8.Nu te flata singur.

14.2K 605 25
                                    

   
     Capitolul 8:"Nu te flata singur."

     Sunetul de balon spart, care mă anunță că am primit un mesaj inundă camera. Îmi ridic telefonul de pe noptiera si privirea mi se îndreaptă spre ceas.

     Era târziu. Era așa târziu!
   
     Arunc pătura de pe mine și merg direct spre baie pentru a face un duș. Mă dezbrac și las apa calda sa mă relaxeze în timp ce eu mă curățam.
     Termin rapid și mă îmbrac cu o pereche de blugi si un tricou negru.
Îmi arunc cărțile în geantă și ies grăbită din cameră.

     — Neața' Rylee! strigă mama din bucătărie.

     — Bună mamă! Pa mamă! Spun rapid în timp ce apuc geaca din cuier, apoi ies pe ușă.

     Vântul bătea din ce în ce mai tare semn că vremea se înrăutățește. Puteam să merg cu mașina pe care Oliver mi-o făcuse cadou de ziua mea, dar preferam să o conduc doar noaptea când eram în Chicago, când nimeni nu făcea regulile pe străzile pustii.

     Imediat cum ajung pe holul principal îmi scot telefonul din buzunar și văd un mesaj de la Jess.

     "Cum a fost aseară?"

     Aseară... Îmi fuge imediat gândul la Rainer. Nicidecum la Trevor. La. Nemernicul. De. Rainer.

     "A fost ok."  îi răspund imediat prietenei mele deși nu îmi doream să îi spun toate detaliile inutile. Că lovisem un bărbat, că nimic din ce s-a întâmplat aseară nu avea legătură cu Trevor și că urma să mă gândesc la ziua de ieri pentru următoarele zile. 

     Atenția mea trebuia împărțită în prea multe părți astăzi. După ce reușisem sa sparg un pahar din laborator și sa-mi ard mana la ora de chimie, am ieșit din laborator înainte să mă omor pe mine, sau pe altcineva. Eram încontinuu asaltată de vechile întrebări cu "dacă". Plimbându-mă pe hol spre cantină, după colț mă opresc.   

     Cum?

     Lola stătea sprijinită de perete lângă ușile cantinei, în timp ce Rainer stătea aplecat spre ea. Bratul lui se sprijinea de perete, deasupra capului ei iar ea îl privea cu un zâmbet. Bluza cu care era îmbrăcată era scurtă și lăsa la vedere parte din pielea ei, în timp ce Rainer o ținea de șolduri sărutând-o pe gât.

     Inima îmi bătea să iasă din piept iar un val de căldură îmi inunda corpul. Majoritatea elevilor nu le acordau atenție și își vedeau de drumul lor spre cantină, însă eu, pentru nu știu ce motiv, mă blocasem la câțiva metri de ei. 

     Clopoțelul sună și a doua oară. Aveam un minut să mă întorc în clasă după o pauză irosită. Lola plecă iar Rainer îi zâmbi. Daca nu mergea după ea cu siguranță trebuia să vină în direcția mea. În niciun caz nu voiam să afle că am văzut toată scena de mai devreme. Mă întorc cu spatele și merg spre clasa de engleză. Puteam simții cum se uita la mine, dar nu voiam să îi dau satisfacția de a mă întoarce și vorbii cu el. 

     — Hei, îngeraș! îl aud strigând din spatele meu.
     Mă întorc printr-o piruetă și mă opresc în fața lui.

     — Salut, Rainer! Spun agitând mâna
prin aer în semn de salut.

     — Să mergem împreună, îmi spune apropiindu-se de mine. Brațul său îl atingea pe al meu și din instinct m-am oprit. 

     — Am nevoie la baie, am mințit eu. S-a oprit și el, lângă mine și și-a băgat mâinile în buzunar. Avea de gând să mă aștepte acolo?

BeforeWhere stories live. Discover now