Capitolul 12

3.8K 183 23
                                    

Michael :
Socul de a-mi vedea parintii aici este imens. Mana lui Delilah ma strange si mai tare in timp ce toti ne uitam unii la altii.
-Intrați, nu stati acolo. Luke e primul care isi revine invitandu-i pe părinții mei înăuntru. Mama imi saruta inca surprinsa obrajii si tata dupa ce da mana cu gazdele, da mana si cu mine.
-Uite ce frumusete, nu te-am mai vazut de mica scumpo. Cum te-a convins nemernicul de fi-miu sa fiți impreuna? Intreaba mama cu Delilah in bratele sale. Radem toti mai putin eu care ridic ofticat o sprânceană.
-Mulțumesc mult. Pot spune ca am facut haz de necaz. Spune ea si familia ei impreuna cu mine radem. Ne asezam toti la masa. Josh sta in capul mesei, tatal meu pararel de el. Mamele stau una langa alta vorbind. Delilah sta intre mine si Luke, el vorbind cu Josh iar tata bagandu-se in discuție la un moment dat cu ei. Iubita mea se uita la mine zambind si eu ma uit la ea intorcandu-i zambetul.
Delilah :
-Și la ce facultate o sa dai? Intreaba doamna Teressa, mama lui Michael. Mana iubitului meu sta poposita pe coapsa mea, iar cu cealalta bea usor din paharul de vin uitandu-se la conversatia noastra.
-La facultatea de litere. Literatura engleză. Spun eu si ea chicoteste.
-Trebuie sa fii o romantică incurabilă. Spune ea si eu ma inrosesc, punandu-mi mana peste cea a lui Michael, strangand usor.
-Mai degraba fiul dumneavoastră, a venit la miezul noptii sa ii cânte serenade surorii mele. Spune razand fratele meu starnind alte hohote in jur impreuna cu ale mele.
-Doar nu te-ai suparat Romeo! Soptesc la urechea lui si el ofteaza.
-Nu mi-ai spus de facultate Delilah. Ma mustraeaza el
-Nu m-ai intrebat. Ma apar cu o privire inocenta.
-Prea bine. Pedepsele se aduna Delilah, pedepsele se aduna. Spune el pe un ton soptit si eu suspin silentios. Mana lui face cerculețe pe picioarele mele urcand din ce in ce mai sus. Il lovesc cu dreptul meu in stangul sau, acesta gemand gros de durere, atragand atentie asupra sa. Isi lasa capul bombanind pe masa si eu imi pun o palma la gura sa imi astup rasetele.
-Ce ai pățit baiete? Intreaba tata si Michael ridica privirea spre el
-Nimic. Chiar nimic. Neaga cu vehementă si eu chicotesc zgomotos. Luke rade si el cu o mana la gura si acum imi dau seama.

Scaunele nu sunt lipite de masa. Luke fiind chiar langa noi i-am oferit un spectacol pe cinste. Ma imbujorez si imi las privirea in jos dar o ridic brusc la scurt timp.
-O sa il duc pe Michael la casa de langa piscina. Sa vada împrejurimile. Ma ridic in continuare si il iau de mana pe Michael iesind pe usa din spate. Sunt lipita dur de perete si icnesc. Mana lui mare se incalceste in parul meu eu icnind pentru a doua oara.
-Esti asa de obraznica. Ce sa fac? Intreaba el făcând contact vizual cu mine
-Învață-te sa traiesti cu asta. Spun zambind într-un colt al gurii. Isi lipeste gura de a mea si imi da capul pe spate sa aiba mai mult acces in cavitatea mea bucală.

Sunt luată pe sus la propriu si atunci cand observ ca ne indreptam spre piscina din casuță incep sa ma zbat. Observ cum isi da jos sacoul cu o mana, imediat dupa cravata si ne aruncam amandoi in apa rece cum intram in incapere. Ies la suprafata si nu apuc sa respir bine ca buzele imi sunt închise de un alt sarut ravasitor. Pe cat de rece este alba pe atat de fierbinti suntem noi. Erecția sa se împinge in sexul meu eu gemand puternic cand pune presiune pe acel punct. Aproape tip de placere cand se împinge in mine din nou incredibil de tare si imi las capul pe spate, parul atingandu-mi apa. Imi pune mainile de o parte si de alta a picioarelor infasurate in jurul lui si ma saruta apasat pe gât, mușcand linia pulsului puternic, sugand si alinand cu limba locul vatamat. Ma topesc in bratele sale prinsă in patimile placerii, lasandu-ma in mainile sale sa ma manevreze ca pe o jucărie.
-Te rog. Gâfâi eu cuvintele dar nici macar nu stiu ce il rog. Vreau mai mult, mult mai mult.
-Ce ma rogi pustoaico? Intreaba el si eu imi scutur capul neajutorată. Gura sa coboara la sanii mei dandu-mi bluza peste cap rapid, deschizand si sutienul imediat fiind înlocuite de buzele sale. Imi prinde un sfârc intre dinti si trage de el, apoi il pune intre buze trecand cu limba. Mintea mea este vraiște, simt cum totul in jurul meu e neclar doar barbatul din bratele mele sustinandu-ma fixata pe Terra. Aplica acelasi tratament si la celalalt sân dezchizandu-mi pantalonii ce plutesc acum deasupra apei.

Imi inghit saliva si ma lipesc de pieptul sau ducandu-mi mainile pe nasturii camasii.
-Imi bag picioarele. Spun exasperată si acompaniat de chicotele sale rup toti nasturii, aruncand camasa sa langa pantalonii mei scurti. Imi bag mana in apa, trăgând incet fiermuarul pantalonilor sai, el gemand ragusit cand ii ating intentionat madularul ridicat. Amandoi suntem doar in chiloti respectiv boxeri si ne uitam unul la altul nerabdatori
-Ce sa iti fac eu tie dulce Delilah? Intreaba el gânditor. Acum, fiind in aceasta situatie, imi dau seama ca virginitatea contează asa de putin, mai ales ca eu il iubesc. Da, la naiba, m-am îndrăgostit de Michael O'Pry.
-Fa dragoste cu mine. Spun mai mult soptit si el mărește ochii surprins. Imi prinde mainile intre ale sale si mi le saruta pe rand punandu-le apoi intre noi.
-E prea devreme. Nu pot sa fac asta cu familile la douăzeci de metri distanta, într-o piscina. Acum esti prea excitata, nu iti mai dai seama ce vorbesti, vrei doar sa te eliberezi de stres, stiu. Insa sunt si alte moduri de a te putea scăpa de stres. Imi spune bland si eu ma rușinez groaznic
-Minunat, m-am transformat într-o catea in calduri. Bomban eu si simt cum fundul imi este plesnit cu putere de Michael.
-Esti doar doritoare Delilah. Nu mai spune prostii. Ma cearta cu o voce aspră si eu aprob. –Hai sa te scap de problema. Spune el si isi vareste mana in chiloții mei, cuprinzandu-mi feminitatea in palma lui mare. Strig de surprindere si imi ascund capul in scobitura gatului sau gemand lung.
-Michael. Ii suspin numele, imi mangaie cu degetul arătător vulva, mutandu-l apoi pe clisorul meu făcând miscari de-a lungul ei. Deschid gura gemand si degetul sau mijlociu intra in cavitatea mea bucală.
-Uda-l pustoaico. Spune cu privirea pe mine si eu strang buzele in jurul sau incepand sa ling degetul si sa il sug in sefraj dupa atingerile sale. Atunci cand il trage afara folosesc dintii sa il zgârii putin, barbatul icnind scurt apasand pe intrarea mea cu degetul ce nu de mult il aveam in gura. Respira si relaxeaza-te Delilah. Imi porunceste el adancind degetul in mine eu icnind scurt. Inspir si expir exact pe gâtul sau, muscandu-l la senzatia de usturime dulce ce o am. Il scoate afara si ma pătrunde din nou lent repetând miscarea de cateva ori. Spatele mi se indreapta, lasandu-se la vale si daca o mana de a lui nu ar fi pe spatele meu ce deja atinge apa, sigur m-ar scufunda. Picioarele mi se intind pana la refuz si pot sa observ doar atentia pe care o are Micharl asupra mea.

Gem, tip, scancesc, mârâi si imi musc iubitul de gat lasandu-i semne nesfarsite. Unghiile mele coboara pe pieptul sau facandu-i alte urme adânci si rosii. Stomacul mi se strange ghem si expir intreierat.
-Dă-ți drumul Delilah. Spune intrând inca o data pana la capat eu dandu-mi drumul într-un orgasm zgomotos. Gâfâi stransa la pieptul sau si fara sa imi dau seama las imediat si un căscat afara. –Pot sa adormi micuțo. Te inteleg. Te duc eu in pat. Adauga blând si eu il aprob.
-Mulțumesc. Te iubesc. Murmur fara sa imi dau seama, aproape incoerent. Ma strange puternic la piept si învăluita de parfumul sau, adorm.

Capitol dedicat lui neagububu 
Astept pareri. 💗

Constat ca mă iubești!Where stories live. Discover now