Capitolul 18

3.7K 189 32
                                    

Delilah :
Ma simt zgaltaita si am o stare de deja-vu aproape imediat. Deschid ochii si sasai de amorțeală si durere totodata. Am adormit pe masa.
-Fata tampita, pe masa se doarme? Vocea e clar a iubitului meu si cand fac contact cu ochii sai ma inrosesc teribil. De la un pahar de vin am adormit...bine. Michael ma da jos de pe masa si ma analizeaza din cap pana in picioare observand o mica urma de zambet pe fata lui.
-Cat e ora? Intreb cu glasul putin ragusit. Imi dreg vocea si ridic privirea luandu-i mainile intre ale mele. Sper ca nu mai e suparat.
-Mhm...in jur de miezul noptii. Spune si eu murmur un "multumesc". -Trebuia sa vii in pat langa mine sa dormi scumpo, nu pe masa. Adauga mangaindu-mi bland spatele.

-Stiu. Doar ca mi-am pus un pahar de vin si m-a luat somnul. Spun rosie in obraji uitandu-ma la picioarele mele goale. Scaneaza camera putin uimit si gaseste paharul gol sub masa, pe covorul alb persan. Se apleaca si il ridica apoi il pune in fata mea ridicand o spranceana. E suparat ca i-am luat din vin? Oh Doamne...ce parere o sa isi formeze acum?
-Ai baut fara mine? Ofticarea lui se simte in voce. Pufneste si tranteste paharul pe masa, la un metru de mine apropiindu-se amenintator, arzandu-ma cu privirea. Ma dau doi pasi in spate si corpul mi se lipeste de masa. Isi pune mainile pe fundul meu si ma ridica pe masa, venind cu fata inspre a mea. Poarta aceeasi boxeri de ultima data, are parul ciufulit si ochii cu un aspect pufos dar e la fel de sexi ca in fiecare zi.

Corpul lui isi face loc intre picioarele mele si nasurile ni se ating, buzele lipindu-se imediat într-un sarut incet si plin de răbdare. Ma chinuie cu aceste mișcări lente, degetele sale mangaind pielea dezgolita într-un ritm enervant de incet.
-O sa te pedepsesc mică Delilah. Buzele ni se despart într-un plescait zgomotos.
-Cu miscarile astea de fătălău nu o sa reusesti nimic. Spun convinsa chiar daca stiu ca mi-o caut. Ochii sai i-au foc imediat si ma lipeste brutal de el simtindu-i erectia impietrita.
-O frigida ca tine nu stie ce este un barbat pasional. Replica si eu pufnesc intr-un ras teatral
-Si nici nu voi afla vreodata daca mai stau cu tine. Ego-ul sau urla prin tot corpul si eu zambesc in sinea mea multumita. Isi baga mana in parul meu strangand si ma ridica de pe masa cu o singura mana pozitionata pe fundul meu. Imi maraie in fata strangandu-mi parul din ce in ce mai tare. Sunt asa excitat incat vederea nu imi e clara mai deloc in momentul asta. Pe fundal se aude zgomotul format dintre frecarea picioarelor lui goale si gresia neagra cu aer italian de pe hol.

Michael intra in camera pe mine si imi lasa parul liber, asezandu-ma gentil pe pat. 
-N-am fost asa romantic in viata mea. Recunoaste el. Zeita mea intima este imbracata intr-o rochie rosie ca focul, scurta cu un decolteu imens lingandu-se pe buze inflacarata, prezenta barbatului lipit de noi alimentand fericirea ei constata. Buzele lui saruta fiecare portiune de piele si eu ma las pe spate cu fiecare centimentru coborat pe pielea mea. Imi strange camasa in maini si trage puternic de ea dezvelindu-mi complet corpul.
-Aia era camasa ta oricum. Surad eu in timp ce el arunca bucatile de material pe podea. Musca puternic din portiunea pe care se afla linia pulsului, lucru ce ma face sa icnesc. Se asigura ca se invineteste imediat si isi umezeste buzele uitandu-se in ochii mei.
-Bagate la somn, maine e o zi lunga. Inghit in sec uitandu-ma transnita la el. 
-Doar nu ai de gand sa ma lasi asa. Spun panicata si el ranjeste larg 
-Pedeapsa aplicata. Spune convins si gura mi se deschide de uimire. Trag cearceaful pe mine lovindu-l puternic in umarul gol. 
-Te pedepsesti singur, esti erect. Ii amintesc dar ranjetul e inca acolo
-Eu din trei maini sunt gata, dar nu sunt sigur ca la tine e la fel. Rade asezandu-se langa mine. Chicotesc rusinata la randul meu si ma asez cu capul la pieptul lui. 

-Stii...e dragut. Sa fim si noi un cuplu cat de cat normal. Incep eu o noua conversatie cu un alt subiect. Degetele sale se plimba pe spatele meu gol si degetele mele se plimba pe pieptul lui gol.
-E dragut ca noi doi sa fim un cuplu. Murmura cu privirea in tavan. Ii sarut o portiune tatuata din piept, Michael strangandu-ma mai tare in brate si inchid ochii sperand sa adorm dn nou , de data asta intr-un pat moale intr-un corp cald...si sexi. 
                  *****dimineață*****
Ochii mei analizează supărăti partea goală a patului, unde ar fi trebuit sa fie Michael. Ma ridic in fund si răsuflu ușurată cand nu am apeluri nepreluate sau mesaje necitite in telefon. Caut cu privirea valiza mea cu haine si cand o depistez ma ridic luandu-mi o pereche de blugi negri cu talie inalta, un maieu alb si un cardigan subtire vișiniu.

Aud din bucatarie ceva vag dar incerc sa ma stăpânesc intrând in baie cu produsele mele de igiena. Ma spăl pe dinti, ma dau cu deodorant, ma dau cu parfum si imi prind parul într-o coada de cal strânsă in varful capului. Prefer sa ma dau cu o hrema hidratantă si sa nu am machiez astăzi pentru ca desi sunt odihnita nu am nici un chef.

Imi privesc sosetele albe pana ajung in bucatarie. Ridic privirea si dau de privirea sa. Imi zambeste panicat si eu ii intorc zambetul arcuind o spranceana. Ma uit putin prin jur si fericirea mea se risipește iar el observa asta si stie clar motivul.
-Ce mama dracului ai facut aici? Nu te pot lasa singur ca distrugi bucataria. Aproape tip eu gesticulând cu mainile in sus si in jos. Prosopul de bucatarie e ars, mancarea e arsa, pe jos se scurge lapte dintr-o sticla spartă si uleiul aluneca la vale din tigaia scapata de pe aragazul acum murdar, pe masa sunt numai cereale si servetele murdare. Ma uit cu atenție la Michael si răsuflu ușurată cand nu vad vreo rana pe corpul sau fata lui.
-Am vrut sa iti fac o surpriza dar clatitele nu mi-au iesit, astfel am dat si foc anumitor lucruri, asa ca am trântit tigaia jos, am incercat cu lapte si cereale dar am scăpat sticla de lapte ce m-a facut sa trantesc cerealele. Explica el cait si eu il privesc bland. Ii sarut buzele apasat si zambesc. Chiar daca a distrus totul a vrut sa imi faca o surpriza.

-Lasa-ma sa curăț aici, tu du-te si asteapta in sufragerie. Nu ii convine ca ii dau ordine sau ca o sa curat in urma lui?
-Nu imi plătesc menajeră debeaga. In zece minute o sa fie in fata usii mele. Atitudinea dominatoare a revenit, ceea ce ma împinge sa imi dau ochii peste cap la fiecare cuvant arogant de al sau. Accept cu ezitare si ma las condusa living. Michael da drumul televizorului si eu imi așez picioarele peste genunchii lui prijinindu-ma de cotorul canapelei.
-Sa imi bag...

"O noua aventura de o noapte sau doua ori burlacul chiar nu mai e burlac?  Michael O'Pry, CEO al mai multor firme de pe glob a fost surprins ieri in diferite locații cu mezina familiei Carren, Delilah.  Cei doi tineri pareau absorbiti unul de altul, domnul O'Pry ocrotind-o pe domnisoara si tinand-o strans la pieptul lui, dupa spusele reporterei ce a reușit sa le ia un interviu. Întrebarea ce roade fiecare ziar de scandal este daca familia proaspetei fete majore stie de relatie acesteia cu aligibilul si caraismaticul multimilardar si daca sunt de acord cu ea, toata lumea stiind ca fratele ei, Luke Carren este foarte protectiv cu sora lui. Deduceți mai mult din urmatoarele imagini..."

Ecranul plasmei ne arata poze cu noi doi. Cand am iesit dimineata din hotel, cand am cumparat vata de zahar, pana si in avion cand ne sărutam si atunci cand dormeam, nu mai spun de interviu.
-Au inflorit totul. Pufaie scârbit Michael si eu tresar desprinsa din ganduri. Menajera de varsta a doua trece pe langa noi si imi permit sa rup distanta dintre noi, sarutandu-l lung si adanc, pierzandu-ma in bratele sale.
-Era de asteptat. Nici nu vreau sa stiu cum o sa fie cand o sa iesim din hotel. Spun eu si Michael ofteaza.
-Incalta-te, il sun pe Elliot sa aranjeze locul si sa vina dupa noi. In preajma casei tale nu cred ca voi exista paparazzi si o sa am grija sa nu existe nici la firma mea. Spune el si ma saruta apasat pe frunte dupa ce aprob.
-Azi dupa amiaza o sa ma duc la un Ia mai multe firme de PR sa vad de un loc de munca. Cum o sa trec neobservata? Intreb in timp ce ma ridic de pe canapea.  Michael se incrunta, maxilarul lui inclestandu-se dar nu bag de seama.
-Vedem. Murmura stresat si plec spre papuceii mei asteptandu-mi iubitul sa ma urmeze.

Constat ca mă iubești!Où les histoires vivent. Découvrez maintenant