerului buletinul, nu locuiește departe.

Deci poate merge foarte bine si pe jos cand se trezeste. Ii arunc actul de identitate langa ea si înaintez, mergând de unde am plecat. Nu apuc sa fac bine coltul ca o gașcă de aurolaci trec pe langa mine, țintă spre satena. Oftez profund, si alerg spre tipa, culegand-o de pe jos odată cu buletinul.
-Daves, nu ne-o imprumuți o tura? Intreaba unul dintre ei si eu i-as imprumuta un neuron la cat de prost e.
-Sigur, dupa ce am sa o incerc eu. Spun indiferent si trec pe langa ei. Este lesinata, eu am motor, nu as putea conduce. Minunat, trebuie sa o car pe prințesa adormită patru străzi in brațe. Cel putin e pustiu, astfel nu stiu cum i-as explica tuturor ca eu car la o bucata de noapte o pustoaica lesinata in brate si îmbrăcată sumar. E frumoasa sincer sa fiu, as avea ce spune insa nu ma bag in relații, mai ales ca ei bine...pare cam frigida tipa.

Dupa treizeci de minute ajung in fata unei case mari, a unei vile, si intru pe porti ca la mine acasa. Bat la usa cu piciorul si imi raspunde nervos un barbat bine facut, similar cu mine. Privirea lui se mărește si brusc imi smulge fata din mana avand grija si ma trage si pe mine înăuntru. O aseaza pe canapea si incepe sa strige in toata casa.
-Tata, mamă. Strigatele sale răsună peste tot si aud pasi pe scari. Un barbat la fel de bine facut ca celălalt, înaintat in varsta, vine la bustul gol cu o femeie subtire si frumoasa, doar într-un halat in spatele lui.
-Delilah. Deci asta era numele satenei. Cel care mi-a raspuns la usa o mangaie dragastos pe fată desi se vede ca arde de furie. Femeia face acelasi lucru, incercand sa o trezeasca.
-Ce s-a întâmplat? Marâie tatal si eu chiar nu am chef de cearta asa ca ii raspund.
-Un blond a vrut sa o violeze in spatele unui bloc. Eu am facut pe bunul samaritean si dupa ce l-am bătut pe ala, am adus-o acasa. Spun tare si clar insa dupa privirea turbata a barbatului mai degraba taceam. Femeia ajunge langa el si ii strange brațul ingrijorata.
-Ia-l pe Luke si plecați John. Nu vreau sa mai sufle maine. Spune femeia dintr-o răsuflare si eu rămân perplex.
-Oh iubito, nu se va intampla asta. Spune  el si se duce spre lesinata, lasandu-i un sarut apasat pe frunte. Îmbracă un tricou la nimereala iar Luke apare in sufragerie cu un sac pe jumate plin. De masa din sticla se trantesc tot felul de arme si nu din jucărie. Maresc ochii si rânjesc impresionat placut. Asta da familie unita. Aud un murmur vag si ma incrunt confuz, fiind total pe dinafară oricum.

Delilah :
-Nu, lasa-ma. Tip si ma ridic in fund pe suprafata moale. Ma uit in jurul meu si incep sa plang de usurare cand imi dau seama ca sunt acasa. Luke este primul care vine si ma ia strans in brate, linistindu-mă cu ușurință. Vad armele pe masa si imi dau seama ca vor sa mearga sa il omoare, eu începând sa plang si din aceasta cauza. O merita, chiar o merita.
-O sa il omor pe vierme surioara. Eu si tata o sa ne ocupam de el. Spune Luke grijuliu si eu nu spun nimic. O pereche de ochi ma scanează din tocul usii si eu ma uit inspre cel cu pricina. Un barbat inalt, frumos, lucrat, saten cu ochi aurii se uita curios si indiferent in acelasi timp la mine. Bănuiesc ca acest simbol al sexului frumos este salvatorul meu. Ma prind de umărul fratelui meu si ma ridic de pe canapea. Stiu foarte bine ca in atata agitație, familia mea nu i-a spus nimic si eu ii sunt datoare acestui barbat. Ajung in fata lui si ii pun mana pe obraz într-un gest de moment, fiind atrasă de privirea lui profunda.
-Mulțumesc mult. Vorbele mele sunt mai mult ca niste șoapte dar el le aude si da din cap. Imi retrag mana si imi intorc spre ceilalti doi bărbați ce isi incarca armele. Ma indrept spre pistolul meu alb, gravat cu numele meu si zambesc trista. Eram la un pas de un lucru ce ma putea marca toata viata. Va rog sa va intoarce-ți repede. Le spun eu si ei ma asigura ca asa vor face incarcand alte pistoale. Casa lui Thomas are câțiva paznici ai daca voi fi nevoiti o sa ii omoare si pe aia.

-Nu pot sa vin si eu? Intreb si pot sa simt mirarea barbatului din spatele meu, dar cei doi se așteptau la asta.
-Nu scumpo, esti si asa rănită, abia poti merge. Destul ca vine mama. Spune Luke si vorbind de lup, mama mea apare inarmata pana in dinți, îmbrăcată toata in negru, de sus. Imi saruta fruntea si impreuna cu cei doi pleaca pe usa. Stiu clar ca moartea lui Thomas nu o sa fie una usoara, si nu am mustrari de constiinta, si-a cautat-o.
-Eu sunt Michael daca nu stii. Tresar si ma rușinez complet uitând ca mai e cineva aici. Dau mana cu el si imi dreg glasul inainte de a vorbi.
-Eu sunt Delilah. Spun la randul meu in timp ce imi trag nasul.
-Familia ta face parte din mafie? Intreaba cu privirea spre masa de sticla unde nu de mult erau cincizeci de arme. Ma asez pe canapea iar el imi urmează exemplul.
-Nu, pur si simplu familia noastra e foarte numeroasa si avem grija unii de ceilalți. Spun incercand sa nu dau prea multe detalii. El pufneste si eu imi dau ochii peste cap, acum se crede Dumnzeu ca m-a salvat. I-am multumit, ce mai vrea de la accidentata mea viata?
-Cum de ai ajuns cu ala peste tine? Intreaba nedumerit si eu oftez inchizand ochii.
-Thomas ma implora de un an sa iesim impreuna, a promis ca daca ies la o singura intalnire cu el, o sa ma lase in pace odata pentru totdeuna. Ai mei nu stiau de asta dar nu mai are rost. Thomas a spus sa ne plimbăm si eu din neatenție am fost trasa pe acea alee, si de acolo ei bine...da. Imi cuprind bratele in palme si imi musc buza in încercarea de a nu plânge din nou, cel putin nu in fata sa.
-Oh, ar trebui sa fi mai atenta. Eu nu o sa fiu de fiecare data acolo. Se umfla el in pene si eu il ghiontesc
-Poate tu o sa fi ala care încearcă. Murmur fara sa vreau si ma înroșesc ca o tomata in fata zambetului sau jucăuș.
-Oh crede-ma dragă, daca vreau sa ti-l trag o fac acum si aici, iar tu o sa mi te oferi. Vorbele lui murdare ma face sa benoclez ochii si sa bufnesc într-un ras sec.
-Nu ma considera una din curvele tale Casanova.
-Oh, stai calma, curvele mele sunt pene pe langa tine. Te-am carat patru străzi in brate de parca erai cu totul handicapata, si pot sa spun cu mana pe inima ca si acum ma dor mainile. Atitudinea sa aroganta si nesimțita iese la iveală, provocand-o si pe a mea sa faca la fel.
-Ma faci grasă? Sunt usoara magarule. Spun ofticata si el pufneste
-Aha, aha. Spune neglijent si nici nu am observat cand s-a apropiat asa de mult de mine, nasul meu atingandu-se de a lui.
-Te spun lui tata. Incerc sa ma apar cu ce pot si el isi lipeste oricum buzele de ale mele, eu despartindu-ma de el si plesnindu-l cu toata puterea.
-O sa ii zic lui taica-tu. Spune el serios si eu ridic o sprânceană.
-Ce?
-Ca mi-ai futut o palma venita din fundul gradinii, frigido. Scuipa el cuvintele si eu tresar.
-Oh taci curva masculina. Contraatac iar acesta nu spune nimic ci doar se ridica si pleacă. Ma ridic si ma duc pana in usa uitandu-ma dupa el.
-Oh, acrituro, vezi ca esti excitata. Spune el si indica pieptul meu eu tipand
-As spune acelasi lucru dar tu nu ai ce excita. Tip in urma lui si intru rapid in casa.

Constat ca mă iubești!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum