Capitolul 25

2.3K 122 7
                                    

Delilah :

"—Haide Deli, poti sa o faci. Strigatul mamei mele imi atrage atentia. Imi deschid ochii si imi dau seama ca doar visez. In fata mea se prezinta o scena frumoasa pentru ai mei si Luke. Primii mei pasi.
  —O sa fiu aici ca sa nu cazi. Imi sopteste Luke la ureche, si am ras desi nu il intelegeam, eram prea mica. Pleaca langa mama si tata. Ma ridic in fund si ma sprijin de canapea, mergand incet si sigur. Luke e primul care ma ia in brate.
   —Te iubesc surioara, tot timpul o sa fiu aici."

Ma ridic din pozitia initiala si ma uit prin camera buversata. A fost doar un vis. Langa mine era Michael. Imi dau capul pe o parte si ma uit la el. Este asa de frumos iar eu nu stiu de ce naiba e impreuna cu mine. Sunt virgina, trebuie sa ma astepte. De frumoasa nu sunt asa frumoasa. Bani are si el cat vezi cu ochii. Stie ca familia mea este trasa din mafioti si totusi nu se sperie. Oare ma iubeste?

Nu ar trebuii sa gandesc asa departe , o sa fiu si mai ranita atunci cand pleaca. Pentru ca odata si odata va pleca iar eu oricum o sa imi perd mintile.

A doua zi dimineata, el este cel care ma trezeste si imi spune sa ma imbrac frumos ca intr-o ora o sa fim la primarie.

—Nu! Oh Dumnezeule! Nu am cu ce sa ma imbrac.

El se uita la mine cu o falsa panica si eu chiar sunt panicata.

—Ia-ti una din rochiile din valiza si aranjez eu pentru diseara.

Aproape uitasem de acele haine. Ma reped spre dulap. Culeg o lenjerie intima alba cu dantela si o rochie bej, pana la coapsa, care se muleaza pe corp. In picioare niste papuci stiletto si am rezolvat.

Il sarut scurt pe Michael si intru in baie. Imi fac nevoile, ma spal pe dinti, un dus foarte scurt dar de ajutor, si imi iau lenjeria pe mine incepand sa ma machiez. Ma dau cu un fard nude la ochi, impreuna cu rimel si un ruj in nuanta cu rochia pe care o imbrac imediat dupa ce ma si pieptan, lasandu-mi parul asa.

Camera este goala, imi culeg o geanta alba cu telefon, portofel si bani si cobor.

Mireasa inca nu e aici, dar matusa si unchiul meu impreuna cu Michael si Luke da. Toti trei barbati poarta cate un costum negru si o camasa neagra impreuna cu o cravata rosie. Matusa mea arata superb si radiaza, intr-o rochie de un rosu cald, deschis. Bineînteles ca mireasa a aratat extravagant, frumos, ca o printesa, iar dupa ce Luke s-a uitat ca prostul la ea jumate de ora am plecat si noi inspre cununia civila.

Nu are rost sa mai spun cum a fost semnarea acelor acte nenorocite. Insa dupa ce au semnat si ultimele persoana actele, adica eu si Michael, o persoana pe care trebuia sa o vad de cand am venit aici si-a facut aparitia.

—Felicitari, te-ai legat definitiv de familia noastră copilo, la fel si tu baiete.

Bunicul se uita la noi si imi musc buza de jos rusinata. Nu l-am vizitat de ceva timp.

—Eu sunt Ava Williams.

Ava merge langa barbatul in varsta dar care arata inca bine, un bunic tanar si nebun, dar foarte protectiv cu familia sa.

—De fapt esti Ava Carren.

O corecteaza el si ea chicoteste apropand.

—Uite-mi si stranepotul. Se pare ca nepotul meu nu isi pierde timpul degeaba.

Bunicul rade si mangaie burta gravidei, Luke lipind-o dragatos de el.

—Eu sunt Mich

—Stiu cine esti. Stiu totul despre tine si trecutul tau de cand ai salvat-o pe nepoata mea. Ai o gramada de beneficii ca faci parte din familia Carren. Ar fii bine sa te comporti bine cu ea Michael.

Bunicul nu il lasa pe Michael sa termine si toti ramanem surprinsi ca ia invadat spatiul personal dar se pare ca iubitul meu nu e suparata. E doar relaxat.

—Asta fac. Este totul pentru mine. As innebuni daca as pierde-o.

Michael se uita fix in ochii mei desi cuvintele sunt adresate pentru bunicul meu. Ma saruta pe frunte in fata tutoror iar eu ma ascund in pieptul sau pentru scurt timp. Incaperea este goala, suntem doar noi aici, o parte din familie...

—Delilah, hai si ia-ma in brate pana nu te iau la bataie.

Ii sar in bratele batranului om si il strang cat de tare pot eu, simtind cum lacrimile imi curg incet pe fata. Mi-a fost dor de el.

Michael :

Toata lumea este in biserica, adica maxim 10 oameni cu tot cu preot si dascal. Asteptam domnisoarele de onoare, Sarah si Delilah, cu bineînțeles mireasa.

—Daca nu mai vine?

Luke fierbe in el si Stephan nu pune decat paie pe foc.

—Au fugit toate trei si ne-au lasat cu ochii in soare.

Aud usa de afara si chicotesc stiind ca intr-o secunda vor fii aici.

—De fapt sunt patru.

Spun eu si toti radem inclusiv preotul care se mira de aparitia fulgeratoare a celor trei femei. Delilah arata superb. Rochia ei neagra cu dantela pana la coapse ii vine superb la fel si pantofii cu platforma de acceasi culoare. Machiajul de seara o fac o adevarata femeie de pus pe coperta ziarelor.

Arata sexy, adorabil, frumos, imposobil de rezistat, si excitant. Toate in acelasi timp. Acest amalgan de sentimente este cauzat de ea. De Delilah. Care e doar a mea.

Sarah si Delilah se pun in spatele miresei cum si noi stam in spatele mirelui. Un inel este la mine si unul la Delilah, noi fiind cei care o sa le dam micile catuse de iubire celor doi.

—Asteptati putin. Intrati.

Bunicul Carren striga si noi inghetam pe loc toti. Intoarcem capul spre usa si ii vad pe parintii lui Delilah. Oh rahat. Ma relaxez odata ce vad calmul si bucuria de pe fetele lor.

Doamna Carren alearga in bratele fiului sau iar Luke o prinde usurat se reactia acesteia.

—Trebuia sa ne ziceti. Sunt asa de suparat pe tine si sora ta dar si bucuros pentru tine si Ava.

Ava este imbratisata la randul ei de viitorii socrii, iar obrajii ei imbujorati, il fac pe Luke sa chicoteasca, sorbind-o din priviri. Oare si eu am privirea asta atunci cand ma uit la Delilah?

—Puteti incepe. Vorbim dupa ceremonie.

Cei doi sunt bucurosi ca se vor casatorii asa cum trebuie. Ma mira venirea celor doi aici dar sigur e mana batranului, posibil mafiot. Ceromonia a fost una frumoasa, iar odata cu sfarsitul ei, Delilah plange in hohote de bucurie si sta lipita de mine uitandu-se la fratele si cumnata sa.

—Sunt asa frumosi impreuna.

Spune ea suspinand si eu o mangai pe brat.

—Esti asa de frumoasa in aceasta rochie. Imi vine sa o rup toata de pe tine Delilah, esti superba iubito.

Se opreste din plans si isi ridica privirea pana la mine.

—Multumesc Michael. Te iubesc.

Cred ca si eu.

—Te ador pentru asta.

Constat ca mă iubești!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum