Capitolul 19

3.6K 179 20
                                    

Delilah ;
Suntem deghizati cu tot felul de chestii, incercand sa nu atragem atentia asupra noastra. Fratele meu ne-a dăruit niste amenințări foarte explicite azi dimineata, si nu am scăpat cu bine nici din mâinile camarazilor sai dezamăgiti ca am fost asa neglijenți. Michael ma tine strans de mana, poate prea strans. Este inca suparat de toate astea, si foarte foarte nervos iar eu nu pot decat sa il las in pace caci deja am incercat sa il calmez si nu prea merge.

-Te duci. Iti ia interviul. Si vii inapoi aici. Spune Michael in timp ce se aseaza pe o banca chiar in fata firmei unde am un interviu de angajare. Alt lucru ce il enervează si supara in acelasi timp, si nu numai pe el, caci daca Luke era acasa cand am plecat eu, nu mai ieseam de graba.
-Da. Da. Raspund ca un copil ascultător si o iau la picior, la fiecare pas facut in firma aranjandu-ma cat mai bine si dandu-mi peruca si ochelarii de soare jos. Răsuflu tot aer din mine si pășesc cu atenție spre biroul directorului, zambindu-i asistentelor blonde ce stau ca niste soldaței in lateralul usii.
-Pot sa va i-au haina? Întreba una dintre ele
-Nu multumesc. Spun dar imi dau singura jos geaca de piele inainte sa intru in birou. Blugii mei negri arata elegant alaturi de bluza alba din dantelă, si sper ca arat destul de respectabil pentru prima vedere. Intru înăuntru si se pare ca sunt așteptata.

-Bună, te rog ia un loc, eu sunt Alexander Moore.
-Multumesc, eu sunt Delilah Carren. Dau mâna cu el comportandu-ma cat de profesional pot. In mana sa se afla CV-ul meu, deschis la prima pagina...prima din două.
-Deci domnișoară Carren...Nu ați mai avut inainte nici un job? Pe dinăuntru meu imi dau ochii peste cap. Deja scrie asta pe foile alea nenorocite.
-Da. Spun cu glas moderat. Ochii lui sunt se un albastru sters si se uita la mine zambind cu toti dintii. De fapt se uita mai mult la decolteul meu, si asa micuț.
-Familia ta deține unele dintre cele mai mari afaceri de pe glob. Și totusi tu te angajezi. Si te angajezi la firma mea. Ne-am mai intalnit undeva domnișoară Carren? Se aproprie subtil de mine, dandu-si fundul in față pe canapeaua neagra din piele. Imi strang buzele într-o singura linie si inghit in sec.
-Nu, nu cred. Daca stau bine sa ma gandesc l-am vazut de cateva ori la petrecerile parintilor mei si ale lui Luke. Insa nu am de gand nici in ruptul capului sa ii spun chestia asta.

-Stii bine ca daca vei avea acest post trebuie sa te comporti exemplar deoarece suntem o firma vestita si avem un strans parteneriat cu o alta firma exclusivistă. Ridic o sprânceană uitandu-ma intrebator la el. Ceva nu imi pare in regula.
-Ce firma? Daca imi permiteți sa intreb. Incerc sa imi pastrez amabilitatea dar nu prea are efect de la o bucata de timp.
-O'Pry Industry. Cea din Seattle. Expir treptat tot aerul din mine si incerc sa nu explodez de nervi. Imi vine sa il omor pe acel barbat.
-Are cumva birou aici? Intreb nerabdatoare si Alexander aproba confuz.
-Da. Desigur. Etajul următor.
-Ma scuzați. Spun eu si ma ridic cu geaca in mana, iesind de urgenta pe usa, cele doua blonde uitându-se speriate la mine. O iau pe scari si urc rapid un etaj ajungând acolo un trebuie.

-Nu puteți intra acolo. Domnul O'Pry nu primește pe nimeni. Ceea ce am in fata mea este un update a Elenei, mult mai curva dar mult mai îngrijită. Imi musc interiorul obrazului si ii arunc o privire din fundul iadului roșcatei care si ea la randul ei un aer familiar.
-Simți ca imi pasa? O intreb retoric si o imping usor ignorand faptul ca merge incontinuu dupa mine incercand sa ma împingă o data dar nu s-a ales decat cu o amenințare. Ce idiot e Michael, chiar credea ca nu voi afla?
-Doamnă, nu! Țipatul ei s-a oprit atunci cand am pătruns in încăpere si l-am vazut pe Michael, la un costum negru si elegant, stand la birou si acum avand privirea pe mine nu pe acele documente.

Știu deja ca nu se aștepta la asta. Deoarece iubitul meu are replica pentru toate, pentru ca prevede toate lucrurile, si trebuia sa il prevada si pe asta.
-Este in regula Layla. Poți pleca. Spune Michael dragandu-si glasul iar ea mai milt decar socata, se supune si pleacă. –Imi pare rau. Dar nu puteam sa te las sa te angajezi. Mai ales ca sunt doar doua luni si un pic si incepi facultatea. Daca amandoi lucram eu nu o sa mai am timp petrecut alaturi de tine absolut deloc. Nici macar nu are rost sa te angajezi. In primul rand pentru ca o sa iei un singur salar si dupa trebuie sa demisionezi. Poate suna egoist dar asta e. Cuvintele lui Michael sunt in mare parte balbaite dar cel putin stiu ca sunt sincere, mai ales la partea cu egoismul. Nici eu nu sunt prea departe de aceasta insusire magică.
-Nu trebuia sa te bagi Michael. Serios. Trebuia sa te gandesti ca o sa aflu de la Alexander ca sunteți parteneri. La spusele mele el se incrunta. Se aseaza pe canapea iar eu ma asez in poala sa cu picioarele deoparte si de alta a coapselor sale.
-Eu nu sunt partener de afaceri cu el. Eu sunt seful lui. L-am pus sa iti ia interviu, ca reprezentat al firmei, pentru ca eu nu puteam sa il iau. Asta e tot. Ma lămureste el si eu pufnesc. –Nenorocitul se dadea la tine. Maraie in continuare si eu incep sa rad de-abinelea.

Dupa zece minute de discutat, mi-a revenit in minte imaginea roșcatei ce asteapta acum pe hol.
-Tu numai femei de astea iti gasesti ca asistente? Serios? Il iau prin surprindere pe Michael cu întrebarea mea si el doar chicoteste.
-Delilah, nu eu mi-am ales.o, jur. In plus, nu prea stau la firma asta, mai mult la cealalta. Imi spune pe un ton cald si eu ma mir cum de brusc starea lui este asa de zen. Imi lipesc buzele de ale lui si incepem sa ne sărutam cu pasiune unul pe altul. Mainile sale imi strang fesele micute si mainile mele ii strang parul ciufulit in pumni. –Te-as întinde pe canapeaua asta si ti-as da cel mai bun orgasm din viata ta. Începe el imediat dupa ce ne desprinde câțiva centimetri. Ma rosesc usor si il sarut din nou, mai lung si mai apasat pe buze, ridicandu-mi fundul si mai sus, fiind mai urcata pe el.

-E inconfortabil aici Michael. Spun in legatura cu ideea sa. Dragoste sigur nu o sa vrea sa faca cu mine. Insa as vrea sa ii simt din nou magică degetelor pe mine, sa aud cum imi sopteste vorbe dulci si murdare in acelasi timp, si sa ma eliberez de tot stresul din lumea asta.
-Eu trebuie sa stau la servici ca sa rezolv fisele de la sedinta din Seattle puiule...  promit ca acasa sunt doar al tau. Adica in cateva ore.
-O sa faci dragoste cu mine Michael? Intreb rusinata si el zambeste bland luandu-ma strans in brațe, sarutandu-mi crestetul. Iar el zambeste șmecher.
-Îți promit ca diseara te rezolv iubito. O sa iti sarut tot corpul...o sa mângâi fiecare bucatica de piele...si o sa îți alint comoara iar apoi te voi pătrunde lung si incet, ducandu-te pe taramul plăcerii. Zeița mea intima este săpunită nemaipomenit de bine in acest moment, iar eu ii simt erecția intre picioarele mele. Si se simte chiar bine.

-Mai spune-mi. Il rog eu, cu capul pe umarul sau, placandu-mi sa imi povesteasca asemenea lucruri senzuale ce imi fac stomacul sa se strângă de emoție. Mana sa dreapta se plimba in parul meu, iar cea stângă pe spatele meu.
-O sa te i-au usor de tot, ca sa nu te rănesc, si o sa maresc ritmul tot mai tare iar pe masura ce tu esti mai umedă, maresc ritmul ajungând la cel pe care il am eu in minte de ceva timp. Unul care te va face sa gemi asa tare de placere, încât o sa se audă până in Florida. Doar din vorbe Michael este in stare sa ma aducă in pragul nebuniei si a orgasmului daca stau sa ma gandesc bine, deoarece in curand o voi face daca continua asa.

Un gand imi trasneste in minte imediat, un gand ce nu are legatura cu nimic din discutia anterioară ci doar cu acea Leyla.
-Leyla e sora roșcatei omorâtă de fratele lui Thomas. De acolo o stiu eu. Am vazut.o si la petrecere. Seamănă leit fetele intre ele. Oh, Dumnezeule. Spun eu si imi pun mana la gura. Imi dau seama ca am distrus momentul insa se pare ca pe Michael nu prea il intereseaza asta, ci mai mult faptul ca eu acum plang.
-Liniste-te micuțo. E totul bine. Ea nu stie ce s-a intamplat. Crede ca sora ei a fugit in lume cu tatal viitorului ei copil. Incearca Michael sa ma calmeze dar nu pot.
-Sora ei e moartă doar din vina mea.
-Nu e vina ta.
-Ba da. Daca nu as...
-Ba nu e. Ascultat-ma naibii si nu te mai învinui. Michael imi prinde barbia si mi-o ridica astfel facand acum contact vizual cu el. Ma saruta pe frunte, si apoi pe buze, repetând încontinuu ca nu e vina mea si leganandu-ma in bratele sale.

Hei, scuze ca am lipsit asa mult dar am avut niste probleme personale. Sper ca nu v-am dezamăgit cu acest capitol si ca va place. As avea o rugăminte. Sa imi dați un follow pe Instagram si poate si cateva inimioare, va rog.
Username-ul : _harasim_1973

Constat ca mă iubești!Where stories live. Discover now