Capitolul 5

4.8K 219 28
                                    

Delilah :
Peisajul este unul cu adevarat liniștitor. De pe dealul unde am fost adusa de Michael se poate observa fara efort o bucata considerabilă a orasului nostru. Daca acum este asa de frumos nu vreau sa ma gandesc cum este noaptea.
-Poftim!Bănuiesc ca iti plac. Imi întinde un termos si doua portocale eu chicotind. Un puternic miros de ness vine din partea sa si strâmb din nas.
-Nu beau cafea. Spun cat de politicos pot si pun langa mine termosul argintiu.
-Acolo e cacao caldă. Nu as da unui copil asa hiperactiv cafea. Spune el si se suie langa mine pe capota masinii sale. Trec cu vederea peste comentariul sau si sorb o gura din lichidul dulce si fierbinte. Ma ling pe buze si inchid termosul punandu-l in apropiere incepand sa desfac portocala. Gem atunci cand gustul acrișor al fructului explodeaza in gura mea, gestul meu facandu-l pe Michael sa se întoarcă spre mine. Inghit bucata de portocala si imi ling degetul umed cu zeamă, luand apoi o gura din ciocolata.
-Vrei si tu? Intreb cu portocala in mana si el aproba. Întinde mana sa ia insa neintentionat eu sunt mai rapidă si ii strecor portocala printre buze, degetul arătător este atins de dintii de jos si icnesc. Hapsanule. Bomban spre barbatul ce se stramba incontinuu.
-Portocala e la fel de acră ca tine. Având o singura diferenta. Spune el încruntat si se apropie de mine.
-Oh, si care ar fi aia? Replic sarcastic si el ranjeste. Buzele sale se lipesc de ale mele într-un sarut pasional si ravasitor. Diferite gusturi ne circula prin organisme, cel de portocala, cacao, ness si cel de menta. Limba sa aluneca in gura mea amețitor de adanc si atunci cand vrea sa se retraga il musc, el maraind si repetând gestul de mai inainte de mai multe ori, eu incercand sa tin pasul. Imi musca limba cand rămân fara aer iar apoi mi-o suge pentru câteva secunde.

-Diferenta este ca pe tine te pot mânca. Spune Michael si imi face cu ochiul. Ma înroșesc subit si imi musc buzele umflate sa imi ascund un zambet tâmp. Telefonul imi suna si cand vad numele apelantului imi dau seama ca am dat se belea. Oftez si ii raspund fratelui meu inainte sa faca diabet pe fond nervos.
-Da Luke? Privirea lui Michael ma arde la propriu, imi sărută obrazul si se aseaza cu capul in poala mea, stand comod cu fata la cer.
-Esti cu el, nu? Vocea fratelui meu e surprinzător de calma lucru ce ma uimeste.
-Il cheama Michael. La auzirea numelui sau barbatul face contact cu mine nedumerit. Imi pun fratele pe difuzor si astept sa vorbească din nou.
-Nu ma interesează. Spune scurt si eu pufnesc.
-Haide frate, las-o. Aud vocea lui Calum pe fundal si imi dau seama ca e pe difuzor.
-Delilah, sa fii pana la 20:30 acasa. Completează Jason si eu oftez.
-Ai grija de ea ca daca nu venim si te omoram. Spune Luke la unison cu Mike si apelul se inchide.
-Da' protectivi mai sunt cu tine. Spune exasperat satenul si eu aprob.
-Stiu. Replic absenta si imi bag mana in parul lui mătăsos, incepand sa ma joc prin el. Spune-mi despre tine. Il îndemn si el ofteaza adanc cu ochii închiși.
-Am un tata si o mama, o sora mai mare de 32 de ani, Erica, nu am fost îndrăgostit niciodata, sunt stăpânul pistelor, o legenda,am terminat facutatea de inginerie si ei bine...cam atât. Spune el simplu si eu sunt socata. Facultate de inginerie? Uau, asta e ceva. Curse?
-Concurezi vineri seara? Intreb si el aproba. Poate incerci si nu faci accident. Mormăi eu mai mult pentru mine dar se pare ca m-a auzit dupa zambetul lui.
-Promit ca o sa ma întorc întreg acasă. Spune el si se intoarce in profil. Nasul sau micut este foarte aproape de zeita mea intima si asta ma face sa ma inhib.
-Am facut si eu iar fratele meu inca face. Dezvălui un amănunt ascuns din viata mea si el rade mirat.
- Tu, fetita tati? Cum de? Intreaba si eu il lovesc in joaca. Beau o gura de cacao si zambesc într-un colt.
-A fost demult. Cand am început liceul, primul si jumatate din al doilea an eram dependenta de cursele de masini,eram destul de buna. Imi petreceam timpul numai pe pista. Cunosc multi oameni de acolo. Fratele meu are douazeci si trei de ani si face lucrul asta de opt ani. Masina este singura lui iubire. Spun chicotind odată cu el.
-Eu fac de motor. Huh, vorbele lui ma fac sa ma incordez. Sunt cele mai periculoase curse, mai degraba ma lupt cu bolovani decat sa fac curse de motoare.
-Ai grija. Spun fara sa ma pot controla. Nu vreau sa se termine totul aici,acest om mi-a dat sentimente pe care nu le-am simțit niciodata si probabil nici nu o sa o mai fac. Insa este complicat, el nu dorește o relație, eu vreau una si vreau sa dureze. El vrea sa si-o traga cu toate, eu vreau sa ma daruiesc unui om ce imi va fi alaturi toata viata. Oftez mut si ma uit in ochii lui, aplecandu-ma spre buzele sale, trebuie sa traiesc momentul. Sunt inițiata într-un sarut tandru,mana lui este bagata adanc in parul meu trăgând usor de el cealalta fiind pe talia mea pozitia fiind foarte ciudata. Ma desprind, el ma saruta apasat pe buze apoi se pune in aceeasi pozitie. Imi aranjez coada ciufulita din nou, dar el are alte planuri si imi desprinde clama, acum usoarele mele bucle revarsandu-se pe umerii mei.
-Ti-am zis ca imi plac gropițele tale? Intreaba Michael si eu mi le dezvălui,el mangandindu-le bland.
-Mi-ai spus acum. Surâd si el se da jos de pe capota, punandu-si abdomenul intre picioarele mele ce acum sunt lipite de roata bolidului.

-Sper ca iti dai seama ca acum esti doar a mea. Spune el serios si eu ma fac mica sub privirea lui.
-Numai dacă și tu ești doar al meu. Singura condiție pe care o am este asta. Spun la fel de serioasa si el ofteaza.
-Bine. Spune Michael simplu, fapt ce m-a surprins. Tu chiar esti...virgină? Intreaba el si eu aprob mândră.
-Asta se poate rezolva...daca nu ma vrei virgină. Dau eu din umeri si privirea lui se întuneca. Ma lipeste brusc de el, eu gemand, acum sunt cu jumatate de cap mai mare, fiind aproape catarata pe el. Imi inconjor picioarele in jurul lui,iar el imi saruta buzele apasat si se desparte de mine.
-A mea. Marâie cuvintele pe un ton ridicat si un soc electric ma trece atunci cand vad ochii sai aproape negrii si plini de posesivitate. Atitudinea sa vulcanica si dominanta ma face sa ma simt in siguranță si ii zambesc blând, mana sa se aseaza pe obrazul meu si ii sarut podul palmei apasat.
-Sunt doar a ta. Il asigur. Nu am ochi decat pentru o singura persoana, pentru el. Nu conteaza de cat timp il cunosc, pe Thomas il cunoasteam de doi ani si pana la urma fatalaul era doar o javră in calduri. Nu ma interesează cum se comporta cu altii atata timp cat cu mine se comporta bine. Poate sunt egoistă, poate ma grăbesc insa nu as vrea sa pierd ce am acum, niciodata. Un sentiment frumos rasare in sufletul meu si vreau sa infloreasca fara a se ofili vreodata.
-Iti e frig? Intreaba el si eu strâmb din nas. Nu mi-am dat seama cand s-a inserat si este destul de rece.
-Puțin. Spun si el ma ia de pe masina, deschizand portiera. Ma bag înăuntru insa nu ma lasa sa închid ușa pana ce nu da drumul la caldură. Ma relaxez pe scaun, si imediat ce strange termosurile se aseaza pe scaunul soferului. Întinde mana pe bancheta din spate si pune termosurile într-o cutie scotand de acolo o patura neagra si pufoasă, pe care mi-o pune in jurul meu. Eu venind într-un tricou, iar el venind cu geacă de piele nu are probleme.
-Cum de ai patura in mașină? Intreb si el începe sa rada.
-Veneam de la club beat si numai conduceam, mergeam într-un loc ferit cu masina si dormeam cu patura aia pe mine pana dimineata. Imi explica si eu incep sa chicotesc. Isi pune o mana pe coapsa mea iar eu imi pun mana peste a lui.
-De cand stii sa tragi cu arma? Pistolul ala alb, era al tau nu? Ti-am văzut numele gravat pe el. Ma intreaba el si eu ma incrunt dar aprob senina dupa aceea.
-Nu știu sa trag cu arma si da, e al meu. Spun sigura de sine si el mărește ochii
-Daca nu stii sa tragi atunci de ce ai pistol? Intreaba derutat
-Pentru ca ai mei au spus ca din șapte gloanțe, unul tot va veni in cineva. Spun cat de serioasa pot dar pufnim amândoi in ras. Este pentru siguranta mea. Adaug
-Auzi, scara aia de trandafiri e stabilă? Intreaba el si eu aprob ezitand. Ok. Spune si isi reia drumul. De ce m-ar intreba asta. Am stat douazeci de minute si m-am gandit incontinuu la asta. Brusc, mana sa se desprinde de a mea si tot urca inspre interiorul coapselor.
-Michael. Chițăi eu si incerc sa ii prind mana, el oprindu-se.
-Iubito, incerc doar sa te fac sa te relaxezi. Este in regula, nu as face nimic sa nu iti placa. Doar mergi pe mana mea. Mai mult ma roagă si eu oftez, o mana ii este pe volan iar cu alta isi continuă activitatea. Degetele sale ajung la miezul meu acoperit de chiloții mei rosii si blugi, si isi trece bland degetele peste toata feminitatea mea, eu mușcandu-mi buza. Ii prind încheietura si imi imping capul in scaun.
-Nu sunt una din curvele tale. Bomban eu, totusi sperand ca nu ma consideră asa. Mana lui se opreste si isi intoarce pentru scurt timp privirea spre mine, aceea fiind una aspră.
-Nu am atins nici o femeie in zonele intime cu mana, abia le atingeam in timp ce faceam sex...spune el iritat si eu ma simt putin prost deoarece el a vrut doar sa ma simt bine. Si mai ales asa de bland. Adauga si eu deja sunt rosie ca racul.
-Imi pare rau. Spun si ma intind sa ii sarut obrazul dar reușește sa se întoarcă si sa il sarut scurt pe buze. Imediat ce m-am asezat confortabil, isi aseaza mana inapoi in interiorul coapselor mele, mangâind zona intima cu aceeasi blândețe ca prima dată, eu gemand stins.

La media este Michael.
Astept parerile voastre. ❤
Merita sa mai continui cartea?

Constat ca mă iubești!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum