23. Nu te urăsc.

11.6K 518 59
                                    

 

  Capitolul 23: "Nu te urăsc."


     Am scos mașina din garaj și am condus până la Jessica.
       Încă eram confuză în legătură cu ce se întâmplase între mine și Rainer noaptea trecută, așa că aveam nevoie de câteva sfaturi din partea ei.
     După ce Jess îmi trimisese un mesaj în care îmi spunea să intru pe ușa din spate, m-am oprit în mijlocul bucătăriei și am strigat-o.

     — Ai ajuns mai repede decât mă așteptam, am auzit-o spunând în timp ce cobora scările încă îmbrăcată în pijamale. Fără supărare, dar ești cam șifonată, a continuat ea chicotind.

     — Ști de ce? Am întrebat-o așezându-mă pe insula din mijlocul bucătăriei. A dat din cap în semn că nu și și-a sprijinit cotul de frigider privindu-mă pe sub gene.

     — Mi-am petrecut seara trecută cu Rainer.

     — Credeam că îl urăști, mi-a spus.

     Am înghițit în sec. O făceam, într-adevăr. Dar dimineață, după felul în care mă făcuse să mă simt în brațele lui, eram destul de sigură că nu simțeam doar ură pentru el.

     — O fac, doar că nu mă așteptam să fac sex cu el seara trecută, din ură.
     Jess a bufnit în fața mea și un zâmbet îi apăruse pe față, făcându-mă să mă gândesc dacă rădea de mine sau nu.
    
     — Sau nu. Ăsta e motivul pentru care aveam nevoie de ajutorul tău. Abia pot să îmi amintesc ce s-a întâmplat aseară și dacă într-adevăr am făcut sex cu—

     — Neața' Rylee, vocea lui Nick a răsunat din spatele meu făcând să tresar. A coborât scările îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni gri și a trecut pe lângă mine facându-mi cu ochiul, după care s-a oprit lângă Jessica și a sărutat-o pe tâmplă.

     — Hei, Nick.

     — Cu Rainer? Jess m-a întrebat imediat ce Nick s-a întors cu spatele și a deschis frigiderul. Poate că ea nu avea vreo problemă cu faptul că Nick ne auzea conversația, însă nu voiam să audă și cât de confuză eram din cauza prietenului său cel mai bun.

     — Ai făcut sex cu Rainer? Jess repetase întrebarea făcându-mă să mă simt mai prost decât o făceam deja.

     — Nu știu, am răspuns simplu făcându-l pe Nick să se întoarcă spre mine.

     — Cum poți să nu ști dacă ai făcut sex cu Rainer sau nu? A întrebat el apropiindu-se de mine.

     — Cunosc fete care ar fi în culmea fericirii dacă ar face asta, a spus Jess.

     — Ai vorbit cu el?
     Mi-am întors privirea spre Nick care mă privea serios, de parcă dădea doi bani pe sentimentele mele și pe faptul că mă simțeam jalnic în poziția în care eram pusă.

     — I-am spus că ce s-a întâmplat seara trecută a fost o greșeală, iar el a spus că dacă s-a întâmpla ceva între noi ar fi orice, mai puțin o greșeală.

     — "Dacă s-ar întâmpla", înseamnă că nu s-a întâmplat nimic! A exclamat Jessica din spatele nostru.

     — Cred că ar trebuii să vorbesc cu el.
     Nick și Jess și-au aruncat priviri unul altuia după ce mi-au auzit ideea idioată. Îmi planificasem toate ideile după ordinea în care se sfârșeau în mintea mea. Ideea de a da ochii cu el nu era cea mai sigură, dar eram pregătită să risc ca să aflu într-adevăr ce se întâmplase între noi seara trecută. 

     Jess s-a întors din nou spre mine pregătită să îmi spună ceva care mi-ar fi schimbat decizia, în timp ce eu am sărit de pe blatul din bucătărie și am întrerupt-o.

BeforeWhere stories live. Discover now