Capitolul 6

4.5K 210 15
                                    

Michael :
Delilah geme stins, abia sonor atunci cand imi trec din nou degetele peste locul ei intim. Lucrurile au decurs repede, nu sunt vreun nimfoman deci mi-a fost usor sa renunt la curvele alea pentru cineva ca Delilah. E frumoasa, sarcastica, intepata, sensibila, desteapta si acum este doar a mea. Sta infofolita in patura neagra, avand la vedere doar acei ochi albastrii ce se uita rusinați din cand in cand la mine. Am vazut-o îngândurata si cum altcumva sa fiu atent la drum si sa o si relaxez? Am avut o idee si inca o pun in aplicare.
-Vrei sa ma opresc iubito? Susur amuzat cand ii observ fata rosie, si ochii scaldați in placere. Mana mea ii mangaie tot locul si ea nu spune nimic, doar tace eu chicotind. Si tacerea e un raspuns. Spun si ea isi lasa privirea in jos. Nu e nimic, e normal,esti tânără, nu e nimic iesit din comun. Incerc sa o linistesc. Nu am atins in viata mea o femeie in zonele intime, mi se parea ceva scârbos si neigienic deci practim imi bagam pula si atat, dar la ea e diferit. E iubita mea, si doresc sa o vad si sa o aud cum se relaxeaza si geme. Toate astea datorită mie.

Mana imi urca spre fiermuarul pantalonilor, si ea isi înconjoară mana micuta in jurul încheieturii mele, neputand sa o cuprindă cu totul.
-Nu Michael. Seriozitatea si hotărârea din glasul ei nu exista lucru ce ma încurajează sa ii dau jos fiermuarul lăsând la iveală un material rosu cu dantela pe margini. Feminitatea ei e acoperită doar de asta in acest moment si pot simti cat este de umedă. Eu ma mai descurg cu erecția mea, fiind obișnuit in ultimul timp dar ea este prea incapatanata si nici nu mi-ar dori sa se atinga singura cat sunt eu in permanență la dispozitia ei.
-Esti asa de umedă. Surâd eu si ea isi inchide ochii strangand din coapse, dar deschizandu-le rapid cand sesizează ca mana mea e inca acolo.
-Nu mai zi lucruri de genul. Bombane ea inhibata si se ascunde inapoi in patura.
-Inocenta si micuța mea Delilah. Murmur si ea zambeste. Imi misc degetul mare cu atentie pe zeita ei intima, ea astupandu-și gemetele cu patura. Vreau sa te aud gemand Delilah. Spun eu pe un ton raspicat cu ochii la drum. Ea suspina si eu mai repet o data miscarea de data asta auzind clar geamatul subtire al fetei mele. Imi musc buza si incep sa ii măsez locul cald si moale, bucurându-mă de sunetele pe care le scoate. Ma uit in oglinda din dreapta si suntem pe șosea doar noi si o masina neagra, un Jeep, cu numere de înmatriculare false.
-Michael, te rog opreste-te, nu vreau sa...rugămintea ei este exacta, eu ranjind pe moment si punând mai multa presiune pe feminitatea ei, ea gemand lung.
-Să ce Delilah? Intreb eu si ridic o sprânceană atent totusi la masina din spatele nostru. Miscarile mele sunt din ce in ce mai apăsate si mai libere, si pot sa bat pariu ca in maxim cinci minute o sa ajunga la apogeu.
-Te rog Michael, o sa iti murdăresc masina.
-Putin imi pasa. Spun eu neinteresat, chiar imi pasa de fapt, masinile fiind unele din lucrurile mele personale si neatinse de nimeni inafara de mine, iinsa ea e mai importanta.
-Imi murdăresc hainele si fratele meu nu o sa mai lase sa ies deloc. Se bâlbâie ea si eu imi retrag mana,caldă acum, ca ars.
-Scorpie mică. Bomban si fac stanga, figura mi se impietrește atunci cand vad ca jeep-ul face aceeasi miscare. Pe strada urmatoare locuiește Delilah, doar ea, nu are vecini. Iubito nu te alarma dar cineva ne urmărește si imediat ajungem la tine acasa. Spun eu si ea mărește ochii sărind din coconul format de pătură. Se uita in spate surprinsa si apoi la mine panicata. Scot doua pistoale din torpedou si i le intind facandu-i semn spre masina.
-O masina. Paisprezece gloanțe. Scoate scorpia din tine. Spun eu încurajator si ea inghite in sec. Murmura ceva incoerent si se ridica in genunchi, iesind parțial pe trapa masinii si imediat aud impuscaturile. Masina este lovita de trei gloanțe din șapte, unul in roata, unul in cel din dreapta iar altul prin masina cea o ia la dreapta, izbindu-se de un zid si explidand.

Totul s-a auzit asa de evident încât atunci cand iesim din masina iese si Luke din casa uitandu-se speriat la noi.
-Esti bine? Ce s-a intamplat? Intreaba si ne apropiem unul de altul.
-O masina ne urmarea si am cam tras in ea. Nu stiu cine era. Spune Delilah si da din umeri.
-Oh. Bine ca esti vie. Eu practic parca sunt facut din sticla, bagand-o numai pe ea in seama, nu ca m-ar afecta. Intri? Intreaba brusc cu fata spre mine si ridic din sprâncene, ma uit la Delilah care aproba si ii repet gestul.
Delilah :
Intram toti trei in casa si ii vad pe ceilalți trei cum sunt cățărăți agatand ceva pe sus.
-Dam o petrecere in fix doua ore. Spune fratele meu lamurandu-ma si eu bănuiesc că mama si tata au plecat cu treburi le firmei in alta tara.
-Ați dat de veste? Intreb
-Normal. Spune Mike atunci cand ajunge langa mine. Mainile lui Michael se strecoară in jurul taliei mele eu rosind la gestul sau protectiv. Barbatii rânjesc intre ei si se uita la iubitul meu surazand.
-Ma bucur ca nu esti un fătălău. Spune Luke si il bate pe umar prietenește eu zambind.
-Uh, nu imi pomeni. Mai bine mor. Spune el si radem toti sase.
-Noi mergem sus, vreau sa ii arat geamul pe care o sa il schimbe. Spun si il iau de mana inspre scari.
-L-am schimbat noi. Spune Calum
-O sa il mai sparga odata oricum. Replic sigura pe mine dintr-un motiv necunoscut pentru toti. Ajunsi in camera mea sunt lipita de perete cu el deasupra mea. Gura sa imi ataca gatul si imi dau capul pe spate lasandu-l sa isi faca fiesta. Imi musca nenumărate parti apoi le alina, lăsând urme pana la decolteul mediu al tricoului meu.
-Trebuie sa ma pregatesc de petrecere. Spun eu si el ofteaza.
-Adica? Intreaba el cu buzele lipite de corpul meu
-Trebuie sa fac duș, sa ma aranjez si sa ma îmbrac. Spun hotărâta si el isi ridica privirea spre mine
-Si eu ce fac in acest timp? Intreaba cu o fata de cățeluș, insa eu dau din umeri. Pot sa fac dus cu tine? A doua întrebarea ma lasa muta si dau frecvent din cap in semn negativ.
-Nici o șansă Michael. Dupa intamplarea din masina as prefera sa am putina intimitate. Nu vreau sa creada ca sunt o fata cu moravuri usoare. Imi iau trei prosoape mari din dulap, lasandu-l pe el in urma mea. O dorinta puternica ma cuprinde si ma gandesc de doua daca sa inchid usa cu cheia. Nu am incredere ca nu o sa dea buzna peste mine, de aceea las usa deschisa.

Dau drumul apei fierbinti si in timp ce se regleaza ma dezbrac. Atunci cand apa face contact dur cu corpul meu imi abtin un tipat de usurare. Evenimentele din ultimele zile m-au dat complet peste cap si nu am mai avut timp sa ma gandesc si la mine, oricum sănătoasă mintal nu am fost niciodata. Usa se aude si rânjesc putin rusinata, sunt cu spatele la el. Aud cum o inchide si aud la fel de clar si fiermuraul blugilor sai. In mai putin de un minut, se afla in spatele meu si eu ma incordez. Brațul este primul care imi atrage atentia, tatuat cu tot felul de chestii si acoperit cu fire de par negre si dese ce ii contureaza mușchii, imi turteste sanii. Imi saruta crestetul capului si ma intoarce spre el. Ma înmoi la loc cand observ ca poarta boxeri si il prind strans in brate, lipindu-mi sanii de pieptul sau la fel de tatuat.
-Nu esti suparata ca am intrat? Intreaba el, sunt suparata ca m-a vazut goală insa o parte mare din mine l-a vrut aici.
-Nu sunt. Recunosc si ma intind dupa un sarut. Gura lui se lipeste de a mea si se deschide imediat atunci cand imi musca buza de jos. Isi bagă limba adanc in gura mea,gustandu-ma cu totul si dominandu-ma cu trup si suflet. Isi pune palmele pe fesele mele si ma ridica, lipindu-ma de peretele rece a cabinei de dus. Apa fierbinte curge peste trupurile noastre la fel de fierbinti insa asta nu ne încurcă deloc. Mainile mele sunt in jurul gatului sau, si el se împinge in mine, erecția sa făcând contact direct cu feminitatea mea goală, o presiune punandu-se asupra ei astfel facandu-ma sa gem.
-Esti erect. Spun sacadat dupa ce ne despărțim din sarut.
-Stiu. Te deranjează? Intreaba grijuliu si eu neg.
-Nu, de ce sa ma deranjeze? Chiar nu o face, insa ma excita si mai tare sa stiu ca el este asa de tare si îndură asta doar din vina mea. Poti oricând sa te duci sa i-o tragi unei fete. Continui punandu-l la incercare.
-Oh, iubito. Prefer sa te astept pe tine, in plus crede-ma, esti singura fata. Spune el si eu imi dau ochii peste cap el maraind.
-Si atunci o sa fi aproape ipotent pentru ca nu ai mai exersat. Imediat ce am spus asta mi-am dorit sa tac dracului din gura.
-Iubire, dimpotrivă. Atunci nu o sa am control de sine si am sa ti-o trag pana o sa iti dai ochii peste cap. Am sa te iau asa de tare incat nu o sa ști ce e cu tine. Vorbele lui murdare ma fac sa inghit in sec si sa ma fac mica in bratele sale.
-O sa ma raneasca lucrul asta? Intreb cu privirea in jos si el ma strange si mai tare in bratele sale. Imi ridica barbia cu doua degete si imi săruta fruntea apasat.
-Nu o sa fac nimic, niciodata, sa te raneasca. Spune tare si clar
-Dar ai spus că...
-Stiu ce am spus. Ma intrerupe. Insa toate astea dupa ce o sa te patrund bland si cu răbdare, o sa te alin cu sărutările si o sa te alin cu mangaieri tandre,cand o sa fi pe taramul plecarii si atunci cand o sa ai ochii stralucitori si o sa scapi un ultim geamat provocat de orgasm. Imaginandu-mi automat toate astea deja sunt uda si tentia sa il rog sa ma ia acum si aici, in cabina de dus, este uriașă.

Am iesit amandoi din dus, eu prima el mai ramand putin in baie. Mi-am uscat parul in acest timp si ma gandesc cu ce sa ma îmbrac. Stau in fata dulapului infasurata într-un prosop mare si ascult muzica electro de jos, probabil casa fiind deja plină.
-De ce ai mai stat in baie? Il intreb pe Michael ce iese abia acum, imbracat doar cu pantalonii, din baie.
-Trebuia sa fac un dus rece. Spune cu subînțeles si eu imi focalizez atentia inapoi la haine. Scot o pereche de pantaloni scurti cu talia inalta, un tricou cu umerii lasati si o pereche de expadrile joase. Ma duc in baie trecand pe langa Michael ce ma plesneste peste fund, eu dandu-i inapoi peste cap. Imi iau hainele peste lenjeria neagra cu putina dantela si ma incalt. Imi pieptan parul si nici macar nu ma mai machiez. Michael m-a vazut, baietii m-au vazut si de restul nu imi pasa.
-Gata de petrecere? Intreaba Michael cu un tricou negru, probabil de la fratele meu, mulat pe el.
-Dap. Haide. Ii spun si il trag afara din camera deja simtind mirosul alcoolului in casa. 

Constat ca mă iubești!Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt