Capitolul 28

2K 92 8
                                    

Delilah :

Mergem deja de o ora și am ațipit jumătate de ora iar cealaltă jumătate i-am testat nervii lui Michael.

—Mai avem mult?

Michael oftează enervat.

—Dacă intrebi asta la fiecare doua minute nu înseamnă ca o sa se scurteze drumul iubito. Da, mai avem. Mult.

Îmi dau ochii peste cap. Luke și Ava sunt complici. Îmi iau telefonul și vreau sa ii dau mesaj cumnatul mele însă Michael îl smulge din mâna mea iar eu ma înfior.

—Te spun lui mama.

—Nu cred ca o sa mai vrei sa ii zici mamei tale când ajungi mâine acasă.

—Deci măcar știu ca ma mai întorc acasă.

—Nu tocmai la fel dar da.

Rade și încetinește ușor. Pe semne ca am ajuns. Rad ușor când văd locul din fata mea. O casa mică cu aspect vechi și foarte sumbra.

—Vrei sa ma omori?

—Mhhh, nu chiar.

Rad pătimaș. Cobor din mașina și sunt legată la ochi. Nici măcar nu ma opun.

—Vezi ca ai o treapta acolo. De fapt, mai multe.

Intram in casa și Închide usa iar după aceea urcam pe scări. As vrea sa ma uit in jurul meu dar nu pot iar acest lucru ma seaca.

Mâinile lui îmi desfac nodul dar parca nu am curajul sa ma uit. Își apropie gura de ureche și îmi depune un sărut care îmi da fiori.

—Deschide ochii pustoaico.

Îmi deschid ochii tremurând și aceștia se umple cu lacrimi când văd minunăția din fata mea.

Totul este in nuanțe de gri alb și negru, lumânări aprinse si trandafiri albi aruncați strategic prin camera. Se aude pe fundal o piesa de la The Weeknd. Patul matrimonial sta in mijlocul camerei plin de perne cu un cearceaf roșu sângeriu. Toate din mătase.

—De ce?

Atât pot scoate pe gura din uimire. Ma uit in ochii săi fără sa scot un sunet. Se uita la mine blând și doritor. Iar eu ma uit la el plina de iubire.

—Pentru ca meriți tot ce e mai frumos.

Spune el. Îmi lipesc buzele de ale sale și îl sărut carnal. Își aseaza mâinile pe talia mea și mergem cu pași înceți spre pat la unison.

—Fă-mă a ta.

—Nu trebuie sa repeți.

Ma săruta pe gât. Știe cât ador acest lucru. Coboară mai jos, dezbrăcându-ma total de haine iar eu la rândul meu pe el.

—Știi ca o sa te doară Delilah, însă după aceea o sa simți doar plăcere. Îți promit. Dacă nu vrei sau dacă simți ca vrei sa ma opresc, poți sa o faci in orice moment.

Îmi mângâie inima cu cuvinte ceea ce ma fac sa ma înroșesc. Aprob ușor. Nici măcar nu știu ce as mai putea spune. Îmi plasează nenumărate sărutări de-alungul gâtului și caldura dintre coapsele mele este din ce in ce mai intensa. Capul sau îmi mângâie pliurile și pune presiune pe intrarea mea, eu parca udându-ma și mai mult.

—Nu mă mai tachina idiotule.

Bomban mai mult gemand și acesta îmi cuprinde buzele intr-un sărut erotic. Ma pătrunde și ma face sa ii mușc buza de jos cu putere, degetele mele trasând dungi lungi și adânci pe lungimea spatelui sau.

Durerea dispare treptat și intru in sevraj după atingerile sale in cel mai scurt timp.

—Oh. Da. Michael...nu te oprii.

Simt cum pompează in mine cu grija și pasiune iar gemetele sale răgușite și masculine îmi fac timpanul sa vibreze. Vaginul mi se încordează și îmi dau drumul cu totul in momentul in care o face și el.

—Cât de naiva sa fiu sa nu ma prind după semnalele evidente din mașina.

Spun și încep a chicoti odată cu el 

—Ești minunata pustoaico.

Îmi ridic capul de pe pieptul sau și îl sărut apăsat pe buze.

—Te iubesc Michael. Și o voi face întotdeauna.

Îmi zâmbește sentimental și recunoscător. Nu îmi mai trebuie nimic atâta timp cât știu ca el o simte sau atât timp cât eu simt ca el o face. Ma ridic in fund și ma strâmb in momentul in care simt un mic disconfort in zona intimă.

—Stai jos iubito, mergem îndată sa facem un dus și sa vezi restul casei. E închiriată dar timp de doua săptămâni e a noastră.

—Dar Michael...noi o sa stam atât aici? De ce? Familia mea știe?

Acesta îmi zâmbește calm iar eu sunt in continuare curioasa.

—Le-am zis ca noi Vom sta mai mult aici. E un oraș frumos. O sa poți sa mai stai si tu cu familia ta. Mergem sa facem plimbări. Haide iubito,dacă eu am reușit sa îmi iau liber de la servici de nebun poți și tu sa faci o excepție.

Sentimentele încep sa ma copleseasca și îmi trag cearceaful de pe mine, punându-ma sub el cu totul. E așa nebun iar eu îl iubesc așa de mult...

—Cu o singura condiție.

Ii văd ochii sclipind atunci când fac contact cu el. Se sprijină cu spatele se tăblia patului și vărsa in doua pahare Șampanie.

—Cumpărăm aceasta casa. Este casa in care eu am devenit a ta, in care am devenit femeie. Și nu am de gând ca după doua săptămâni sa fie a altcuiva.

El se uita uimit la mine. Sa cumpărăm o casa nu este așa simplu, și nu pe plan material ci faptul ca o sa o cumpărăm. Amândoi. E un pas mare pentru relația noastră și bineînțeles ca poate am luat-o și eu înainte însă dacă el nu vrea, eu o sa fac compromisuri sa mi-o iau singura.

—Mi se pare o idee frumoasa iubito. Hai sa ne mai gândim,bine? Acum, termina șampania aia, căci dacă mai stai mult goală sub cearceafurile alea o sa sar pe tine ca un leu.

Ma întristez pe dinăuntru când văd ca ezita sa facem acest pat dar ma înroșesc când ii aud vorbele. Chicotesc scurt și decid sa ma prostesc oleaca.

—Miau!

Spun subțire și Copilăros iar amândoi izbucnim in ras. Oare poate aceste momente senzaționale niciodată sa nu se sfârșească?

Constat ca mă iubești!Where stories live. Discover now