Capitolul 3

5K 235 40
                                    

Delilah :
Stau in bratele călduroase ale fratelui meu si incerc sa nu il trezesc si pe el. Aseara cei trei au ajuns tarziu acasa, si imediat dupa aceea au început sa ma aline si sa ma alinte. Nu voiam sa dorm singura in nici un caz,imi era frica desi stiu foarte bine ca este mort. Luke a acceptat imediat sa doarmă cu mine si toata noaptea am dormit ca un prunc datorită lui.

-La ce te gandesti asa de intens Delilah? Te strig de cinci minute. Murmura Luke cu nasul in parul meu si eu tresar scoasa din transă. Era treaz, sper ca nu din cauza mea.
-Ma gandeam la de toate. Nu imi iese din cap intamplarea de ieri. Spun eu si dupa aceea oftez. Barbatul ma strange strans in brate si imi saruta apasat fruntea.
-Nu o sa iti mai faca nimeni rau. Nu mai iesi la întâlniri pana nu faci douazeci de ani, si daca iesi vin eu cu tine. Spune hotărât Luke si eu suspin. O sa mor singura cu douazeci de pisici. Trebuia sa o vezi pe mama aseara. Ia tăiat buzele din carne lui Thomas. Iar tata i-a taiat-o de la rădăcina. Eu l-am torturat putin dar apoi l-am omorât. Mandru de toate faptele lor relateaza Luke si eu imi inchid ochii absolut scarbita.
-Nu mai imi povesti de asta. Il rog si el aproba. Ma ia pe sus, si eu deja fiind obisnuita stau liniștită si astept sa ajung jos.
-Thomas Ehory a fost gasit astăzi mort in masina sa, aflata in padurea de langa casa acestuia. Poliția suspecteaza ca ra sub influența etnobotanicelor si a facut accident. Ma uit atenta la ecranul plasmei uriase iar apoi la parintii mei ce imi zambesc cald de pe canapea.
-Cum ați facut sa para accident? Intreb eu si ma asez pe un fotoliu oarecare.
-Am dat drumul masinii cu el înăuntru si dus a fost. Spune tata simplu si da din umeri. Ii repet gestul si imi dau parul într-o parte.
-Ce sa vezi? Karma e o curva. Spun eu si cei trei chicotesc.Am nevoie de o distragere. Vara abia a început si eu nu am facut nimic productiv sau distractiv. Luke, diseara mergem in club. Daca nu fac ceva sa ma scoata din ganduri o sa înnebunesc. Spun eu prompt si fratele meu aproba imediat.
-Sigur te simti in stare? Ma intreaba mama si eu aprob rapid.
-Normal, s-a intamplat, a trecut. Luke cheama-ti si prietenii diseara.
-Normal. Spune el si eu ma ridic de pe fotoliu mergând spre bucatarie.

Nu stiu cat de sigura sunt de vorbele mele. Inca ii simt buzele pe gatul meu, palma pe fata mea, mainile slinoase pe corpul meu. Imi inchid strans ochii si o lacrima imi curge pe obraz, izbindu-se de  tricoul meu. Gandul asta imi face rau, e mort, a fost doar o intamplare nefericita, nu trebuie sa ma mai gândesc la asta. Imi trag nasul si vars apa fierbinte peste ciocolata caldă. Am optesprezece ani insa nu pot sa suport cafeaua, gustul amar pe care mi-l lasa in gura indiferent de cat de dulce e, ma face sa vars. Ma strâmb usor si ma asez pe unul din scaunele inalte ale bucatariei. Unghiile mele se înfig in coaja portocalei si incep sa o curat in detaliu, in cateva minute deja savurand-o impreuna cu fursecurile de ciocolata a mamei si ciocolata mea caldă. Ziua a trecut repede, ai mei fiind plecați, acasa fiind doar fratele meu cu care am vazut un film si am discutat amintiri din copilarie in mare.

Nu am mai fost de mult in club sincera sa fiu, primii ani de liceu am fost destul de atrasă de distracțiile de noapte in diverse locații insa apoi nu m-a mai pasionat, probabil pentru ca m-am maturizat. Fetele se îmbracă frumos in club sa fie in centrul atenției si sa agate bărbați, insa multe se aleg doar cu niste baietandri cu aere de macho. Ma îmbrac cu o pereche de blugi negri, o bluza visinie cu un decolteu micut, expedrile, imi las parul putin buclat liber si ma machiez simplu, adica aproape deloc. Cobor scarile si ma uit la Luke ce discuta cu gașca lui, un prost anturaj insa nu si pentru mine.
-Hei. Mike, unul dintre ei, vine spre mine si ma imbratiseaza eu raspunzandu-i.
-Hei baieti. Le spun la toti in general si ei ma saluta. Calum, Jason, Mike si Luke. Patru bărbați cu corpuri de invidiat, adevărati jucători si foarte posesivi cu micuta Carren adica cu mine, ei fiind toti singuri la părinți sau neavandu-i in cazul lui Calum ce este orfan. Toti au tricouri albe lipite de bust, blugi negri, bocanci si gegi de piele. Imbracati lejer, stiu din fapte ca nu trebuie sa depuna efort pentru e cuceri. Ne indreptam spre Range Rover-ul fratelui meu, una din masinile sale, si intram înăuntru. Eu in dreapta, Luke la volan iar restul in spate. Muzica răsună in urechile mele si cei patru canta din toata inima desi nici unul nu au voce, iar eu ma iau dupa ei deoarece nu ai cum sa stai si sa te uiti.
-Daca vrei sa ma fuți nu ma voi împotrivi. Țipam ultimul vers al melodiei obscene si Jason începe sa faca glume.
-Tu poate nu, dar Luke cu siguranta da. Spune brunetul si fratele meu ii arata degetul magic prin oglinda retrovizoare. Coboram din masini cum ajungem si evitam cu stil coada imensa a clubului, baietii dand noroc cu gardianul si intrând in ciuda huiduielilor din spatele nostru.

-Vreau sa dansez. Haide. Il trag pe Luke insa el se strâmbă si mi-l paseaza pe Mike eu multumindu-ma. Barbatul ma intoarce si ma lipeste cu spatele de el, eu începând sa dansez pe melodia electrica acopaniat de el. Daca nu ne-ai cunoaste ai crede ca suntem un cuplu.
-Ma duc sa iau ceva de băut. Spune el tipand peste muzica si eu aprob continuand sa dansez singura. Doua maini ma intorc si dau de doi ochi auri ce ma privesc pervers.
-Numai o frigida s-ar imbraca asa într-un club de noapte. Spune el la urechea mea, apropiindu-se periculos de mult.
-Numai un fătălău ar veni la o frigida. Spun si el pufneste
-Oh, doar taci si arată-mi ce poți scorpio. Ma provoacă el si surprinzător eu accept. Imi lipesc spatele de pieptul sau, ajungandu-i pana la baza gatului, si incep sa fac opturi cu fundul, ridicandu-ma putin pe varfuri ca sa ajung, in jurul erectiei sale proaspete. Gura lui e lipita de urechea mea si geamatul gros si senzual ce il scoate imi provoacă ecou in urechea mea si imi face întreg corpul sa se infierbante. Mainile sale imi prind soldurile si se misca la sincron cu mine, cu dastrabalarea noastra am atras multe priviri insa nu le acord atentie. Ma intoarce brusc si imi pune o mana pe fesa dreapta, lipindu-mi feminitatea de erecția sa imensa ce este tare ca piatra. Exact in urechea sa gem, zeita mea intimă umezindu-se. La naiba, sunt excitata. Imi indepartez capul putin iar buzele noastre sunt aproape lipite. Spațiul este nul acum si Michael ma saruta cu pofta iar eu ii raspund la fel de doritoare. Parca nimic nu se mai aude in jurul nostru, parca totul s-a oprit si singurul lucru la care ma pot concentra suntem noi.
-O sa te indragostesti iremediabil de mine frigido. Spune el si eu chicotesc
-Daca nu o sa ma mai urmaresti nu o sa se intample nimic fatalaule. Spun eu la randul meu si el rade ofticat. Dau sa ma desprins de el dar ma lipeste inapoi si mai puternic.
-Ar fi bine sa stai departe de movaliul ala Delilah, esti a mea acum. Maresc ochii si ma uit in ai sai, dandu-mi seama ca vorbește foarte serios.
-Ai vrea tu Michael. Te cunosc de ieri, vino arunca-mi pietre in geam si canta-mi serenade la balcon in miezul noptii si poate ies la o intalnire cu tine. Spun eu ironică si reușesc sa ma amestec printre oameni ducandu-ma spre masa mea. Ma asez in poala movaliului adică a lui Mike doar sa ii fac in ciuda si vad cum se uita urat la mine.
-Distragerea ta era linsul cu ăla? Intreaba urâcios fratele meu si eu inghit in sec.
-E cel care m-a salvat de Thomas. Spun eu si parca privirea i se insenineaza. M-a sărutat el pe mine nu eu pe el.
-Fie, treaca - mearga. Oricum, se pare ca e mai mult de atat, se uita la saracul Mike de parca ar vrea sa il castreze. Spune Luke si toti încep sa rad inafara de mine ce ma întorc. Este tot acolo, in mijlocul ringului de dans, inconjurat de tot felul de curve dar tot la mine se uita, ranjeste scurt si pleacă din raza mea vizuala, ba chiar din club observ la scurt timp. 

Constat ca mă iubești!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum