Capitolul 24

2.3K 120 7
                                    

Delilah :

Mătușa Sarah se uita la noi patru cu mare drag si imediat ne trage in bratele ei.

—Voi doi trebuie sa fiti cei care le-a furat inima celor doi nepoti ai mei.

Vocea ei calda mi-a lipsit mai mult decat credeam si chicotesc cand cei doi aproba ca niste copii cuminti.

—Eu sunt Michael O'Pry. Iubitul si sper ca viitorul sot al nepoatei dumneavoastra.

Matusa Sarah intinde mana si Michael o sarut tandru, privirea lui cuceritoare punandu-se in aplicare. Stie cum sa isi joace cartile.

—Eu sunt Ava. Mama copilului nepotului dumneavoastra.

Zambetele calde ale femeilor ce se iau din nou in brate imi inmoaie mie inima.

—O sa trebuiasca sa pregatim o nunta intr-o saptamana. Copilul nu se va naste fara un tata legitim si fara numele de Carren.

Spun eu hotarata si viitori miri se uita la mine socati. Fac un schimb subtil de priviri cu Michael care ma aproba.

—Normal ca da. Maine seara va avea loc slujba religioasa, iar cununia civila chiar de dimineata. Nu exista loc de comentarii copii. Luke, esti constient ca oricum o sa o iei de sotie. Va iubiti amandoi si desii cumnatii mei nu o sa fie cei mai fericiti cand o sa afle ca eu si Sarah am fost faptasi, ne riscam. La fel si bunicul vostru. O sa fiti in siguranta.

Unchiul Stefan, care pana acum a stat in coltul sau linistit, incepe sa vorbeasca si ma bucur nespus de mult ca inca gandeste ca si mine.

—Iubito...banuiesc ca trebuie sa mergem la niste cumparaturi.

Spune Luke si toti chicotim. Suntem condusi la camerele noastre, fiecare cuplu avand cate o camera desii unchiul Stefan s-a cam strambat la inceput.

Imediat ce termin de despachetat, Michael imi cuprinde talia si ma impinge in pat, sarutandu-ma pasional. Mainile sale imi mangaie corpul, si sunt asa de extenuata dupa atata entuziasm si zbor ca nu pot nici macar sa sarut bine.

—Michael, te superi daca dormim putin si ne vedem de treaba mai tarziu?

Inima mea s-a strans ghemotoc cand a oprit orice actiune si mi-am muscat buza rugandu-ma sa nu fii spus cea mai mare prostie in toti anii mei de viata.

—Desigur ca nu. Orice pentru tine.

Spune el. Imi dau jos toate hainele, pana raman in lenjerie intima, si simt brusc mainele iubitului meu pe deschizatoarea sutienului. Mi-l da jos si pe acesta, iar atunci cand ma intorc el este doar in boxeri.

Atat afara cat si in casa este o caldura destul de intensa, dar roseata din obrajii mei este din cauza rusinii. M-a mai vazut asa. Nu ar trebuii sa fiu pudica.

—Hai la nani.

Se uita bland, doar in ochii mei, si eu imi lipesc corpul de al sau,el acoperindu-ne pe amandoi cu un cearceaf alb. Imi saruta fruntea si senzatia pielii mele lipita de a lui este minunata.

Michael :

De cand am ajuns in Italia am pierdut notiunea timpului alaturi de iubita mea. M-am trezit acum o ora, stand pe balcon la racoare, afara intunecandu-se, raspunzand la cateva mesaje si apeluri legate de afaceri,iar acum fumand linistit o tigara.

Trag fumul mortal in mine si il scot inapoi afara, simtindu-ma din ce in ce mai bine. Poate decizia brusca de a venii cu Delilah a fost un pic cam prea mult pentru relatia noastra care este abia la inceput. Dar simteam ca daca o sa o am o saptamana departe de mine, o sa clachez.

Nu am ajuns sa o iubesc. Dar fiinta asta m-a innebunit cu siguranta de cap. O mica obsesie probabil. O obsesie dulce si cu siguranta care o sa ma aduca in pragul exasperarii.

Modul in care este aranjata casa, partea de oras, Sicilia, banii familiei asteia, pistoalele, artefactele, importanta lor. Cu siguranta are ceva legatura cu mafia. Si eu unul nu stiu de unde a pornit. Nu stiu daca Delilah stie ceva. Dar cu siguranta o sa aflu.

Aud un zgomot din camera si o vad pe Delilah in fund, uitandu-se in jur, probabil dupa mine. Sanii ei frumosi, lasati la vedere, parul valvoi si ochii pufosi, nu o fac decat mai sexi dar in acelasi timp adorabila.

—Lila, Michael, haideti jos.

Il aud pe unchiul lui Delilah cum striga imediat ce intru in camera. Amandoi tresarim. E putin trecut de ora noua, de ce Dumnezeu am coborâ jos cand sigur nu e pentru mancare.

O sarut casc pe frumoasa mea adormita si imi pun o pereche de pantaloni scurti si un tricou pe mine. Iar Delilah nu isi mai pune sutien, doar o pereche de pantaloni scurti si un tricou larg de al meu, facandu-i un nod in zona abdomenului.

E frumoasa imbracata in orice, in orice fel. Machiata sau nemachiata. E ca un bebelus frumos oricand. Oricum, pe langa mine, este mica. Dar daca destinul ne-a unit, eu nu ma impotrivesc.

—Bun, acum ca toti sunteti aici. Cine vor fii nasii si martorii? La asta nu am apucat sa ne gandim.

Imi musc buza si nu stiu daca ce vreau sa fac este bine, sa ma leg pentru totdeauna de familia Carren.

—Pai eu si Delilah sa fim nasii. Iar martorii Sarah si Stefan.

Am comis-o. M-a luat gura pe dinainte. Felicitari Michael. De cand stau impreuna cu copilul asta care mi-a zapacit mintile, nu ma mai consult cu creierul inainte sa scot cuvintele pe gura.

—E o idee minunata, nu iubitule?

Ava se uita la Luke si Luke la Ava. Dragostea fata de altul se vede la fiecare privire a lor, fiecare actiune, ca doi magneti. Este placut sa ii privesti. Si eu unul as face-o toata ziua, sa ii analinez, sa privesc cum arata o familie la inceput de drum. Dar sigur si eu voi avea parte de asta.

—Este o idee extraordinara.

Spuse Luke si toti am rasuflati usurati. In sfarsit.

—Atat era? Noi avem niste treaba.

Delilah zambeste spre mine si eu imi dau ochii peste cap in spirit de gluma.

—Nimfomano.

Spun eu fara sa ma pot abtine si privirea ei face toti bani. La fel si a celor din jur.

—Michael Dave O'Pry, dormi la usa in seara asta.

Deja fug pe scari, ceilalti razand jos, inafara de Delilah care fuge dupa mine cu cea mai mare viteza. Intru in camera si ea la fel, eu neapucand sa deschid usa.

O apuc de talie si imi lipesc buzele de ale ei, ea batandu-ma pe mine in piept, incercand sa ma impinga cu forta ei inexistenta.

—Eu nimfomana? Sunt virgina.

Glasul ei ofensat ma face sa rad. O mai sarut odata iar de data asta accepta, participand si ea la sarut. Ii desfac pantalonii scueti, cazand la picioarele ei, si ii desfac nodul, lasand-o intr-o rochita.

—Esti frumoasa Delilah. Spun eu ca un om drogat.

Ea se inroseste si isi baga capul in scobitura gatului meu.

Oare e prea devreme sa ma indragostesc?

Constat ca mă iubești!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum