Capitolul 21

2.6K 149 7
                                    

Delilah :

Peretii din camera mea au devenit agonizant de plictisitori. Desi Michael lipseste de langa mine doar de ieri, ma roade pe dinauntru absenta sa.

Ne-am scris, am vorbit la telefon, pe web. Si desi are timp de toate astea,nu a avut timp sa vina pana la mine. Macar zece minute. Sa ii vad ariul acela superb din ochi si sa ma sarute de parca ar fi ultima oara.O durere de burta ma apasa inca de aseara, iar acum ma simt uda...dar nu intr-un mod placut. Cearceafurile sunt albe! Cacat.

Ma ridic ca arsa si sezisez ca cerceafurile mele sunt patate cu o nuanta aprinsa de rosu. Exact azi trebuia sa imi vine ciclul.
— Baga-mi-as picioarele in ea de viata handicapata ca mama trebuia sa ma faca fată. Tonul meu rastit si revoltat probabil se aude pana jos, unde baietii se joaca "Dota" in izmene de cinci ore, mai exact de la sapte dimineata. Intru in baie cu schimburile in mana avand de gand sa schimb cearceaful mai tarziu. Fac un dus scurt punandu-mi o plasa de par sa nu mi-l ud, si ies rapid luandu-mi lenjeria cu absorbantul lipit de ea si pijamaua mea cu totul, cu imprimeu de urs polar si super pufoasa.

Azi sunt un sac plin de lacrimi, hormoni, nervi, fericire. Mai pe scurt o sa fiu o bipolara. Schimb cearceafurile dar injur cand vad ca nu mai am ce face cu salteaua. E pătată si ea. Eh,oricum nu p vede nimeni. O acopar cu un cearceaf din matase, rosu, pentru a fi sigura ca nu mai exista accidente evidente.

Telefonul imi suna si scap o injuratura fara sa vreau. M-am speriat. Numar necunoscut apare pe ecranul telefonului meu. Sa se duca la dracu' cu tot necunoscutul lui. Iar tresar si ma sperii cand o piatra se loveste de geam, clatin din cap si ma simt intr-un film cu prosti. Il mai las sa mai dea o piatra, bine ca am camera izolata fonic. La a treia piatra geamul se face țăndări si oftez lung, i-am zis lui Calum ca o sa o mai sparga odata.

Ies pe balcon si imi vad cavalerul stand pe un Audi R8 negru cu pietre intr-o mana.
— Imi schimbi geamul rapid idiotule. Tip eu cat pot de tare si el isi ridica mirat sprancenele.
— Iesi afara. Tipa el si ma bucur ca nu am vecini. Ar fi spus ca suntem tampiti.
— Dar intra tu in casa. Zbier la randul meu. Cei patru barbati din sufragerie au iesit afara cu o privire urata. Iar doi dintre ei sunt in boxeri. Mike si Luke. Bestial.
— De data asta tu ii schimbi geamul. Spune Jason si eu chicotesc. Dintr-un motiv necunoscut, Michael se uita urat.
— Da, bine. Coboara odata Delilah. N-am toata ziua. Mergem la mine.

Ca o adolescenta plina de hormoni imi iau un mic rucsac in care imi pun absorbante, haine de oras,chiloti si inca o pijama. Nu se stie niciodata. Topai fericita pe scari si trec printre baieti cu un zambet de scolarita pe fata.

Michael :

O vad cum se indreapta rapid spre mine. Ma dau jos zambindu-i bland si o prind in bratele mele, exact ca pe un copil, inspirand mirosul ei dulce. Are un zambet larg, ochii mari si o privire calda. E intr-o stare zen... Si asta imi da de gandit.

— De ce mama dracului mi-ai spart geamul? Daca vine cineva peste mine noaptea vazand ca e spart? Zambetul i-a pierit din start si tipetele ei ne face pe toti cinci sa tresarim puternic. Acum o secunda era doar lapte si miere iar acum e foc si pară.
— E pe stop, pleaca de aici cu ea. Eu am suportat-o prea mult. Luke incepe sa tipe din nou si eu inghit in sec. Doamne, da-mi rabdare.
— O sa iti dau una de vezi stele. Azi stau acasa. Oftez la cuvintele ei si o iau din nou in brate.
— Ba nu. Tu mergi cu mine fara multe discutii. Urca in masina. Tonul imi este mai aspru decat am vrut iar privirea ei se intristeaza imediat. Pe semne ca da sa planga.

Le fac cu mana barbatilor din prag, iar ei imi raspund. Urc in masina, pe locul pasagerului si o aud cum isi trage nasul. Urasc cand femeile sunt pe stop, desi am avut experienta doar cu mama si Erica, stiu de ce sunt in stare. Te joaca cum vor ele.
— Nu mai plange puiule. Incerc eu sa dreg situatia si ii iau mana intra mea iesind de pe strada ei.
— Te iubesc. Imi sopteste ea si isi pune capul pe umarul meu. Isi trage din nou nasul. Chicotesc la sensibilitatea ei.
— Stiu ca o faci iubito, si iti multumesc pentru asta.

Dupa micul dialog nimeni nu a mai spus nimic. S-a lasat o tacere lunga intre noi, insa era o tacere pasnica, care nu deranja pe nimeni. Conduceam cu o mana iar cealalta mana imi era pe coapsa Delilei in timp ce bratele ei subtiei erau in jurul bratului meu.
— O sa stai ceva la mine. Ti-ai luat absorbante? Intreb vazand ca ne apropiem de un market. Ea se inroseste imediat, facandu-se stacojie si imi arunca o privire jenata. — Sa nu iti fie rusine. E ceva normal. O linistesc eu. Probabil am luat-o pe nepregatite.
— Da, mi-am luat cateva de acasa. Raspunde ea si eu trec de market. Ii pup crestetul. Arată adorabil in pijamaua asta flausata. Mi-am amintit la jumatatea drumului ca am luat de acasa un termos cu ciocolata calda. Pare momentul potrivit.

—Intinde mana pe bancheta din spate. Am adus un termos cu ciocolata calda. Spun eu si nu a trebuit sa ma repet ca imediat ea l-a luat si a baut un sfert de el fara sa se gandeasca de doua ori. Geme multumita si mareste ochii spre mine , eu chicotind. — Nu am luat si portocale. Ii spun si ea isi scoate buza de jos inafara fiind nemultumita de raspuns.

Nu m-am mai simtit asa de mult timp. Asa de viu, asa de fericit, de grijuliu. Ea zambete cu termosul in brate si nu are nici un motiv. Eu zambesc de zambetul ei. Clar suntem doi nebuni, unul mai indragostit decat celalat desi cu greu te obisnuiesti cu gandul. Mai ales eu.

Constat ca mă iubești!Where stories live. Discover now