20.Sunt ocupată diseară.

12.5K 526 18
                                    

    

     Capitolul 20:" Sunt ocupată diseară."

     A doua zi, când am intrat la ora de biologie încercam din răsputeri să nu mă uit în față din cauza papuşii Barbie, cu Ken alături de ea iar deasupra lor era mâzgălit cu creta roz invitația: "BINE AȚI VENIT LA ORA DE REPRODUCERE UMANA (SEX)".
      Am încercat să ignor prostia aia și m-am așezat în bancă așteptând ca profesorul să ajungă în clasă. Mi-am deschis caietul mâzgălind câteva chestii care se plimbau prin mintea mea, iar când ușa s-a deschis mi-am ridicat privirea. Nu era profesorul de biologie, ci doar Rainer cu alți doi băieți ce îl urmau. Mi-a aruncat o privire scurtă însă am încercat să îl evit după incidentele de aseară.
      Profesorul intră după alte cinci minute, iar o fată cu părul blond se așează lângă mine.

     — Bună, sunt Bella. Fata de lângă mine mă salută politcos, iar eu mă grăbesc să îi răspund.

     — Rylee, îi spun, făcând un semn din mână.
     Toată lumea își găsește câte un loc iar profesorul se sprijină de catedră în fața noastră.

     — Poate nu v-a trecut prin minte, că sexul e mai mult decât o întâlnire pe bancheta din spate a unei mașini. E știință. Și ce e știința?

     — Ceva plictisitor, a strigat cineva din spatele clasei.
     As fi putut fi de acord cu comentariile care răsunau prin clasă, din partea colegilor mei, doar pentru că biologie era una dintre materiile pe care le uram.
    Ochii profesorului se plimbă prin clasă apoi se opresc la mine. 

     — Rylee?

     — Nu stiu, studiul a ceva, am mormăit, neştiind defapt ce este știința sexului.

     — Răspuns din manual. Ca să ști ceva, trebuie să exersezi.
     Da, posibil. Doar că eu nu făcusem sex în viața mea, iar lecția despre care discutam chiar în momentul ăsta mă stresa prea mult ca să o iau în considerare.

     — La fel și cu sexul, a venit încă un comentariu din spatele clasei.

     — Nu poți să îți ți gura, Finch? Spune blonda de lângă mine întorcându-se acuzator spre băiatul de la care veneau comentariile.

     — Fetelor, luați inițiativa și căutați-vă câte un partener. O să aveți tema pentru acasă, l-am auzit pe profesor spunând.
    Bella își îndeasă caietul și cartea în geantă apoi se ridică zâmbindu-mi politicos. Mi-am dat ochii peste cap și mi-am lăsat capul pe bancă. Nu aveam dispoziția necesară să elaborez o discuție despre sex cu unul dintre tipii din clasa asta.
     Când scaunul de lângă mine s-a mișcat și el și-a dres vocea așezându-se în bancă, mi-am ridicat capul și l-am privit.

     — Rainer?

     Ochii lui mă sfidau, într-un fel. Un colț al gurii se ridică, dar nu era un zâmbet prietenos, dimpotriva, era un zâmbet care nu promitea nimic bun, până la urmă era Rainer.

     — Reproducerea umană este un subiect delicat, care necesită seriozitate din partea voastră. Mă aștept să tratați cu seriozitate acest proiect, și să lăsați glumele în afara programului. Înainte să trecem cu adevărat la reproducere, iar cel mai bun exemplu este practica, bineînțeles nu veți reproduce nimic, spune profesorul așteptându-se la altă glumă din partea celorlalți. Încercați să vă cunoașteți mai bine partenerul, iar mâine, vreau o listă cu ce ați aflat despre ei.

    Stăteam nemișcată gândindu-mă la ce ar trebuii să îi spun profesorului ca să nu fac echipă cu Rainer. Nu puteam sta în apropierea lui fără să îmi pierd mințile.
     După ce am stat în tăcere o vreme, m-am uitat la ceas. Trecuseră aproape jumătate de oră iar eu nici nu mă gândisem să trec la treabă.
    După exercițiul meu de "mâzgălit în caiet-ridicat privirea spre Rainer" Obsevasem că Rainer avea câteva lucuri scrise pe foaia lui.

BeforeWhere stories live. Discover now